G-4S je napisal/-a:Učinek le teh je pobeg iz sive vsakdanjosti in navadnosti. Želja po nečem drugačnem.
Druga povsem logična zadeva pa je, da če imaš podaljšek, to "približa" avto k tlom, če je avto znižan še toliko bolj. Učinek tega pa je, da recimo na avtocesti ne gre toliko zraka pod avto ampak ga gre več nad avto, kar pripomore k downforceu. Po kmečko. Sam to itak nobenga ne zanima. Pri staylingu je važen prvi in drugi stavek v tem postu
Pri meni konkretno sprednji flipi naredijo več slabega kot dobrega...
infiniti je napisal/-a:Pri meni konkretno sprednji flipi naredijo več slabega kot dobrega...
A ti zavirajo avto pri končni ali pa ti je nos bolj nemiren pri visoki hitrosti?
Symon je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:...7% če avto spustiš za 4 cm... Mislm spet odvisno od modela, ampak okvirne vrednosti pa so...
Zanimivo, zanimivo... Sledi, da če avto spustim znam imeti večjo končno? Ker sedaj sledi spuščanje.
monster_d je napisal/-a:Symon je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:...7% če avto spustiš za 4 cm... Mislm spet odvisno od modela, ampak okvirne vrednosti pa so...
Zanimivo, zanimivo... Sledi, da če avto spustim znam imeti večjo končno? Ker sedaj sledi spuščanje.
U fack pol ko je moj bil spuscen 11centi bi mogo it skor 20% vec![]()
![]()
![]()
Neka razlika je ze, sam to je par km/h v realnosti, drugac pa so sam buce te pripovedke, ki si jih zmisljujejo proizvajalci da bi cimvec izdelkov prodal!
Medtem tudi v salamoncu K&N filtri povecajo moc do 15% itd...![]()
![]()
monster_d je napisal/-a:Mah use so buce, saj kaj ti bo te tak mal spojler naredo al pa pragi...![]()
RAzn ce kdo ma zadnjega stresnega (Extrem varianto) pa vrjamem da gre manj za par km
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov