PhoenixX je napisal/-a:T-rex thx.
Cudi me da vec proizvajalcev ne uporablja teh motorjev.
Zok je napisal/-a:PhoenixX je napisal/-a:T-rex thx.
rotacijski motor je namrec tud zvezdasti letalski motor, ki se kompleten vrti, motorna gred pa miruje (velika in hudicevo mocna zadeva!!)...
Zok je napisal/-a:PhoenixX je napisal/-a:T-rex thx.
Cudi me da vec proizvajalcev ne uporablja teh motorjev.
to zarad tega, ker ma kao sam mazda licenco zanje.
drugac pa zanje obstaja izraz wanklov motor - mislim da bo ta izraz vec folka zastoplo, rotacijski motor je namrec tud zvezdasti letalski motor, ki se kompleten vrti, motorna gred pa miruje (velika in hudicevo mocna zadeva!!)...
šmeks je napisal/-a:Ampak tud ta motor ima slabe lastnosti,ne da se ga obnovit,tko da lohk pol namest generalke zamenjaš samo spodnji del motorja,ampak ta motor se vrti v visoke obrate,tko da gre kot sneta skira,kljub temu da ima majhnjo kubikturo.
lisko je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:Ampak tud ta motor ima slabe lastnosti,ne da se ga obnovit,tko da lohk pol namest generalke zamenjaš samo spodnji del motorja,ampak ta motor se vrti v visoke obrate,tko da gre kot sneta skira,kljub temu da ima majhnjo kubikturo.
Pa porabe OHOHO pa še pa još....
PhoenixX je napisal/-a:..rotacijski motor, zanima me na kaksen nacin to deluje. MAzda rx8 naj bi mela ta motor, pa me zanima..
lp
KrEn je napisal/-a:Lih sm nasu en star autokatalog...
Mazda RX-7 1308 ccm, 240 KM @ 6500 rpm, 294 Nm @ 5000, 5.3 s do 100, 250 koncna...![]()
![]()
![]()
Po moje je nek napaka :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov