Sem se ravno 5 minut s frendomkregal o neki zadevi pa bi zdej še Vas spoštovano občinstvo vprašal
Sledeče
Ali met povprečni avto pa hudo bejbo ALI grdo babo pa hud stroj
Pa ne me prevec v PM pošiljat

Nixxon je napisal/-a:Pejt mal v PM(hec)
Ne vem no, mioslm kakšne primerjave maš ti s frendom.Lej če maš ful hud avto potem nekako po defaultu pridejo zravn tud hude babe (ker pač računajo da boš tud za njih zmetal tolk denarja).
Ampak osebno babe ki bi samo na moj avto padla nočem (za več kot par noči). Jest mam rad boljše avtomobile, ker so mi všeč in imam takega da mam denar zanj. Tako imam tud žensko KI MI JE VŠEČ. Mislm ej, da rečeš za svojo punco/zaročenko/ženo da je grda morš bit pa re
s glup al pa je ne marat.
boris_quatro je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Pejt mal v PM(hec)
Ne vem no, mioslm kakšne primerjave maš ti s frendom.Lej če maš ful hud avto potem nekako po defaultu pridejo zravn tud hude babe (ker pač računajo da boš tud za njih zmetal tolk denarja).
Ampak osebno babe ki bi samo na moj avto padla nočem (za več kot par noči). Jest mam rad boljše avtomobile, ker so mi všeč in imam takega da mam denar zanj. Tako imam tud žensko KI MI JE VŠEČ. Mislm ej, da rečeš za svojo punco/zaročenko/ženo da je grda morš bit pa re
Se strinjam BRAVO
boris_quatro je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Pejt mal v PM(hec)
Se strinjam BRAVO
tigrica je napisal/-a:in še moje sanje imeti tipa ki dela
tigrica je napisal/-a:ki kuha
tigrica je napisal/-a:ki pomiva
tigrica je napisal/-a:ki ima dober avto
tigrica je napisal/-a:ki te pelje v egipt
tigrica je napisal/-a:ki te zjutraj vpraša koliko denarja rabiš.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tigrica je napisal/-a:lp tigrica
Nixxon je napisal/-a:Bom malo zloben, pa ne mi zamert, sem jest deleč od tega.tigrica je napisal/-a:in še moje sanje imeti tipa ki dela
da bo imel denar zasetigrica je napisal/-a:ki kuha
sendviče
tigrica je napisal/-a:ki pomiva
svoj avto
tigrica je napisal/-a:ki ima dober avto
da z njim lovi babe
ja hudu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lp tigrica
tigrica je napisal/-a:ki te pelje v egipt
da se te znebi za par dni
tigrica je napisal/-a:ki te zjutraj vpraša koliko denarja rabiš.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako za informacijotigrica je napisal/-a:lp tigrica
lp, Nixxon (še enkrat brez zamere)
tigrica je napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne vem kaj naj napišem
dobro je meti povprečnega tipa ki ima nek poprečen avto pa da ti ne reče če si na glavo pala ko mu začneš razlagat kaj bi še naredila še na svojem avtu
čeprav se ne bi branila povprečnega tipa z dobrim avtom :P :P :P :P
in še moje sanje imeti tipa ki dela ki kuha ki pomiva ki ima dober avto ki te pelje v egipt ki te zjutraj vpraša koliko denarja rabiš.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp tigrica
boris_quatro je napisal/-a:tigrica je napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne vem kaj naj napišem
dobro je meti povprečnega tipa ki ima nek poprečen avto pa da ti ne reče če si na glavo pala ko mu začneš razlagat kaj bi še naredila še na svojem avtu
čeprav se ne bi branila povprečnega tipa z dobrim avtom :P :P :P :P
in še moje sanje imeti tipa ki dela ki kuha ki pomiva ki ima dober avto ki te pelje v egipt ki te zjutraj vpraša koliko denarja rabiš.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp tigrica
pol pa ponavadi pades iz postelje ter se zbudiš poznam to
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov