Zanima me, če kdo izmed vas ve, kje je v sloveniji kakšna dobra proga za gokarte. Zanima me tudi, kje se dobijo deli za gokarte v Sloveniji. Vnaprej hvala.
v sloveniji je kr neki dobrih proh,sm bil pa na eni progi na hrvaškim ki je ena najbolših prog v evropi,in to je greengarden.to je proga da jo vikaš
je pa v puli nasprot merkatorja
KAj pa bi počel na progi, a bi rentov al maš kšn svoj gokart?
Drgač maš u luciji, pa u kopru, pa btc v ljubljani,
pa poreč je uredu, green garden je tut zanimiv...
vito je napisal/-a:KAj pa bi počel na progi, a bi rentov al maš kšn svoj gokart? Drgač maš u luciji, pa u kopru, pa btc v ljubljani, pa poreč je uredu, green garden je tut zanimiv...
ASenna je napisal/-a:v sloveniji je kr neki dobrih proh,sm bil pa na eni progi na hrvaškim ki je ena najbolših prog v evropi,in to je greengarden.to je proga da jo vikaš je pa v puli nasprot merkatorja
v kratkem bi s kolegi obiskal kakšno gokart pisto.. zanima me kaj priporočate? izhodišče je kp, tako da recimo do pule ali lj bi še šli, raje pa bližje.. ali se da v kopru kaj najet? mogoče portorož? to sploh še obratuje? kakšne so kaj cene?
Kje je v Postojni ? Mas porec in lucijo tle blizu. Stane v porecu 10min 80kun ali pa 110kn za mal mocnejsega gokarda cca.300ccm. V luciji pa mislim,da stane 15eur 10min.
hvala za odgovore! ja na žalost mi je raceland res predaleč, ker ne grem samo jst, ampak je to nagrada mojim fantom katere treniram v trstu.. gokart-e bi najeli. recimo 5 nas bo.
super, poreč pravite, da je ok proga. portorož poznam izpred desetih let. proga je ok, nevem pa kako je kej z gokarti, so vredu? kaj pa postojna, kje točno je to?