Debate, ki niso vezane na ostala področja...

vladek
Stalni uporabnik

Re: >> VW Passsat <<

Napisal/-a vladek Sr mar 27, 2002 6:31 am

vsekakor passat ni sporten avto, ceprav ima lahko mocne in zelo v redu motorje. Pa ne narobe razumet ...
Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Sr mar 27, 2002 11:11 am

nisi govoril o tuniranemu avtomobilu na 210KM. Pa vseeno, ne vem kaksen sportnik to zame ni, tako kot tudi RS6 ne ...pa ceprav ima ne vem koliko konjev...
To je limuzinski avto in ni namenjen dirkanju ... sicer se s predelavo da vse doseci samo vseeno. Serijsko nimas nobenega passata GTI npr ... ker je prevelik avto ... Pospeski in moc motorja nista glavna in edina dejavnika pri dobrem sportnem avtomobilu ...
Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Sr mar 27, 2002 12:07 pm

Vladek, kaj pa M5 al pa 540???
Kaj a to so športni avtomobili al ne, pa sta oba limuzine!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Sr mar 27, 2002 3:05 pm

bimmer: m5 zame ni sportnik ..ceprav ima mocan motor, in je vse ok. Sicer je to po moje bolj subjektiven pojem pa vseeno. M3 je cisto druga pesem ...
Pa vseeno ..M5, RS6 sta cisto drugacna avtomobila od passata 1.8T ki je obicen serijski avto s stunirano turbino na 210KM (pa 210KM je ze prevec stuniran ..trpijo materiali).
Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Sr mar 27, 2002 5:55 pm

Sej po eni strani se strinjam, da pač limuzine ne spadajo med športne avtomobile! Je pa mislim da (vsaj tako trdijo bavarci) M% najhitrejša limuzina na svetu - BMW M5-fastest saloon car on the planet
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

softi
Nov uporabnik

Napisal/-a softi Sr mar 27, 2002 5:57 pm

kam pa spada pol ksna varianta s klase.a ni hitrejsa?

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Napisal/-a BiMMER Sr mar 27, 2002 10:33 pm

ne mislim, VEM!
To je nov BMW serije 5, in to M5! Ampak slika je samo narisana, to so samo špekulacije, zato ker to je sam mal predelana 7-ka!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

SCooBY
Nov uporabnik

Re: Re: >> VW Passsat <<

Napisal/-a SCooBY Sr mar 27, 2002 10:45 pm

softi pravi:
kam pa spada pol ksna varianta s klase.a ni hitrejsa?

mislm da pr športnih avtomobilih končna hitrost ni bistvena. bolj pomembna je splošna lega na cesti, predvsem v ovinkih, na spolzki cesti, pa seveda pospeški, ker je dejansko končno hitrost na večini cest nemogoče doseči.
Too good to be true:)

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Napisal/-a bambi Če mar 28, 2002 10:16 am

Zdaj ste pa ze zasli malo.
:)
Kaj ni bila tema debate VW PASSAt?

No moje mnenje je (ce se sploh to koga zanima?) :
VW PASSAT 1,9 TDI, je po mojem super avto.
sploh kar se tice porabe in udobja.
Je nevtralne oblike, z normalno mocjo motorja, pa tudi oprema je bogata...

Se pa seveda ne more primerjati s tistimi avtomobili o katerih ste se do zdaj pogovarjali!

:)))
Slika

SCooBY
Nov uporabnik

Napisal/-a SCooBY Če mar 28, 2002 10:03 pm

ful fajn avto-sam v teh ta novih verzijah zgleda že mal preveč "preseratorsko"-tko kot golf;že kr mal statusni simbol. te novi "ljudski" avtomobili niso več tolk "ljudski":)
Too good to be true:)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr dec 25, 2002 7:15 pm

Passat je ZAKON. Sam ga mam in sem zaljubljen do uses in se naprej. Ni sporten avto, to vsekakor ne, ker je na cesti potujoci titanik. To se vseskupaj povdari ce se se malo hitreje peljes. Drugace se pa s tuningom da nardit veliko. V nasi obcini je Passat ki je na valerjih pokazal skoraj 200KM in z vzmetenjem Eibach -> no tukaj se pa glede limuzinskosti ustavi. Folk to je PETARDA - baje. Sam se nisem poiskusil vendar cakam ta dan da vidim a je bolj poskocno kot navaden 1.8T al ne :) Drugace je pa benciksi turbo motor cist OK, dizli mi ne disijo. Vlece skoz, na avtocesti je prevec ( imas hitro 200 ) za prehitevat pa ponekod zmanjka in se ne bi branil se kaksno podivjano kobilo :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 12:11 am

bom še tu kaj povedal.passati in golfi sploh niso nič posebnega(celo preseratorski je scooby napisal) in vw res pazi,da dela "ljudske" avtomobile.jaz to potrjujem.je avto,ki ima realno ceno in veliko dobiš za to.sam dosti simpatiziram s tema modeloma.so pa pri porscheju slabi s servisom in me to malo najeda.če kupujeta passata ne vzet syncro...niso (zaradi lamel) ravno poželi slave.ampak passat je passat.men je všeč...bomo vidl kaj bo čez čas.na živce mi gre pri serijskih nemcih,da majo tok rezerve :(.ne vem,če sem že kdaj sedel v passatu in videl 6000/min :(.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 8:57 am

ja kam ti lahko prideš z ali brez 4kolesnega pogobna v primerjavi z zadnjim pogonom raje ne bi.maš lahko kateregakoli mercedesa al pa bmwja pa boš ostal pri vznožju hriba (npr,ko je sneg).ne rabiš me podučevat o 4kolesnih pogonih sem samo napisal,kar sta mi rekla, 2 lastnika bivšega passata syncro,samo to.

Hoyt
Novinec

Napisal/-a Hoyt Če jan 02, 2003 9:43 am

menjekul: če še nisi videl 6000/min se morš pelat z mojim fotrom, k včasih tut prtisne našega bogega passata '96 1,8. predvsem 2 in 3 se včasih zvrtita do konca.
no pol pa še o 4 kolesnem pogonu: s passatom in 4 zimskimi gumami (sava s2 jasno) sva s fotrom pršla pozim na krvavc (tm uzad na kriško). pa ni blo mal snega. tko da... če znaš vozt ni problem. AJA: pa da ne bo kdo mislu da ma nš passat na 4 pogon!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 9:55 am

Hoyt pravi:
menjekul: če še nisi videl 6000/min se morš pelat z mojim fotrom, k včasih tut prtisne našega bogega passata '96 1,8. predvsem 2 in 3 se včasih zvrtita do konca.
no pol pa še o 4 kolesnem pogonu: s passatom in 4 zimskimi gumami (sava s2 jasno) sva s fotrom pršla pozim na krvavc (tm uzad na kriško). pa ni blo mal snega. tko da... če znaš vozt ni problem. AJA: pa da ne bo kdo mislu da ma nš passat na 4 pogon!

ok.pač vaš celo pokaže.naš nikoli.tudi kolega (ima golfa z isto mašino)pizdi,ker nima občutka,da ma vsaj mal "športn" avtočk.mogoče dejansko ni.sej sva letela s fotrom sam prišel je do 5700/min 5800/min tko nekje...pa sva kr lepo šibala brum brum :).
glede tvojega "če znaš vozit"...odvisno je od ceste.več jih ostane "pač nekje" kot pa da pride na željeni cilj.ne poznam krvavca zato ne vem kakšna je tista cesta.ja normalno prevozne ceste bmw-ji speljejo kaj je pa slabš pa niti ne....zadnji pogon je fajn za dirkat :D:D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jan 02, 2003 1:39 pm

menjekul pravi:
Ne vem,če sem že kdaj sedel v passatu in videl 6000/min .

KOK ?!?! , ja potem so bli pa zihr dizli :D

Ooooo smo sedel smo sedel in to so bili obrati cez 6000 in hitrost 240. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 6:08 pm

ja fotr ga gon.in ma v6 ampak ne vem če je čist 6000 kazal! pa sploh ni problem moj fotr:).probleme ma moj znanec,ki ima golfa v6 in ker ga rad goni mu gre krepko na penis da nikamor ne gre:D:D.men se zdi v6 z 200 premal enako gre za w8.mislim,da majo dovolj veliko prostornino,da bi vsaj še ene 50 dal v oba.sam sej vem.so pač limuzine z močnejšimi motorji.klasika bi lahko temu rekl.
zato o njih lahko samo rečemo fajn voziček :D:D ampak skor nč športnosti
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov