Torej se peljem domov od punce in 15 km pred domom dobim nekega jugiča ( 55 serija)
Ga lepo prehitim in pol lepo mi tip vozi za ritjo.Vozima tko 100-120km/h (lih tko da sma mal u filing prišla). Nato dobima kolono ki vozi pred nama(jaz sem dobil kadeta). Čez kake 500m delo na cesti,semafor, stojimo pri rdeči luči (jaz sem sta za kadetom). Pred kadetom Justy pred njim še en avto in pred njim tovornjak.Lepo se prižge zelena in speljemo, Pridemo mimo dela na cesti in je tko lep S ovinek ( tam najrajš prehitevam ker je ovinek kr dolg pa še vidi se lepo).No in jaz tko lepo začnem prehitevat kadeta ( tko smo mel ene 60km/h) Pridem lepo brez blemov pred kadeta..... in tovornjak pred nami po bremzi (jaz pa sem tud mel mal več ko kadet... logično če sem ga prehitevu) Justy pune po bremzi..... FAK CVILI PANIKA!!! Jaz po bremzi.... mi kole obstojio.....pogledam v špegl.... kadet za mano.... CVILI TRGA FAK U MEN BO PRLETU..... spustim bremze.... pogledam naprej.... pred mano justy FAK U NJEGA BOM TRESNU..... po bremzi.... spet cvili.... pogledam nazaj..... cvili....
Se ustavim jaz.... čakam kako sekundo ( ki je bla dolga kako uro..) se kadet lepo ustavi...JAO:/

Mislim tako srečo kot sem pa dans ponoč mel.... je po moje nem mel več u življenju.
Fora je sicer da neb blo hudga mogoč kak zlaman odbijač..... ampak vseen se še zdej tresem....