Armin pravi:
Sem kadilec in se nakako strinjam s tabo.Vem da je najvecja kriza telefonirati med kajenjem v avtu.Pol bi tanajraje volan z koleni drzal.
admin pravi:Armin pravi:
Sem kadilec in se nakako strinjam s tabo.Vem da je najvecja kriza telefonirati med kajenjem v avtu.Pol bi tanajraje volan z koleni drzal.
Kam pa piksno piva daš???
[Sporočilo uredil/a admin na dan 22.12.2002 ob 23:03 GMT]
admin pravi:Armin pravi:
Kam pa piksno piva daš???
DIVKO pravi:
Slaba navada - železna srajca...vsekakor nisem kadilec, me tudi moti, če kdo v moji navzočnosti kadi. Zato sam in drugi v mojem vozilu ne kadijo.....osebno nimam nič proti temu, če kadijo v svojem avtomobilu...je pa res, da vsak dogodek, dejanje zamnjšuje pozornost ob udeležbi na cesti pri spremljanju prometa oz. pri sami vožnji.
Tudi preglasno glsabo bi lahko omenili, saj ti tudi nabijanje priljubljene, nepriljubljene ali samo udarne muzike zamnjšuje pozornost sploh koncentracijo med vožnjo.
life4rave pravi:
caki caki mal glasna muzka samo pripomore k varnosti! kot prvo te drzi pokonci, kot drugo pa ne rabis koncentracije, da bi kaj spregledal, ker drugi udelezenci opazijo tebe!![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov