Omelo je napisal/-a:... primem njegovo glavo, nastavm med vrata, pa zapiram vrata tulk cajta, dokler me roke ne začnejo bolt!
Tilen je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:... primem njegovo glavo, nastavm med vrata, pa zapiram vrata tulk cajta, dokler me roke ne začnejo bolt!
Idejo si verjetno dobu iz "Lock, stock and two smoking barrels"Ja sej to bi vsi nardil, sam kaj ko maš pol sam probleme...
Če sem te prav razumel, so ji ga vkradl brez ploščice? To je pa še najbolj debiln.
Misak je napisal/-a:kolega je mel to sreco, da je tipa dubu k mu je radio vn vleku... se ni dobr koncal za tipa... po moje od zdj naprej trikrat pomsil predn v trgovini ukrade zobotrebc.. kolega je pac norc mel sabo se dva so mu mal roko podrzal pa cez zapelal... se tipu fuuul ni splacal. Je pa ideja![]()
Fullback je napisal/-a:mislm...tole je pa že mal tema...na koga bi se blo najbolj obrnt...časopis, vodilne v btc-ju koga??? Ker tko res ne gre več...Sm pa slišou da full enih mulčkov-cigančkov po btc-ju kruza pa vlamlja!
P.s Aja pa še to...kolega dela v eni večjih rač. štacun v BTC-u-in ne morte verjet! 2 krat v enem mescu so jih že spraznl...kamere pa posnele mladoletne pamže...Kva bi jih zbombou matr jim
Fullback je napisal/-a:Drgač pa ne vem kam ta kriminal pelje...vidš prednost prejšnga sistema-socializma-ni blo takega liberalizma pa odvetnikov pa tralalalala...Marš v čuzo pa pregont...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov