Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Sreča...

Napisal/-a lisko So maj 22, 2004 3:16 am

Oki tole morm nekomu povedat preden grem spat.....
Torej se peljem domov od punce in 15 km pred domom dobim nekega jugiča ( 55 serija)
Ga lepo prehitim in pol lepo mi tip vozi za ritjo.Vozima tko 100-120km/h (lih tko da sma mal u filing prišla). Nato dobima kolono ki vozi pred nama(jaz sem dobil kadeta). Čez kake 500m delo na cesti,semafor, stojimo pri rdeči luči (jaz sem sta za kadetom). Pred kadetom Justy pred njim še en avto in pred njim tovornjak.Lepo se prižge zelena in speljemo, Pridemo mimo dela na cesti in je tko lep S ovinek ( tam najrajš prehitevam ker je ovinek kr dolg pa še vidi se lepo).No in jaz tko lepo začnem prehitevat kadeta ( tko smo mel ene 60km/h) Pridem lepo brez blemov pred kadeta..... in tovornjak pred nami po bremzi (jaz pa sem tud mel mal več ko kadet... logično če sem ga prehitevu) Justy pune po bremzi..... FAK CVILI PANIKA!!! Jaz po bremzi.... mi kole obstojio.....pogledam v špegl.... kadet za mano.... CVILI TRGA FAK U MEN BO PRLETU..... spustim bremze.... pogledam naprej.... pred mano justy FAK U NJEGA BOM TRESNU..... po bremzi.... spet cvili.... pogledam nazaj..... cvili....
Se ustavim jaz.... čakam kako sekundo ( ki je bla dolga kako uro..) se kadet lepo ustavi...JAO:/ :shock: :oops: :roll: In tko lepo obstojimo..... pred mano in za mano je blo še po moje kake 2-3 cm prostora..... na pičkino kocino smo obstal...... Delno rešil jaz ker sem u mes popustil zavoro....pa s tem tvegu da bom prletu justiju u rit...
Mislim tako srečo kot sem pa dans ponoč mel.... je po moje nem mel več u življenju.
Fora je sicer da neb blo hudga mogoč kak zlaman odbijač..... ampak vseen se še zdej tresem....
Zadnjič spremenil lisko, dne So maj 22, 2004 3:58 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 22, 2004 3:21 am

Jao, stari..... torej bi lahk ratalo verizno ki nebi blo prevec ugodno.
fack...
Dobr si reso... ampak kot pravim lisko obvada... spomn se enkrat pred obijem v mb kak si dobro reso zadevo!
Svaka ti cast. :bow
Zdrzi se par urc pa ti castim obljubljen pir
pa cimvec srece v prihodnje!
LP monster_d

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So maj 22, 2004 3:26 am

Ja takrat pred obijem je tud blo zanimivo ja..... ko je pred mano oni obstal..... jaz pa na izbiro: al njemu u rit.... al pa ne levo prek križišča :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* So maj 22, 2004 8:11 am

Fak ej....joj....no, čestitam za srečo, ker bi se lahko zgodilo najhujše!!!! :shock:
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So maj 22, 2004 10:23 am

lisko1 pa se je splacalo "divjat" in prehitevat? Lepo bi vozil v koloni za tovornjakom, poslusal muziko in kuliral... itak bi mogoce kako minuto pozneje prisel domov, bi si pa prihranil nekaj sivih las, ki so ti pognali ob tem "srecnam" dogodku.

Pocasi se dalec pride :P :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 22, 2004 10:37 am

Daco je napisal/-a:lisko1 pa se je splacalo "divjat" in prehitevat? Lepo bi vozil v koloni za tovornjakom, poslusal muziko in kuliral... itak bi mogoce kako minuto pozneje prisel domov, bi si pa prihranil nekaj sivih las, ki so ti pognali ob tem "srecnam" dogodku.

nemors ubezat usodi ;) lahk prides dam, ciz cel ker si tok lepo vozu, pol ti pa lustr na glavo pade al pa stresn cegl pa se sam usedes.

to je res sreca ja lisko :)

tle pr ns na avtocesti smrti, prej ko se ni bla avtocesta ampak je bla dvopasovnca je enkrat en resilc pocu v kamion, resilca je raztrgal, not 3je mrtvi, v kamionu je tud unga ciz razmetal, tip ki je bil pa za resilcem je pa tok lepo umes prletu, da je sam spredn desn zmigavc razbou. okol pa kaos, se zihr ene 5 avtov vec al mn obtepenih. prou cudn je zgledal kaj cist cel avto dela sred tazga kaosa :)

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So maj 22, 2004 4:01 pm

Voith je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:lisko1 pa se je splacalo "divjat" in prehitevat? Lepo bi vozil v koloni za tovornjakom, poslusal muziko in kuliral... itak bi mogoce kako minuto pozneje prisel domov, bi si pa prihranil nekaj sivih las, ki so ti pognali ob tem "srecnam" dogodku.

nemors ubezat usodi ;) lahk prides dam, ciz cel ker si tok lepo vozu, pol ti pa lustr na glavo pade al pa stresn cegl pa se sam usedes.

to je res sreca ja lisko :)

tle pr ns na avtocesti smrti, prej ko se ni bla avtocesta ampak je bla dvopasovnca je enkrat en resilc pocu v kamion, resilca je raztrgal, not 3je mrtvi, v kamionu je tud unga ciz razmetal, tip ki je bil pa za resilcem je pa tok lepo umes prletu, da je sam spredn desn zmigavc razbou. okol pa kaos, se zihr ene 5 avtov vec al mn obtepenih. prou cudn je zgledal kaj cist cel avto dela sred tazga kaosa :)

Se podpišem pod to.... sploh pa ni šlo za neko divjanje.... 60km/h.. :shock: Sam oki res da bi lahk lepo vzad vozu..... pač sem prehitevu ker tam zmeri prav rad prehitevam.... kao lep dolg pregleden ovinek...... in enkrat se pač neki zgodi.... sreča je pač opoteča :)
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So maj 22, 2004 4:31 pm

Zakaj je pa tovornjak žlajfal? A sem kaj spustil ali pa nisi napisal.
Aja zakaj nisi zavil na levi pas, če je bil plac. OK je pa res, da si čisto v redu odreagiral. :wink:
Sam sem bil v podobni situaciji. Ko smo šli v KP na avtošov je bilo treba it tan na drugo stran zaradi enga dela. In lepo pripičim u polno in začnem žlajfat. Za mano se pa pelje kolega in še z večjo hitrostjo gasa proti meni. In ni in ni dovolj žlajfal... Se približije meni in jaz kolegu rečem: Ampak a res nima dobrih bremz? Odgoovor: Ma ful mu ne delajo. V zadnjem trenutku sem zavil stran in upal, da zraven ni nikogar, da sem se mu odmaknil. So se ustavli šele vštric mene. :shock: So bili notri še bolj bledi kot jaz. :D
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco So maj 22, 2004 4:33 pm

Sej je kul, sm te sam mal kurcal, da nasplosno ne profitiras veliko, ce divjas :P
Sam se vedno mi ni jasno, zakaj ste sploh vsi bremzali za tovornjakom, ki je bremzal... ce ste ga ze prehitevali zakaj niste nadaljevali prehitevanja?

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So maj 22, 2004 5:11 pm

Noben ni prehiteval tovornjaka.... ker tovornjak je mal večji zalogaj kot pa avto.
Tovornjak sploh ne vem zakaj je obstal sam vem da je naekrat vse cvililo....
symon.... na levo pa nisem zapelu iz razloga ker u tistem trenutko nisem vidu nč kaj druzga kot pa kak zadevo rešit(kao še u trenutko ko sem se vkljapljal nazaj u kolono)
Tko da niti nisem mel neke možnosti spet nazaj na levo zapelet poleg tega bi v tem primeru verjetn rukno s prednjim levim delom mojga avta u avto pred mano. sej pravm..... na milimetre je šlo.... :shock:
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So maj 22, 2004 5:17 pm

aja pa daco sej ne divjam..... mislim z 1.6 dizlom tko niti ne morš pa tud če hočeš...
Ampak fora da pač me je neki prijel in sem mislu da pač 60 ne bom vozu ampak tko kot standard 80-90.
Bistvu tega posta pa ni bil namen se važit kak sem dobr rešu..... ampak tist da sem mel prekleto srečo..... in sej veš kak pravjo..... srečo je treba delit med ostale.
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco So maj 22, 2004 5:29 pm

Divjas lahko tut s kolesom :P :mrgreen:
Drugac pa lepo, da delis sreco z nami. Naj nas vecno spremlja... jaz sem imel ze dovolj nesrece (in tudi srece v nesreci) na cesti. Od viska srece glava ne boli :)

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So maj 22, 2004 5:39 pm

Phuh, dobr je blo tole. Predvsem si dobr, da si u spegu gledu, marsikdo ne bi (tud jest ne vem ce bi).

Sem mel podoben primer... sicer samo 40km/h pa nisem prehitevu... sm se pa zaletu v zensko pred mano :oops: pa lih komi da sm se. Pr men se je samo ena letvica zlomila, pa se ne vidi. Padu je pa dez, jest sem pa stavbo od simobila gledu, tm pr btcju, uspred so pa ustavl. In mokra cesta... pa sm lahko samo gledu, kako se bom zaletu :? . Na levi so bli avtomobili, na desni je pa plocnik pa robnik, bi pa fentu gumu pa se kej zraven.

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 22, 2004 6:09 pm

Lisko tam pri vas pa so sleparji itak extremni primerki...
80-90 se vozijo po tistih ovinkih in ga peglajo... ce ga hoces prehitet mores res krepko po gasu stopit pa se to je sam par km ravne ceste :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov