Josephe je napisal/-a:Olme, prvič slišim. Kolk pa sploh pride?
Drugače pa selenia ali pa tist k ga dobim pocen.
LP Joseph
accim je napisal/-a:Josephe je napisal/-a:Olme, prvič slišim. Kolk pa sploh pride?
Drugače pa selenia ali pa tist k ga dobim pocen.
LP Joseph
ti, nevem točn. fotr dela tm pa to. cenej kot ostala, itk. mal na pump poglej kkšna maziva od olme itd. olj pa na petrolu zaenkrat ni.
Mah, sam da mi ga ne kur preveč, pa ni važn ker :P hec hec![]()
Lp
ghia je napisal/-a:tale infinity me je prvi zadovoljil z odgovorom.sam se je malce zmotil.castrol RS ni 15-60 ampak 10 -60.ostali pa ne dajo kej preveč na olje.vidim koliko ljubite svoje avtomobilčke.eni sam nakladajo kaj bi.... naredili in plastike gor zmetali.moj izbor olj castrol RS 10 -60, CASTROL TXT 5-40,SELENIA RACING 10 -60 ,VALVOLINE 5-50,potem še kak dobr od MOTUL-a in BARDHAL-a!se razume da tudi ARAL 0-40 ZA TDI MOTORJE.SPLOH KDO VE ZAKAJ SO OZNAKE 0 IN 5 IN 10 TER 40 ,50 IN 60???
ghia je napisal/-a:tale infinity me je prvi zadovoljil z odgovorom.sam se je malce zmotil.castrol RS ni 15-60 ampak 10 -60.ostali pa ne dajo kej preveč na olje.vidim koliko ljubite svoje avtomobilčke.eni sam nakladajo kaj bi.... naredili in plastike gor zmetali.moj izbor olj castrol RS 10 -60, CASTROL TXT 5-40,SELENIA RACING 10 -60 ,VALVOLINE 5-50,potem še kak dobr od MOTUL-a in BARDHAL-a!se razume da tudi ARAL 0-40 ZA TDI MOTORJE.SPLOH KDO VE ZAKAJ SO OZNAKE 0 IN 5 IN 10 TER 40 ,50 IN 60???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov