Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Zopet kraja

Napisal/-a Omelo So maj 22, 2004 4:04 pm

Aleluja! Moji teti so, danes, sredi belega dneva pred BTCjem v Ljubljani, ko je ni bilo max. 15 minut, udrli v ključavnic (2 tedna starega Twingota), jo popolnoma uničl in ji ukradli avtoradio. Ljudi okoli je bilo polno. HALO?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!

Da se to men zgodi (skoraj se je že), al še huje, da najdem koga, ki bi bil lih v avto pršu, primem njegovo glavo, nastavm med vrata, pa zapiram vrata tulk cajta, dokler me roke ne začnejo bolt!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So maj 22, 2004 4:37 pm

Skoda novega avta, tudi jaz sovrazim da se to vsakodnevno dogaja po BTCju.
Upam da je sedaj izucilo (zal na zelo grd nacin) tvojo teto da se radio OBVEZNO vzame s sabo (ceprav samo za pet minut)! Niso ji valjda sli ruvat original radio iz armaturke?
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So maj 22, 2004 11:14 pm

Hehe, radio nima snemljive ploščice...:)

Pardon, avto NI MEL snemljive ploščice :p

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule So maj 22, 2004 11:50 pm

Tudi meni so ga ukradli pred dvema letoma v BTC-ju sredi belega dne. Ploščico sem dal pod sedež (očitno je to vidu), pa samo 10 minut me ni bilo. Če bi ga dobil tud sam nevem kaj bi mu naredu :evil:

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Ne maj 23, 2004 1:34 am

kolega je mel to sreco, da je tipa dubu k mu je radio vn vleku... se ni dobr koncal za tipa... po moje od zdj naprej trikrat pomsil predn v trgovini ukrade zobotrebc.. kolega je pac norc mel sabo se dva so mu mal roko podrzal pa cez zapelal... se tipu fuuul ni splacal. Je pa ideja ;)

Drgac pa i don't get it, zakaj je treba krast nekomu k se je (vrjetno) posteno trudu d je neki prgarou, zasluzu, kupu za lsten uzitek, pol je treba pa to ukrast.. Ce je clovek sam nesposoben kej si u zivljenju ustvart, zakaj morjo pol drugi trpet na racun tega?!!!? :ue
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne maj 23, 2004 2:28 am

mah to je prevec kompleksna tema ce se uprasas zakaj folk krade.

krade zarad preslabga socialnega statusa, al pa zarad predobrega.

sam ni pa pravicno niti mal.
pravis da so temu taticu dal roko pod avto. in to za en PO***AN avtoradio k sigurn ni vredn vec kot 200k sit. sicer ga niti pribljizno ne mislm zagovarjat, sam ce je sla njemu roka pod avto, kaj si pol zasluzjo res orng tatovi oz veleprevaranti, ki majo $$$$ kokr hoces(od kraj in prevar seveda) pa jim noben ne tlac njihove roke nikamor, sam svoje njim v rit.

ja fajn je poznt folk k ma velik zvez pa velik kesa pa mercedeza 600s, ane. pr njih se noben ne uprasa kje je ukradu, in a si zasluz da ga nekdo vrze v meatgrinder al ne.
sam en prehlajen mulo k ukrade radio mu je pa treba roke polomt. valda mulac si hoce na vsak nacin na easy priborit kes, al pa heroin al pa neki. Strogo narobe, sam da ga pa pohabs si pa zasluzis meatgrinder. eno je nekoga pretepst drugo pa pohabt.
by all means si zasluzi batine, pa prijavo na policijo, al pa v obrnjenem redu, sam da mu pa zdrobis roko????
fak folk ni normaln.

ce so pa nasi policaji tok nesposobni, da ne znajo zascitit tazga prostora kot je parking pred btcjem, in so skoz tm, pol je pa tuki ze en drug problem.

dont fuc*k with another man`s wehicle. :!: :!: :!: to pa itak

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne maj 23, 2004 7:10 am

Tukaj se pa jaz strinjam. Tko al tko so to narkiči, ki ti sune radijo sam zato, da ga bo za dva fiksa naprej prodal. Jaz se bolj bojim tistih, ki se načrtno lotijo oravbat tvoj avto in ti dol/ven poberejo vse, kar ni prnetan, prvezan, prbit al pa vsaj ornk prliman. Pred BTCjem pa radijo ven vzet, pa ne bo noben vlamlov, razen, ce bo mrbit torbica na sedezu...

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Re: Zopet kraja

Napisal/-a Tilen Ne maj 23, 2004 8:38 am

Omelo je napisal/-a:... primem njegovo glavo, nastavm med vrata, pa zapiram vrata tulk cajta, dokler me roke ne začnejo bolt!

Idejo si verjetno dobu iz "Lock, stock and two smoking barrels" 8) Ja sej to bi vsi nardil, sam kaj ko maš pol sam probleme...

Če sem te prav razumel, so ji ga vkradl brez ploščice? To je pa še najbolj debiln.
Slika

yogo
Novinec

Napisal/-a yogo Ne maj 23, 2004 8:44 am

hmmm...kraje, ja....jah bo treba začet psa vozit na zadnjih sedežih...ali pa...postavit bejzbol palco na zadnjo polico, tak da bo morebitni tat videl, s čim mu boš odprl betico :shock:

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Re: Zopet kraja

Napisal/-a Omelo Ne maj 23, 2004 8:45 am

Tilen je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:... primem njegovo glavo, nastavm med vrata, pa zapiram vrata tulk cajta, dokler me roke ne začnejo bolt!

Idejo si verjetno dobu iz "Lock, stock and two smoking barrels" 8) Ja sej to bi vsi nardil, sam kaj ko maš pol sam probleme...

Če sem te prav razumel, so ji ga vkradl brez ploščice? To je pa še najbolj debiln.

Nope ukradli so ga kompletno - ploščica gre dol ne sploh :)

Drgač pa ja, s tem da bi dal glavo med vrata bi mel res same probleme... Mislm da bi lažje čez pršu če bi dal prste med vrata, pa mu 5 al pa 10 kom.prstov polomu. Sm roko je mal težje med vrati držat kot pa glavo :D:D

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 Ne maj 23, 2004 8:47 am

jah kaj kradejo narkomani

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne maj 23, 2004 9:52 am

No zdej pa pazte to:
1. Moja bodoča tašča je šla v City park in ko pride nazaj vidi da so razbil šipo avtu, ki je bil parkiran poleg njenega. Lastnik je bil že tam in čakal policijo. To je blo včeraj!!! (22.5.2004)
2. Pred kakim tednom ali dvema je od brata sodelavka šla v Kolosej. Med predstavo so ji vlomil v Passata in pokradli vse airbage, računalnik od klime,... v glavnem od armature ji je ostal samo še volan.
3. Pred nedavnim je kolegica parkirala v BTC-ju in hotela it v City Park. Ko parkira pride en tip in ji začne tolčt po avtu da je tja hotu on parkirat in da ima avto nedaleč stran. Po avtu ji je tolkel tolk da ga je poškodoval, baje tut malo skakal po njem (vdrtina ali dve na havbi). Ženska seveda čist prestrašena sam u rikverc pa direkt domov. Čez nekaj časa jo pokliče policija in pove da jo un tip toži, ker naj bi ga ona zbila na cesti in zbežala s kraja nesreče. In komu bo policija verjela?? Tip jih je poklical, ženska pa ima razbit avto spredaj.

Jest sm že rekel moji dragi, da greva v Kolosej samo če naju bo kdo drug peljal in potem prišel iskat. Ma ne parkiram več avta na Kolosejev parkirplac. Aja pa še to naj povem, da sem v petek videl ko je nekdo šaral po avtomobilu, ki je bil naložen na vlačilec in sem poklical policaje nej grejo pogledat. Ugante kje??? BTC!!!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne maj 23, 2004 10:02 am

mislm...tole je pa že mal tema...na koga bi se blo najbolj obrnt...časopis, vodilne v btc-ju koga??? Ker tko res ne gre več...Sm pa slišou da full enih mulčkov-cigančkov po btc-ju kruza pa vlamlja!
P.s Aja pa še to...kolega dela v eni večjih rač. štacun v BTC-u-in ne morte verjet! 2 krat v enem mescu so jih že spraznl...kamere pa posnele mladoletne pamže...Kva bi jih zbombou matr jim :twisted:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne maj 23, 2004 10:10 am

Jaoo, kr strah me je... KJERKOL V LJ PUŠČAT AVTO! Do zdej nism v Novem mestu nikol slišou da bi komu kkšn radio spizdl. Vsaj tko okol se ni govorilo. Se je res dogajalo sm pa tja, 1x na leto. In ko je rekla teta, da so ji v avtu udrl v BTCju, sm samo :shock: :shock: pogledou... Pol je razložila da v Ljubljani, mi je blo pa že vse jasno. Groza!!! Sej rečm, da se mi sproži alarm in me pokliče na GSM, stečem iz Koloseja vn v upanju da dobim in potem močno močno močno nalomim človeka, ki bi si upou prst položit v avto.

En mesec nazaj sem parkiral pred Kolosejem, ura je bla 22:30 v petek, ko smo šli en film gledat. Pridem nazaj, pa je bil avto čistttttt usran od prstnih odtisou! Čist od rok, po vseh šipah, celo sprednji!!! Ampk so očitno samo mal gledal, kakšn volan mam not al pa kej tazga, kr udrto mi v avto ni bilo. Sm avto so mi umazal :D

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Napisal/-a Fullback Ne maj 23, 2004 10:14 am

Misak je napisal/-a:kolega je mel to sreco, da je tipa dubu k mu je radio vn vleku... se ni dobr koncal za tipa... po moje od zdj naprej trikrat pomsil predn v trgovini ukrade zobotrebc.. kolega je pac norc mel sabo se dva so mu mal roko podrzal pa cez zapelal... se tipu fuuul ni splacal. Je pa ideja ;)
:ue

TAKE RABMO!!!!!! Predpostavljimo, da bi vsakega lopova šutnl sred čela...kolk bi nas sploh še ustal? UAAAAA, to mi deli...500000 tipov pa 1000000 žensk hehe :P :lol: 8)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne maj 23, 2004 10:14 am

Fullback je napisal/-a:mislm...tole je pa že mal tema...na koga bi se blo najbolj obrnt...časopis, vodilne v btc-ju koga??? Ker tko res ne gre več...Sm pa slišou da full enih mulčkov-cigančkov po btc-ju kruza pa vlamlja!
P.s Aja pa še to...kolega dela v eni večjih rač. štacun v BTC-u-in ne morte verjet! 2 krat v enem mescu so jih že spraznl...kamere pa posnele mladoletne pamže...Kva bi jih zbombou matr jim :twisted:

Hehe, kaj boš pa naredu? Rečeš unim, rečejo da nimajo nobenih pravic. pišuka, kaj naj šrotarco kupm pa se grem RAMPAGE po celi Ljubljani?!?!?!Ja jst tut dosktrat vidm kkšne cigančke ke hodijo po BTCju. Enkrat sva s fotrom šla v BTC (jasno LJ) z našim audijem A4 , črne barve 17" feltne... uglavnm, dobr :) , so se prec eni cigančni začel okol vlečt. Pride fotr zravn, pa reče, če se ne poberejo takoj daleč stran od avta, jih bo on še dle vrgu. Pa oni: Gospoood, gospoooddd, mi samo avto gledamo. Pol se pa fotr zadere: A NISM NEKEJ REKU?!?!?!?!?! Matr, so tako tekl, kukr so jim dale noge. Pol sva šla še na pijačo v bližino, da bi vidla, če bodo nazaj pršli, pa jih ni blo. Hvala bogu, kr drgač ne vem kako bi se končalo.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Napisal/-a Fullback Ne maj 23, 2004 10:21 am

kva, tvoj fotr bi jih nalomu, da jim ne bi blo nč jasn...hehehe :P :twisted:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Napisal/-a Fullback Ne maj 23, 2004 10:23 am

Drgač pa ne vem kam ta kriminal pelje...vidš prednost prejšnga sistema-socializma-ni blo takega liberalizma pa odvetnikov pa tralalalala...Marš v čuzo pa pregont...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Ne maj 23, 2004 11:24 am

Fullback je napisal/-a:Drgač pa ne vem kam ta kriminal pelje...vidš prednost prejšnga sistema-socializma-ni blo takega liberalizma pa odvetnikov pa tralalalala...Marš v čuzo pa pregont...

Jop.... tako pa nč drgač. Kazni so vsekakor premile. Da bi jst kkšnga dubu, pa mu dejansko razspiou glavo med vrati, bi dubu 2 let zapora vrjetno. :roll:

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Ne maj 23, 2004 11:46 am

2 let pogojno dobiš... :mrgreen:
Cuore Sportivo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov