super98 je napisal/-a:Mim tega avta ne morš ne da bi se spotaknu ob neverjetnih 45 PS
Če te moč ne gane probi dobit vsaj novejšo varianto 1.0 in 50 PS!
Glede moči motorja mam svojo "filozofijo", ki jo malokdo razume.
Če bi hotel imeti avto, ki bi "letel" bi si kupil nekaj, ki ima vsaj 150KM/1000kg, ker potem lahko rečeš, da avto nekam gre. Vse kar je okol 100KM/1000kg mi daje občutek, da bi avto lahko kam šel, pa nekako noče in se potem skos sekeram, zakaj hudič nikamor ne gre. Če pa imam avto, ki je v razredu 50KM/1000kg, pa od avta sploh ne pričakujem, da bi kam šel. Sem precej nedeljki voznik, kar pa še vedno ne pomeni, da mi hitra oz. dinamična vožnja ne ugaja. Poleg tega sm še iz mesta, kjer ni ravno veliko priložnosti, da bi izkoristil konjiče...
Na drugem mestu je ljubezen do avtomobilov, na prvem pa je avtoakustika. Največji užitek mi je, ko se vsedem v avto, prižgem avtoradio in se prav počasi odpeljem v neznano. V muski pa lahko uživam le, če se vozim relativno počasi. No, seveda me kdaj pa kdaj tudi kakšen komad "sprovocira" in kakšen meter odpeljem "malo hitereje", samo to se zgodi bolj poredko...
Če povzamem vse skupaj:
-> Avto je zame sredstvo za premikanje iz kraja A v kraj B.
-> Avto je zame objekt, v katerega se montira vsa akustika, ki bazira na 12V
-> Avto mi pomeni to, kar ženskam pomeni obraz in postava...
Zato ne rabim nevem kakšne mašine. S takšno sem brez problema shajal in mi niso trobili na vsakem semaforju...