Kakšno dimenzijo gum mate vpisano v homologacijskem kartončku za vw polo l.94-99???
.......in kakšno dimenzijo furate zdaj ?

Tipo-mania je napisal/-a:Ja ce mas Polota poglej u kartoncek pa bos vidu kaksne dimenzije feltn pa gum das lohk gor,ce pa bi rad vecje pejt mal po internetu pogledat kok je najvecja dimenzija za polota k se jo da homologirat in to je to-nobena umetnost
Mare9mm je napisal/-a:14" Serijske jeklene feltne... Polo Classic. Vem pa da se da dobit 16" za 215/40/16 s TUV certifikatom v Nemčiji... Baje pa da ma folk lah tud 17" gor. Naprimer črn Polo Classic, ki je bil v Kopru, se mi zdi da je mel 17" . Zakaj te pa to zanima? Dej gor kukr ti paše, sam paz da ne boš Monster Truck naredu, k ne vem če ti bo ratal več k dva ovinka narest, brez da te Policajčki o tem pobarajo(in ti vs gnar poberejo).
monster_d je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:14" Serijske jeklene feltne... Polo Classic. Vem pa da se da dobit 16" za 215/40/16 s TUV certifikatom v Nemčiji... Baje pa da ma folk lah tud 17" gor. Naprimer črn Polo Classic, ki je bil v Kopru, se mi zdi da je mel 17" . Zakaj te pa to zanima? Dej gor kukr ti paše, sam paz da ne boš Monster Truck naredu, k ne vem če ti bo ratal več k dva ovinka narest, brez da te Policajčki o tem pobarajo(in ti vs gnar poberejo).
Tak kot si povedal tut 17gre nabavit z tuv-om![]()
V rokah imam katalov felne CMS!
ZA polota classica oz varianta najvecja dimenzija felne 7.5X17 oz gume 225/35 R17!
Sam ni mi jasno zakaj poleg pise samo za varianta!!!
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov