Freshvictim pravi:
No sm klican enega lastnika iz oglasnika, in mi je rekel da ima 2.0 8v in da je avto brez hiben.... poraba naj bi bila tam 8, pri normalni voznji!
Rekel pa je da je pri 2.0 16v velika razlika.... tudi moc....
no skratka bi mi lahko povedali predusem za porabo kako se jo da zmanjsati.....
Freshvictim pravi:
no ja bom vprasal!
tole sm mal razmisljal se z fotrom pogovarjal, ker je on spremljal vcasih to in nekaj se ve!
rekel je da je 4x4 bedarija, sploh ce nima preklopnika med 2wd in 4wd *to nevem ali ima ali nima*
Potem je rekel da 2.0 motor kao za mene prevec in brez veze!
no ja sam iscem avto ki bi ga imel za dal casa, in za ta avto sm se odlocil samo zato ker bi bila poraba priblizno enaka kot pri BRAVOTU 1.6 samo da so tukaj vecji pospeski....
sedaj kar se tice ohranjenosti avta, imam cas in bi gledal in bil zbircen, tako da bi mogoce ze kaj najdel! Zanima me opel kot firma ali so bile masine vredu ali bol za en k...
sam sm rekel da bi imel masino najmanj 1.6 tole 2.0 je ze mal velik, sam klinc, ko vsaj nebi nevem kako veliko zrla!
Al pa ker avto bi mi svetovali za kupit tja do 700.000 sit seveda da je masina vsaj 1.6, sam sm razmisljal o dizlu sam kaj ko je prevec draga varjanta, bravota TD se pa v slo. sploh ne dobi!
BaSe pravi:Freshvictim pravi:
No sm klican enega lastnika iz oglasnika, in mi je rekel da ima 2.0 8v in da je avto brez hiben.... poraba naj bi bila tam 8, pri normalni voznji!
Rekel pa je da je pri 2.0 16v velika razlika.... tudi moc....
no skratka bi mi lahko povedali predusem za porabo kako se jo da zmanjsati.....
Če je to mislil za calibro, vedi da jo hoče čim prej prodat, kajti calibra poraba 8L pa ja no! Razan če jo ima kakšen deda, ki mu samo v garaži stoji. Calibre pa zajebava ful mašina pa še servisi so ful dragi, DA ne pomisliš sploh REGISTRACIJE, pod 120000 Sit ne smeš razmišlat, za 2.0 seveda.
Kupi raje bravota, za boljše pospeške pa dej vgradit TUNING čip, to trga!!!
Pri 2.0 16v 150 km, pa ti je lahko PETROL ali OMW sponzor, saj boš zelo pogosto tankal.
[Sporočilo uredil/a BaSe na dan 30.12.2002 ob 14:29 GMT]
2fast4u pravi:
Ko je stopil po gasu mu je porabo kar nabilo na 32 litrov - vsaj tak je napisal tisti potovalni računalnik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov