Tarzan pravi:
ahm no jaz mam drgac izpit sele ksn let, pa bom povedal cesar se spomnem:
1. okoli leta 90 smo kupila mazdo 323, imeli smo jo 5,6 let. v tem času se nam ni pokvarilo čisto nič, ampak res čisto nič. edino kar smo menali so bile svečke in pa olje.
2. ko smo ta avto prodali smo kupila, hyundaia accenta gls, ta avto imamo se danes, pokvarile so se le malenkosti. počilo je nekaj plastike na armatuir, in pa steklo na števcu (oboje še danes ne popravljeno, se ne splača), potrebno je bilo menjati svečke in olje (redni servisi), pokvarila pa se je ključavnica na šoferjevi strani (5k sit za novo). poleg tega je počila vetrobranska šipa (priletel kamen), in pa malo kriv zadnji blatnik, eden nam ga je butnil na parkirišču. avto ima 210k km in še sedaj teče zelo gladko.
3. ko smo menali naš drugi avto, ki je bila legendarna katrca, to je bilo dve leti nazaj. smo kupili fiata punta letnik 97, na tem avtomobilu se nam je nekaj pokvarilo na menjalniku, ko je bil mrzel se je težko menjalo (ampak res težko), pred enim mesecom pa je bilo potrebno zamenjati vse "dihtnge" na glavi motorja.
ostalih avtomobilov, ki niso omebe vredni pa ne bom komentiral, ker se ne spomnem kako je bilo z njimi, lahko samo napišem kaj smo imeli (stoenka, yugo koral 55, 2 katrce)
LP
SAFRANE pravi:
pa nes samo to: jest ti pa rečem da tud klele globalizacija dela svoje: pišuka če ena tajska firma dela npr.števce za a-klasso to ne mor bit dobr.....itd.
AIRbrush pravi:
No pa vsi neki hvalijo Vw kolk so vzdržljivi. Ne me basat. Jest jih ne prebavljam pa sem jih že ogromno peljal!
pic16v pravi:
Kolega ma Cliota 1.4 RT pa !!!vsako leto!!! menjava končnike,gumice na stabilizatorjih,ležaje.Spet drugi je mel Megana coupeja,pa je mel sama popravila(vodna pumpa,tesnilo glave,polos...).Sory,ampak o Renaultu sem dobil neko slabo mnenje.Res,da vozim tvojo ne preveč priljubljeno znamko,vendar je za VW delov ko dreka(pa še poceni so).
SAFRANE pravi:
NAJMANJ Z MITSUBISHI-JI NAJVEČ PA Z VW-JEM
LP JANI
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov