Debate, ki niso vezane na ostala področja...

dolenc
Novinec

kateri dizel priporočate, vaše izkušnje z njimi

Napisal/-a dolenc Sr dec 25, 2002 7:13 pm

Lep pozdrav.

kupujem avto, nisem se še odločil rabljen ali nov za okol 3 MIO lahko mal več (še raje manj), prvi pogoj je diesel motor, pol pa še klima... (nekej imel v mislih Fiat, VW, Alfa Romeo, Seat).

sprašujem predvsem voznike diesel vozil, vabljeni pa tudi ostali.

Uporabniški avatar
mikey
Novinec

Re: kateri dizel priporočate, vaše izkušnje z njimi

Napisal/-a mikey Pe dec 27, 2002 11:47 pm

dolenc pravi:
Lep pozdrav.

kupujem avto, nisem se še odločil rabljen ali nov za okol 3 MIO lahko mal več (še raje manj), prvi pogoj je diesel motor, pol pa še klima... (nekej imel v mislih Fiat, VW, Alfa Romeo, Seat).

sprašujem predvsem voznike diesel vozil, vabljeni pa tudi ostali.

definitivno VW!

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Pe dec 27, 2002 11:57 pm

zakaj pa VW? nekateri mi priporočajo alfa romeo, fiat stilo, ibizo... al vsak hval tazga kot ga ma on?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So dec 28, 2002 11:26 am

Vw je car med dizli!!!
Pa tudi kvalitetea masin je dobra!!
Res orng znajo istisniti iz 1.9 masin(150KM).

Uporabniški avatar
mikey
Novinec

Re: Re: kateri dizel priporočate, vaše izkušnje z njimi

Napisal/-a mikey So dec 28, 2002 5:10 pm

monster_d pravi:
Vw je car med dizli!!!
Pa tudi kvalitetea masin je dobra!!
Res orng znajo istisniti iz 1.9 masin(150KM).

Nemška pregovorna kakovost! Italjan al pa francoz nou nikol tazga disla skup sparavu k nemc! Pr bencinarjih je pa mal drgač!

Uporabniški avatar
Meggy
Nov uporabnik

Napisal/-a Meggy So dec 28, 2002 5:20 pm

Čuj,če kupuješ dizla je to noro dobr, toda ali kupuješ tudi kaj opreme?!!Če je tko raje malo pomisli.Res je,da je VW glede kvalitete trotlziher toda kot imam jaz izkušnje, kar sem gledu pri ponudbah avtomobilov glede opreme ti povem,da VW ni nič kaj ugoden. Že če hočeš imti klimo jo boš moral drago plačati pri VW oz dosti dražje kot pri ostalih. Drugače pa delajo IBIZO tudi pod okriljem nemškega koncerna in niti ni tako slaba. Ima jo moja cimra in se mi zdi kr O.K. Tudi STILO ni kar tako od muh kar se kvalitete tiče, saj med današnjimi avtomobili ni noben slabo narejen.Edino kokr jz vem pri STILU ni še novih common rail motorjev in še vedno vgrajujejo JTD motorje, kar pa zopet ni niti preveč narobe, saj so po dolgem času razvijanja postali bolj sigurni in vzdržljivi.
Predlagam ti, da se pri nakupu oredotočiš raje na dodatno opremo pri posameznem avtomobilu in seveda na tekoče stroške, ki jih boš imel čez leto(poraba, registracija...)
A.-P.Don

Uporabniški avatar
mikey
Novinec

Re: Re: kateri dizel priporočate, vaše izkušnje z njimi

Napisal/-a mikey So dec 28, 2002 5:51 pm

Meggy pravi:
Čuj,če kupuješ dizla je to noro dobr, toda ali kupuješ tudi kaj opreme?!!Če je tko raje malo pomisli.Res je,da je VW glede kvalitete trotlziher toda kot imam jaz izkušnje, kar sem gledu pri ponudbah avtomobilov glede opreme ti povem,da VW ni nič kaj ugoden.

Ja na žalost! Sam če bi biu pa pocen bi ga pa že vsak meu! Tko k cliota! Sam VW tut rabln ceno drži tut to je dost pomemben dejavnik!

[Sporočilo uredil/a mikey na dan 28.12.2002 ob 17:52 GMT]

Nejko
Novinec

Napisal/-a Nejko So dec 28, 2002 6:19 pm

Nič nisi omenu ali bi rabljenga lai novega. Sicer pa še se odločas za rabljenga ti osbeno priporočam kakšnega Volva V(S)40, ali pa alfo 156 SW, relativno dosti opreme, pa ugodne cene uvoženih avtomobilov iz Italije. Velja pa razmisliti morda tudi o kakšnem Meganu. Če pa se boš odloču na novega, bi se pa sam vsekakor odloču za Stilota z stekleno streho.

LP
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=9477][img]http://www.poraba.com/povprecna/9477_1.png[/img][/url] LPG

dolenc
Novinec

Napisal/-a dolenc Ne dec 29, 2002 8:27 am

jst sem v bistvu najbol zagret za Ibizo /poraba, cena/, k sem jo mel tud že prej /bencinarja/, mal jo še kr pogrešam, edino kr mi ni všeč je relativno mal notranjega prostora glede na zunanje dimenzije vključno z prtjažnikom.

mislim sem kupit starga 1 leto al pa kakšno testno vozilo letnik `02.

megana pa raj neb k mamo doma enga pa mi sploh ni všeč /premehak za moj način vožnje/, tud za Golfa al pa Polota nisem najbolj navdušen

nekej sem gledov tud AR 147 k ma pa več opreme ko pa Ibiza, je pa mal draži, pa tud malenkost bol požrešna. V bistvu izbiram med tema dvema voziloma.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov