Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

Kraj: Kropa

VN LJ VČERAJ

Napisal/-a matevz Po maj 10, 2004 11:40 am

včer se je to zgodl in je blo še kar za pogledat.izstopali sta obe formuli in seveda Jereb z Imprezo.Tud ostali so bli še kar,navdušil me je Črtalič s Fordom Cosworthom in Valant s Puntom KitCar.Kaj mislite tisti k ste bli? :D
FORD POWER !!!

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Po maj 10, 2004 11:41 am

ja tisti mislmo: HUDOOO!!!
sam še kšn pivček več bi pasov! :D

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 10, 2004 12:13 pm

hmmm.. Zgleda so okusi razlicni... Men je bla katastrofa...Slovenski rallysti so kazal kako ne znajo uporabljat rocne (jerebu je celo 2krat uspel :? ) motorji so bli porazno pocasni, formula? (hmm ena stvar cist obkitana ze ki je sla 30 cez ovalni ovink na gradu), pol stvari ki so ble na programu jih ni blo, org. ne poznajo razlike med f360 gt in enim zjahanim f355. Respect skuterjem, ki so ga res zgal gor in kartu ki je bil definitivno najhitrejsa stvar uceraj. Vsaj tam kjer sm jst stal... Hvalabogu da nisem placal za karto...

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Napisal/-a gape Po maj 10, 2004 12:21 pm

sej pr teh "dirkah" učer ni šlo za hitrost!
tam smo bli da smo si mal pogledal dirkalnike novo imprezo pa evo VIII pa tiste formule predvsem je bil pa zvok tisto kar je blo najbol in pa seveda druženje!
sej če je kdo že prej mislo kolk bojo dirkal na grad pol pač ne ve prov velik!
saj jst tko mislm!
tle gre za promocijo teh dirkalnih športov pa blo je pač u lj da se je čim več folka zbral!
to pač mora bit da zraste zanimanje za to da se pridobi finance pa da bo mogoče kdaj kakšna zares dobra dirka tud pr nas!!!
če se motm me pa popravte!
:)

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 10, 2004 12:25 pm

Sej mas prav po svoje.. Jst tut nism prcakoval dirke, sam lahko bi prikazal vsaj atraktivno voznjo al pa svoje znanje voznje. Kar pa nazalost niso... Mene pac ne ipresionira evo8 ki ni niti WRC parkiran na parkingu in podobno...

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt Po maj 10, 2004 12:27 pm

hehe res je bilo bolj tko tko. No bolje kot da bi doma lezal. Kake vožne da bi rekel HUDO res ni bilo z izjemo Jereba. Formula... kar je bilo ok je glas. Tako tudi Ferrari. Modeli so bili pa tok važni zraven kot da bi bil Šumi tam. :roll: Evo par slikc

Slika
Slika
Slika
Slika
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 10, 2004 12:34 pm

MAtt: kaj pa je blo tok hudga na jerebovi voznji? V ovalnem ovinku je 3 krat rocno zategoval z rezultatom da se je mal ustavu pa da mu je zadek pocepnu. Jst sm bil cist razocaran nad njim, da o drugih sploh ne govorim. Pa avte majo narjene za to. Nevem no, uceri se mi je zdel kot da so bli amaterji u teh rally avtih...

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt Po maj 10, 2004 12:38 pm

no vsaj jaz sem ga videl enkrat ko je sel dol je potegnil ročno potem je sel lepo posrek skor cel ovinek, saj ni bilo nic takega ampak idino on je nekaj malo pokazal.

ps. ne smeva ircat bojo zaklenil temo :wink:
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Po maj 10, 2004 12:43 pm

Matt je napisal/-a:no vsaj jaz sem ga videl enkrat ko je sel dol je potegnil ročno potem je sel lepo posrek skor cel ovinek, saj ni bilo nic takega ampak idino on je nekaj malo pokazal.

ps. ne smeva ircat bojo zaklenil temo :wink:

Ja men se je tud zdel da je edin Jereb mal nakazal kak se pele pošrek čeprov le 2x, sam če se pa v avtu peleš je pa vožnja še bol zanimiva kot če jo le gledaš na ovinku :wink:
Sarcy :8

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Napisal/-a gape Po maj 10, 2004 1:16 pm

ja sej tam po tisti cesti se itak ne da ne vem kolk izvajat!

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz Po maj 10, 2004 1:36 pm

glede jereba:a mislte da bo za promocijo svoj avto uničeval pa neki izvajal,je pa preveč denarja not vloženega,isto so se ostali šparal.tko kt je reku gape, predstavit ta šport čim večji množici. Že dost velik napredek da imamo pri nas vsaj par približno dobrih avtov,če pa kdo hoče vidt jereba v akciji vam iz osebnih izkušenj povem da fant res obvlada, s tem da ko je vozu ibizo je uporabljal ročno, tuki mu je ni treba tok, pa še ovinkov ni takih.Tko da za tistega k je vedu zakaj je pršu je dobu svoje,vsaj mal.
FORD POWER !!!

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Re: re

Napisal/-a Sarcy Po maj 10, 2004 1:47 pm

matevz je napisal/-a:glede jereba:a mislte da bo za promocijo svoj avto uničeval pa neki izvajal,je pa preveč denarja not vloženega,isto so se ostali šparal.tko kt je reku gape, predstavit ta šport čim večji množici. Že dost velik napredek da imamo pri nas vsaj par približno dobrih avtov,če pa kdo hoče vidt jereba v akciji vam iz osebnih izkušenj povem da fant res obvlada, s tem da ko je vozu ibizo je uporabljal ročno, tuki mu je ni treba tok, pa še ovinkov ni takih.Tko da za tistega k je vedu zakaj je pršu je dobu svoje,vsaj mal.

Se čist strinjam s tabo :wink:
Sarcy :8

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Re: re

Napisal/-a jakaracman Po maj 10, 2004 5:01 pm

matevz je napisal/-a:glede jereba:a mislte da bo za promocijo svoj avto uničeval pa neki izvajal,je pa preveč denarja not vloženega,isto so se ostali šparal.tko kt je reku gape, predstavit ta šport čim večji množici. Že dost velik napredek da imamo pri nas vsaj par približno dobrih avtov,če pa kdo hoče vidt jereba v akciji vam iz osebnih izkušenj povem da fant res obvlada, s tem da ko je vozu ibizo je uporabljal ročno, tuki mu je ni treba tok, pa še ovinkov ni takih.Tko da za tistega k je vedu zakaj je pršu je dobu svoje,vsaj mal.

Torej: dajmo promovirat ta šport, ampak tako, da ne zgleda nič posebnega, ko da bi se znal vsak tko peljat, če gledaš skoz oči povprečnega nepoznavalca tega športa, ki mu je blo to namenjeno - ugibam. Ker če je blo namenjeno poznavalcem, si pa še oznake beda ne zasluži.
Jerebova impreza na žalost ni ravno avto za eksibicije na asfaltu, bolš da bi bil z ibizo.
Najbolj me je motilo, da je bil vse skupi nateg - 90% obljubljenga ni blo!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Po maj 10, 2004 5:18 pm

a celo ferrari je biu :shock: kdo ga je pa prpelu? a je kej pokazu zmogljivosti avta al ga je le kazal, avto seveda?
Let there be rock!

mondy
Novinec

Napisal/-a mondy Po maj 10, 2004 7:16 pm

Samo kot je pa Cossie pokal, pa ni noben. Kva je to mel anti-lag? Pokal je ko iz mitraljeza. :shock:

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc Po maj 10, 2004 9:19 pm

Sej mene je že presenetel da so dal to v Lj. Nevem kaj so Danici obljubil da je pustila to na grad narest, verjetn kakne glasove pri ...:).
Drugač mi je blo pa kar dobr, saj formulo sm slišu kako poje, sam škoda k je blo premal obratov. Glede Jereba pa, sej ni neumen da bo kle tišou k nima nič od tega, edin kakšenga sponzorja več. Če bo še kej tazga v Lj bom z veseljem pršou pa tud če bo vstopnina. :D

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Po maj 10, 2004 11:19 pm

Hm... Skoda da se mora bat za avto... :?

Uporabniški avatar
matevz
Novinec

re

Napisal/-a matevz To maj 11, 2004 6:07 am

Točno tko,kot na Soški bitki,hehe. :pivo

mondy je napisal/-a:Samo kot je pa Cossie pokal, pa ni noben. Kva je to mel anti-lag? Pokal je ko iz mitraljeza. :shock:
FORD POWER !!!

Uporabniški avatar
NeRo
Uporabnik

Napisal/-a NeRo To maj 11, 2004 8:32 am

Sej Klemenčič in Jereb imata isto, samo nista imela vklopljeno.

jaz2di
Nov uporabnik

Napisal/-a jaz2di To maj 11, 2004 9:00 am

A kdo lahko to primerja z dirko ki je vsako leto v Ilirski Bistrici ?

Mene v LJ ni bilo, sem bil pa kot nepoznavalec v IB kar presenecen in navdusen nad hitrostmi raznih rally voznikov, pa Jereba, pa formulami 3000, predvsem pa enga zmesanga Italjana z neko mocno predelano 1000 konjsko Lancio, ki je imela neverjeten zvok - in hitrost seveda tudi...

Kdor je bil razocaran naj pride tja.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov