Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

lisko1 je napisal/-a: kok sem seznanjem s tem lahk pol tale oseba vozi z sorodniki..... ki majo pet let izpita al kak že....
KMX je napisal/-a:zdele sm po radiu poslužu da je danes prišel v veljavo zakon da bomo že pri 16 letih in pol delal ispit pr 17 se nam izda dovoljenje za vožnjo s spremljevalcem in pri 18 dobimo izpit![]()
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
vesolc je napisal/-a:lisko1 je napisal/-a: kok sem seznanjem s tem lahk pol tale oseba vozi z sorodniki..... ki majo pet let izpita al kak že....
mislm da morjo met 7 let !izkusenj! kar je cist neki druzga kot izpit!! ampak na to nobeden ne pomisl da ma nekdo lahko 10 let izpit pa je vozu samo npr. 1 leto?????!!!!! poznam 3 take primere!!!!
pomoje da se pooblastit ne bo dal, ampak mora bit nekdo s tolk leti izkusenj poleg njega kot sovoznik da lahko "reagira"!!!!
za napake se opravicujem
IbizaFreak je napisal/-a:KMX je napisal/-a:zdele sm po radiu poslužu da je danes prišel v veljavo zakon da bomo že pri 16 letih in pol delal ispit pr 17 se nam izda dovoljenje za vožnjo s spremljevalcem in pri 18 dobimo izpit![]()
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
Hmm, jaz sem se pravkar pogovarjal z mojim inštruktorjem pa pravi, da še ni stopilo v veljavo tole.
Need_Power je napisal/-a:Torej bi moral bit kot spremljevalec oseba (sorodnik) z več kot 7 let vozniških izkušenj. Teoretično tudi 79 letni dedek z refleksi enakovrednimi mrtvemu konju. Res pametno ja.
LP
Zok je napisal/-a:fora - omejujejo nas pri alkoholu (za brezveze, ker 0,5 res ni dost)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov