dgrejtest je napisal/-a:jaz sem sel enkrat za hec računat porabo oz. razliko v stroskih bencin/dizel.
u glavnem sem zracunu, da se investicija povrne po 70 tkm... po tvoje je to 4 leta.. s tem da nisem uposteval drazjih servisov dizla...
pero
dgrejtest je napisal/-a:jaz sem sel enkrat za hec računat porabo oz. razliko v stroskih bencin/dizel.
u glavnem sem zracunu, da se investicija povrne po 70 tkm... po tvoje je to 4 leta.. s tem da nisem uposteval drazjih servisov dizla...
pero
Asterix je napisal/-a:ko je hladno, vedno pustim prizganega 10 minut, pa potem grem...
andrej777 je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:ko je hladno, vedno pustim prizganega 10 minut, pa potem grem...
Ja samo to je kao slabo ker avto le še dlje časa deluje hladen in je večja obraba. Spelal naj bi takoj samo pol vsaj nekaj mint vozil z nizkimi obrati.
Asterix je napisal/-a:ko je hladno, vedno pustim prizganega 10 minut, pa potem grem...
ThARippA je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:ko je hladno, vedno pustim prizganega 10 minut, pa potem grem...
Avto na mestu segrevati je slabše kot počakati nekaj sekund in se takoj umirjeno odpeljati.
sonic: defenitivino bencinarja. Kupovati rabljen avto z turbino je prava loterija, saj imajo tako avti povprečno čez 100K kilometrov (kar navadno pomeni obnovitev oz. menjavo turbine v roku 50.000 km - 100.000 oz. 500.000 sit), poelg tega pa se ti zaradi kratkih razdalj in malega števila kilometrov razlika sploh ne bo poznala. Sicer je res, da boš dizla lažje in dražje prodal, a avto kupuješ zato, da ga boš vozil, ne da ga boš prodal!
1.6 je čisto dobra izbira.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov