Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

pajek:-/

Napisal/-a PIKI Sr maj 12, 2004 8:31 pm

če kdo ve, nej mi prosm pove...

in sicer, učer prkiram avto pr kemijskem inštitutu u lj, tam ko zmer, za cesto pred križiščem na koncu kolone....in ko pridem po dveh urah ven avta nikjer :o ker mi ga je pajk odpelu :evil: :evil: :evil:

pred 14-imi dnevi sm prikiru na istem mestu, pa sta šla redarja mim avta (sm jih vidu) učer mi ga pa spizdnejo ..pi*** smotane!!

no grem jst pol po avto, pa če un cigo met 16k sit, drgač ti ga sploh ne dajo :evil: prokete ku***, pol vidm za brisalcam še obvestilo redarstva, no konc pa slišm od sošolca d j on dubu še od policajev kazen za napačno prkiranje...

tko, zdej mi pa povejte, če kdo ve, al plačaš položnco od redarjev, al od polcajev, al oboje, al nč, al kaj :?: :?:

LP

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Sr maj 12, 2004 8:33 pm

Odpri obe pa tista k jew mn placi ;)) Sam kukr je ta drzava u piz.i pol po vseh nelogicnih (beri : drzavno logicnih) mislenjih bos mogu kr obe placat...sam upam da ni tko ;)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr maj 12, 2004 8:37 pm

Če se ne motim ti po zakonu ne smejo dat dveh plačilnih nalogov za en prekršek.

Bimmerja praši. On ma pravnosvetovalno službo čez na tem forumu. :D

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Sr maj 12, 2004 8:48 pm

Tud men se zdi, da te ne morjo 2x kaznovat za isti prekršek.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Sr maj 12, 2004 9:09 pm

Sej nisi 2x kaznovan za isti prekršek. Sej sm že napisu kaj se mi je zgodil pa bom še enkrat:
spraznu aku (preveč muske :evil: ) ---> porinu avto na invalida, da bi mi fotr medtem ko sm bil na faxu zamenu aku ---> pršou nazaj (vesel da je fotr že odstranu avto) ---> ga sploh ni - ga je pajk pelu :evil: :evil: :evil: ---> 16k plačal za odvoz + 10 kazni za parking na invalidu (tisti pof***** komunalci ne razumejo da nism mogu spravt avta drgam, pa naj bi pustu vsaj vse 4 žmigavce ---- KAKO ČE JE PA AKU PRAZN!!!!!! :evil: )

Sori za esej sam tko je :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če maj 13, 2004 12:05 am

Slika

:con

Uporabniški avatar
Sved
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Sved Če maj 13, 2004 5:22 am

Plačaš samo 16k, vzameš potrdilo da si plačal in greš. Policaji nimajo kaj srat!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če maj 13, 2004 5:22 am

Madonca vse vec lepih slik. A so vam prejsnji mesec instaliral photoshop? Ja se kaj cemo kajneda, nekaj je treba pocet. :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 Če maj 13, 2004 6:20 am

16k plačaš da ga lahko sploh odpelješ kazni morš pa tud boš dobil domov če ne plačaš

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI Če maj 13, 2004 10:20 am

MetodTrobec je napisal/-a:Slika

:con

kaka pravica skazica??? jst sm lepo vpraču kaj je treba še plačat, pa dobim samo jebanje :evil:

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če maj 13, 2004 10:23 am

Sved je napisal/-a:Plačaš samo 16k, vzameš potrdilo da si plačal in greš. Policaji nimajo kaj srat!

Ja ni čist tko...16 k je za pajka, pol pa še 5, 10 ali 15 za kazen...no men se je zgodil najslabš kot se lahko... 16k za pajka pa 15 čukov za parkiranje...jebiga tak je ta svet...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če maj 13, 2004 10:25 am

dejan84 je napisal/-a:Sej nisi 2x kaznovan za isti prekršek. Sej sm že napisu kaj se mi je zgodil pa bom še enkrat:
spraznu aku (preveč muske :evil: ) ---> porinu avto na invalida, da bi mi fotr medtem ko sm bil na faxu zamenu aku ---> pršou nazaj (vesel da je fotr že odstranu avto) ---> ga sploh ni - ga je pajk pelu :evil: :evil: :evil: ---> 16k plačal za odvoz + 10 kazni za parking na invalidu (tisti pof***** komunalci ne razumejo da nism mogu spravt avta drgam, pa naj bi pustu vsaj vse 4 žmigavce ---- KAKO ČE JE PA AKU PRAZN!!!!!! :evil: )

Sam tole bi se pa tahk pravdou..ubistvu, ane?
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če maj 13, 2004 11:25 am

Fullback je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:Sej nisi 2x kaznovan za isti prekršek. Sej sm že napisu kaj se mi je zgodil pa bom še enkrat:

Sam tole bi se pa tahk pravdou..ubistvu, ane?

res je... zato imaš trikontnik v avtu... ga daš lepo na zadnjo šipo in sploh če si šel na fax. daš od znotraj še pildek: crknil, bo odstranjeno v 2-h urah...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ForuM4
Nov uporabnik

Napisal/-a ForuM4 Če maj 13, 2004 12:41 pm

Placal bos 16k za pajka, pa 5k (ce v 8 dneh 2500sit) za kazen. 100%, je frend placal 1 mesec nazaj!!! :cry:

j*** ga :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
juletheman
Nov uporabnik

Napisal/-a juletheman Če maj 13, 2004 2:09 pm

Pomojem je najboljše, če plačaš tistih 16k in dobiš vsaj avto in potem pa za tistih 5k
pa čakaš, če sploh kaj bo...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov