Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

TECHOBOY

Napisal/-a kr3mn1 Sr maj 12, 2004 12:57 pm

lol, a je en enmu stopil na zulj, ice? tele GEMi pa to...za zbrisat? hehehe, kako ljudje riti skup stisnejo...

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Re: TECHOBOY

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 12:59 pm

kr3mn1 je napisal/-a:lol, a je en enmu stopil na zulj, ice? tele GEMi pa to...za zbrisat? hehehe, kako ljudje riti skup stisnejo...

lp, kr3mn1

Žal, moram rečt I AGREE...

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr maj 12, 2004 1:43 pm

Mater kaj so zbrisali zdaj ono debato??????
Kaj je blo naj nekdo povzetek nardi!!!!!!!!!!
So priznali ,da clio nemore držat a8-ke 4,2 quatro nad 160??????

Res me zanima!!!!! :wink: :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr maj 12, 2004 1:44 pm

benti ej, sem si mislil bom potem to debato prebral, pol p ajo mislim p aje ni bilo več!! :evil:
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Sr maj 12, 2004 1:46 pm

MGsax je napisal/-a:benti ej, sem si mislil bom potem to debato prebral, pol p ajo mislim p aje ni bilo več!! :evil:

Hvala enako ja!!! :cry:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 1:53 pm

mah.... :roll: :roll:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr maj 12, 2004 2:06 pm

najbol da technoboy pove kako je blo...a je clio res drzal!!!! :-P

Qwerty
Uporabnik

Re: TECHOBOY

Napisal/-a Qwerty Sr maj 12, 2004 2:19 pm

kr3mn1 je napisal/-a:lol, a je en enmu stopil na zulj, ice? tele GEMi pa to...za zbrisat? hehehe, kako ljudje riti skup stisnejo...

lp, kr3mn1

brigite se zase, poskrbte zase - vam bo leps slo u lajfu, je pa zlo mozno, da se vas bo po forumih opravljal.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 2:23 pm

Qwerty kaj si pa ti dons tako nataknjena?

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr maj 12, 2004 2:27 pm

Huh!

zato, ker sem mogla ob 9.30 prav na brzino vstat in it neki narest, kar se mi ni pod milim nebom niti mal dal.

Plus, da mi gre res na jetra, da mate tok dela z nekom, kermu rata, in ce mu bo spodletel, boste ploskal in se tolkli po prsih, kok ste vi to vse vedli. K da imate kaj od tega (ce nekomu ja ali pa ne rata). Prava reč. Znajdte se še vi, pa bo še vam ratal.

To je vse. In da povem kar mislim, ne rabim bit glih ekstra zoprna (kot sem npr danes, k ubijam s pogledom ;) ).

Uporabniški avatar
AnDr3jC3K
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a AnDr3jC3K Sr maj 12, 2004 2:31 pm

Omelo je napisal/-a:Qwerty kaj si pa ti dons tako nataknjena?

Verjetno je problem v tem, da ni nataknjena :twisted:

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr maj 12, 2004 2:33 pm

AnDr3jC3K je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:Qwerty kaj si pa ti dons tako nataknjena?

Verjetno je problem v tem, da ni nataknjena :twisted:

Mogoče.

Čeprav: kaj misliš, zakaj sem šla ob poldesetih "zjutraj" tako težko in stežka iz tople postelje? ;)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Sr maj 12, 2004 2:37 pm

Qwerty je napisal/-a:Huh!

zato, ker sem mogla ob 9.30 prav na brzino vstat in it neki narest, kar se mi ni pod milim nebom niti mal dal.

Plus, da mi gre res na jetra, da mate tok dela z nekom, kermu rata, in ce mu bo spodletel, boste ploskal in se tolkli po prsih, kok ste vi to vse vedli. K da imate kaj od tega (ce nekomu ja ali pa ne rata). Prava reč. Znajdte se še vi, pa bo še vam ratal.

To je vse. In da povem kar mislim, ne rabim bit glih ekstra zoprna (kot sem npr danes, k ubijam s pogledom ;) ).

Umm, vidm da lih ne veš o čem se je šlo. Debata je padla na Amway ipd. In zato so zadevo po vsej verjetnosti tut zbrisa. Noben, no saj jst ne da bi vedu ni pljuval po tehnoboyu.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Sr maj 12, 2004 2:38 pm

malo off topic :oops:
erhm zdi se mi da je bil nick Qwerty ampak nism sure. nedolg nazaj sm mičken razbil avto ter iskal po mobisux-u za kleparja in sem šel do tistega Dušana malo naprej od Kamnika , ki sem ga našel priporočenega od tebe .. Ful prijazn in čeprav je imel delo mi je zelo hitro popravil saj nisem hotel da kdo zve za moj mali karambol 8) . no sam tko...

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr maj 12, 2004 2:41 pm

Sonny je napisal/-a:

malo off topic :oops:
erhm zdi se mi da je bil nick Qwerty ampak nism sure. nedolg nazaj sm mičken razbil avto ter iskal po mobisux-u za kleparja in sem šel do tistega Dušana malo naprej od Kamnika , ki sem ga našel priporočenega od tebe .. Ful prijazn in čeprav je imel delo mi je zelo hitro popravil saj nisem hotel da kdo zve za moj mali karambol 8) . no sam tko...

Ja, Dušan. Papež. Res je fajni. :)

še mal bl off topic, un, kerga sem v tisti temi posinfala, ker mi je lani strgal spojler, je pa umru februarja v nenavadnih okoliščinah. (jaz mam alibi - kje si MetodTrobec, prekašala sem te)

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- Sr maj 12, 2004 2:51 pm

Hmm. jest sem tut hotu prebrat dons debato, ker na jobu mi tega foruma ne odpre, pa vidim da teme ni nikjer?

WTF?
Kaj ste pa nabijal fantje da so zbrisal zadevo.

Jest sem reku, da gremo lahko probat pa boste vidl kako gre. Lahko ponovimo celo pot od KP do LJ. Sam za benz dejte.

Drugače pa naj tehno pove kako je blo. Pa un model s 16 ventolarcem se tut lahko oglasi, če jto kaj bere.

Drgač pa sem mislu da tale 4.2 Q bolj gre.....
kolk ma to sploh konjev?

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- Sr maj 12, 2004 2:56 pm

vesolc je napisal/-a:najbol da technoboy pove kako je blo...a je clio res drzal!!!! :-P

A se je kej oglasu v debati?

A je bil on na AC?

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr maj 12, 2004 2:57 pm

A8 4.2 ma 310 konjičkov. Ma pa 6,9 sekunde do 100, medtem ko ma RS 7,1 do 100. Sicer pa zakaj pa nebi blo možno, k tist je res velika in težka ''krava''
LP

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr maj 12, 2004 2:58 pm

jaz, ki nisem prebiral teme sploh... bi rekel da je tehnotu ratal pr Amwayu in ma A8?! No ce mu je, svaka cast... ne rata velikim... ;)

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Sr maj 12, 2004 3:03 pm

ej sploh se ne gre zaradi pospeška samo vem kaj je meni v točno taki a8 naredo takrat sem še mel a3 1,8T pa tud ni glih neki švohtn avto!!!!
Samo ne me basat A8 4,2 quatro gre ,ko pr....... sploh pa od 160 dalje in mi nebo doben bluzo ,da ga je clio držal !!! mislim LOL no!!!
Ne pričaj LOVAČKE PRIČE!!! :!: :!: :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov