Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Bosch brisalci

Napisal/-a Slide Po maj 31, 2004 1:09 pm

A kdo ve kje jih prodajajo (LJ bližnja okolica-Zasavje-CE bližnja okolica), pa pomožnosti tko, da majo mal večjo izbiro (Boschevih), ne sam najcnejših, ker zadnč sem jih v najhujšm nalivi iskal od Trojan do Celja :evil: , pol sm jih pa na OMV-ju pred Celjem našu, pa me zanima če ma še kaka trgovina z avto opremo al pa tko tud te brisalce, z mal večjo izbiro med Boschevimi modeli...Na Petrolu mi je prodajalc reku da jih bojo umakl s prodaje??? Kdo ve zakaj???

Teti brisalci so mi res zakon, delč najboljš mi spucajo šajbo, za življenjsko dobo se pa itak ne sekiram...potrošni material pač...Največji podn so pa Valeo, vsaj meni...trd so ku plastika, so 14 dni stari slabš brisal kot znucani Boschevi :evil: Stran vržen dnar, vm puvem...

Kake mate pa izkušnje s Championovimi?

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po maj 31, 2004 1:16 pm

interšpari...
ja brisalci so res najbolši sam ne vem zakaj se mi najprej znucajo(ne brišejo dobr) v vidnem polju in nikjer drugje
podpis

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po maj 31, 2004 1:22 pm

mogoče je kombinirana guma...tam kjer naj bi blo vidn polje, najmehkejša,da boljš briše, dokler briše...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Sr jun 02, 2004 9:26 am

V Celju jih imajo pri Regnemerju. To je na mariboski ulici za OMV bencinskim servisom.

Uporabniški avatar
audi-fan
Novinec

Napisal/-a audi-fan Sr jun 02, 2004 12:31 pm

Ali pa v Šempetru - Agro center pri bencinskem servisu Petrol. Tudi Bosch Aero dobiš.
LP

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Sr jun 02, 2004 12:54 pm

BTC hala A klet, je ena trgovina k ma BOSCH robo.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 02, 2004 3:31 pm

tnx pjebi!

lublancan, probi brisalc sam okrog obrnt, na glavo, bo mrbit še ncajt dobr če je sam pr vrhu znucan... :lol:

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Pe jun 04, 2004 12:54 pm

ja brisalci so res najbolši sam ne vem zakaj se mi najprej znucajo(ne brišejo dobr) v vidnem polju in nikjer drugje

A se res? Zanimivo. Mogoče pa zato, ker je šipa ukrivljena in najbolj izbočena verjetno ravno na sredi (če gledamo po višini). To je pa točno tam, kjer ven gledaš - vidno polje.
Ker je tam izboklina, je pač večji pritisk na gumo brisalca ter se bolj znuca.

Po mojem bo to to. Sej če sem mim udaru, me bo pa itak kdo squrcal :P

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Pe jun 04, 2004 12:57 pm

ja možn da zarad ukrivljenosti šipe, ampak to zmeram sam leu brisalc, desnga sploh ni treba menat
jst se bol naibam k temu, da je to zanalašč, da morm pol dat usakič 3500 za nou komplet
podpis

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Pe jun 04, 2004 1:22 pm

ja možn da zarad ukrivljenosti šipe, ampak to zmeram sam leu brisalc, desnga sploh ni treba menat

ja kako pa oni vedo, kako ju boš dal gor - kateri bo levi in kateri desni (saj sta enaka)

Če pa imaš tak avto da nista enaka, je pa ponavadi ta levi ("voznikov" večji, torej daljši. Krajši je lahko manj ukrivljen in se manj pozna izraba na njegovi sredini zaradi izbočene šipe.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov