kr3mn1 je napisal/-a:lol, a je en enmu stopil na zulj, ice? tele GEMi pa to...za zbrisat? hehehe, kako ljudje riti skup stisnejo...
lp, kr3mn1
kr3mn1 je napisal/-a:lol, a je en enmu stopil na zulj, ice? tele GEMi pa to...za zbrisat? hehehe, kako ljudje riti skup stisnejo...
lp, kr3mn1
Qwerty je napisal/-a:Huh!
zato, ker sem mogla ob 9.30 prav na brzino vstat in it neki narest, kar se mi ni pod milim nebom niti mal dal.
Plus, da mi gre res na jetra, da mate tok dela z nekom, kermu rata, in ce mu bo spodletel, boste ploskal in se tolkli po prsih, kok ste vi to vse vedli. K da imate kaj od tega (ce nekomu ja ali pa ne rata). Prava reč. Znajdte se še vi, pa bo še vam ratal.
To je vse. In da povem kar mislim, ne rabim bit glih ekstra zoprna (kot sem npr danes, k ubijam s pogledom).
Qwerty je napisal/-a:Huh!
Plus, da mi gre res na jetra, da mate tok dela z nekom, kermu rata, in ce mu bo spodletel, boste ploskal in se tolkli po prsih, kok ste vi to vse vedli. K da imate kaj od tega (ce nekomu ja ali pa ne rata). Prava reč. Znajdte se še vi, pa bo še vam ratal.
To je vse. In da povem kar mislim, ne rabim bit glih ekstra zoprna (kot sem npr danes, k ubijam s pogledom).
Sonny je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:Huh!
malo off topicops:
erhm zdi se mi da je bil nick Qwerty ampak nism sure. nedolg nazaj sm mičken razbil avto ter iskal po mobisux-u za kleparja in sem šel do tistega Dušana malo naprej od Kamnika , ki sem ga našel priporočenega od tebe .. Ful prijazn in čeprav je imel delo mi je zelo hitro popravil saj nisem hotel da kdo zve za moj mali karambol. no sam tko...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov