Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Bedaki na cesti

Napisal/-a Lilith Ne jun 06, 2004 3:44 pm

Sem mal nakurjena domov prišla, ker sem mogla 45 min vozit za eno bando cca 20 motoristov, ki jim ni kapnilo, da bi rada šla naprej. Neee, kje pa...mi jih uspe pol prehitet, pol me pa tak nonšalantno en po en spet oni prehitevajo. Mislim :evil: ....pa komu se da vozit za tipi, k ful pospešujejo, pol pa naenkrat ful bremzajo....Halo???

No, ampak to ni še nič, sam ker sem jezna postajala, sem se spomnila kaj se mi je pred 1 mesecem zgodilo. Prehitevam jaz po pravilih, pa se tist butl pred mano odloči, da me ne bo naprej spustil...saj poznate to, ko en počasne začne naenkrat fuuul pospeševati, ko hočeš ti mimo....No in grem nazaj, pol pa on pride za en tovornjak, pa ne kaže želje, da bi ga prehitel, pa grem spet jaz v akcijo...Tip se pa tovornjaku za rit prilima in me not ne spusti, jaz pa naprej nisem mogla, ker je bil nepregleden ovinek. :evil: :evil: In valjda da sem ga izsilila, norca butastega, pol je neki trobil zadi, pa nič, grem jaz naprej... Pol pa pridem do tam, ko jaz iz glavne ceste domov zavijem, pa dam blinker, on b**** pa pred mene, pa v isti odcep not zapelje pred mano...Pa stopi ven- neki mladič je bil- in si še drzne začeti dreti name, da on zaradi mene že ne bo bremzal, pa da sem mu že dostikrat v škarje šla, pa da me bo policiji prijavu, ker tak vozim...Je imel to srečo, da smo bili pred sosedovim hofom, pa nisem hotela scene, sam vprašala sem ga, če ve, kaj je to varnostna razdalja, ker bi nas lahko vse pobil. Pa da lahk kar jaz policijo pokličem. :evil:

Samo ravno razmišljam, kaj s takimi bedaki narest, ki tak ogrožajo na cesti. Mislim, saj res ne vozim po predpisih, sam izzivam pa ne nesreče. Eni junci pa zgleda ne prenesejo, da bi šla ženska naprej al kaj??? In pol z neke maščevalnosti take svinjarije delajo??? :evil: :evil: :evil:
Born to be wild.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jun 06, 2004 3:57 pm

ce je bil motorist, se mores zavedati, da imsa ti 4 kolesa, on pa le 2....jaz ne j.... zive duse, ce kdo tak vozi...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Napisal/-a Lilith Ne jun 06, 2004 3:58 pm

Neeee, asterix, on drugi primer je bil avtomobilist!!!!
Born to be wild.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne jun 06, 2004 4:01 pm

That's an everending story...

...bedaki so, bedaki bodo in k*** jih gleda! :mrgreen:

Tukaj lahko predebatiramo kolikor hocemo, pa nebomo prisli do pametnega zakljucka. That's the human nature. Nekdo je zate b****, ti si za nekoga bedakinja... in tako se vrtimo v krogu. Jst sem tut vceraj mogoce izpadel b**** za nekega zrihtanega Polota (GTI mislim da je bil) ko sem se vozil domov iz Begunj (VW-Audi srecanje) in sem na cesti iz Kranja proti Medvodam vozil po omejitvi 70 v 3.prestavi na 3000rpm in ravno ko me je tipcek hotel prehiteti, je ze nakazal zmigavc pa zacel zavijat na levo sem jaz pritisnil polni gas (to nisem naredil zaradi njega, sem planiral to narediti ze prej a kaj ko se je on ravno prilimal za mene) in turbina je naredila svoje... do 5000rpm, tisti tip pa polni gas za mano. Sam sem mu kar lepo usel. :mrgreen:

Pol sem se "umiri" in vozil 130-140 v peti tam mimo polj in gmajne za enim avtomobilom, un frajercek v Polotu je bil pa zgleda da tok razpizden da nas je pol vse po vrsti sel prehitevat in je zginil v daljavi. :lol:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne jun 06, 2004 4:01 pm

Jah, taki kretenoidi res obstajajo. Če si ženska je še slabše, ker ga ne moreš po kepi mahnt; to so pač impotentni slabiči, ki ne prenesejo žensk ki so boljše voznice. -Moja mat pravi da se vse reši ko enkrat sediš za volanom kake zverine z veliko KM in dobro lego; men je blo prou smešno še ko sem biu mulo in je pol redno neki jebač videl mat v Bemfi in mislu; pa sej jo bom stisnu kr je ženska, pa so pol ostali sam kisle face ko je prtisnla na gas :vc
Zadnjič spremenil INFINITI, dne Ne jun 06, 2004 4:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jun 06, 2004 4:02 pm

aja. ja proti takim pa ne mores nic, ce se ti smilijo zivci, avto in cas, ki ga porabis za policija in zavarovalnice.
v predalu imej skatlo `rajsneglnov`. pa prehitis, pa vrzes ven za avto, pred njega. problem je resen.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne jun 06, 2004 4:05 pm

Pa sej ni edini. Veš kolk jih je takih. Pač vedo je tolk in tolk ljudi na cesti, ki so prepričani da vse znajo in da nima noben pravice njih prehitet.

Drugač mi grejo pa na živce tut tisti, ki pri semaforju tko ležerno speljejo, ko da morjo sam oni prit čez semafor v tistem intervalu. Pol pa potrobiš te pa gleda ko zaboden vol. :shock: :shock:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Ne jun 06, 2004 4:16 pm

INFINITI je napisal/-a:Jah, taki kretenoidi res obstajajo. Če si ženska je še slabše, ker ga ne moreš po kepi mahnt

saj kaksna se spomne kak pripravt moskega da se spusti na kolena. mamo moski eno zelo obcutljivo stvar :wink:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jun 06, 2004 4:20 pm

Daco je napisal/-a:That's an everending story...

...bedaki so, bedaki bodo in k*** jih gleda! :mrgreen:

Tukaj lahko predebatiramo kolikor hocemo, pa nebomo prisli do pametnega zakljucka. That's the human nature. Nekdo je zate b****, ti si za nekoga bedakinja... in tako se vrtimo v krogu. Jst sem tut vceraj mogoce izpadel b**** za nekega zrihtanega Polota (GTI mislim da je bil) ko sem se vozil domov iz Begunj (VW-Audi srecanje) in sem na cesti iz Kranja proti Medvodam vozil po omejitvi 70 v 3.prestavi na 3000rpm in ravno ko me je tipcek hotel prehiteti, je ze nakazal zmigavc pa zacel zavijat na levo sem jaz pritisnil polni gas (to nisem naredil zaradi njega, sem planiral to narediti ze prej a kaj ko se je on ravno prilimal za mene) in turbina je naredila svoje... do 5000rpm, tisti tip pa polni gas za mano. Sam sem mu kar lepo usel. :mrgreen:

Pol sem se "umiri" in vozil 130-140 v peti tam mimo polj in gmajne za enim avtomobilom, un frajercek v Polotu je bil pa zgleda da tok razpizden da nas je pol vse po vrsti sel prehitevat in je zginil v daljavi. :lol:
tocno. :D glede prepotentnih avtomobilistekov sm si ze js omislil eno podlo... :D ko pa kir kaj zajebava (recimo da se na pune spravi pucat sajbe ko se vozim za njim, pa da se mi se rezi), al pa da me na noben nacin ne pusti mimo ceprav nima on nic od tega, pa ga prehitim, v zepu pa navadno nekaj M&M's bombonckov, pa vrzem nazaj - ropoce k svinja, ce pa kej skode nardi pa me ne briga. :twisted:

sicer pa - kot si napisal - za avtomobiliste smo idioti motoristi in tovornjakarji, za tovornjakarje motoristi in avtomobilisti, za motoriste avtomobilisti in tovornjakarki... ...never ending story. in tale tema se bo spet sprevrgla v eno veliko kregarijo. :roll:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Napisal/-a Lilith Ne jun 06, 2004 4:29 pm

Zok je napisal/-a:[ in tale tema se bo spet sprevrgla v eno veliko kregarijo. :roll:

Upam, da ne. :sadd
Ni bil namen. Sam ventile sem si mogla mal spraznit tuki. :oops:
Born to be wild.

erick
Nov uporabnik

Napisal/-a erick Ne jun 06, 2004 4:31 pm

kriva sta pa oba...predvsem zaradi nestrpnosti...ko en začne izzivati, pa drugi nadaljuje se vse skupaj samo še stopnjuje in na koncu lahko pride do tragičnega dogodka...tudi, če imaš 4 kolesa še nisi varen, da te ne zabriše s ceste, ali pa da drugemu udeležencu povzročiš, da pride v škarje in čelno v nasproti vozeč avto, motor ali še kaj večjega...

Izzivati usode pa nikomur ne privoščim...raje imejte malo več potrpljenja...

Priznam, da tudi jaz "znorim", ko vozim za kakim polžem...pa ne da bi jaz divjal, samo nekateri se res obnašajo tako, kot, da so sami na cesti. Pač ga prehitim kjer ga lahko...pa še to tako, da ga potem pustim daleč za seboj. Nočem, da mi potem pa vozi za ritjo in me po možnosti še nazaj prehiti....

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne jun 06, 2004 4:47 pm

Tud taki morjo obstajat, k pocas vozjo, pa te nocjo naprej spustit.

Sm se jest enkrat pelu, ene par avtomobilov, pa je tapru neki meckov (70) omejitev 90, ponavad se pa vozi 100 al pa mal cez. Pa prehitim enga, pa vidm, da cist komot se enga... no un se je pa spomnu, da ga jest pac ne bom prehitu ni je stopu po gasu... kaj sm mel pol jest izbiro k da sm v skarice pred njega zapelu, ce ni mel niti varnostne do unga avtomobila spredi :x pol mi je pa se dolge przgal za nadaljne 3 km :x

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne jun 06, 2004 4:47 pm

Meni se je pred kratkim zgodilo nekaj podobnega. Se peljem lepo iz MB in pridem za enega hyundaja. Tip se je cel čas vozil med 75 in 80 km/h pri omejitvi 90km/h. Pa jaz lepo dam žmigavec in, ko sem ga začel prehitevati on meni po gasu ampak ni imel možnosti in sem ga prehitel. Potem pa pridem v naselje in se peljem 60 km/h in me ta isti tip prehiti z velikim zaletom, in ko je prišel pred mene dva krat brezveze na polno stopi po bremzi. Zelo malo je manjkalo pa bi pokalo. Jaz pa potem lepo v tretjo, mu pridem v štric pokažem vse kaj se takim idiotom mora pokazati, vstaviti ni hotel - valjda ni upal, zato pa sem potem dal raje polna po plinu in špura. Kakih 100 m je vstrajal potem pa raje odnehal, ker me itaki nebi mogel dobiti. Bil pa je tudi neki pokavec :roll:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

boris_quatro
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a boris_quatro Ne jun 06, 2004 5:00 pm

Bedaki so in bodo obstajali. Kar se mene tiče sem mel primer kom me ja pokovec prehitel pol pa vozu pred mano 50 omejitev pa 90 pa ga jaz zopet prehitim pol pa on zopet mene in spet 50. Nakar ga jaz prehitim , on pa zopet na polono na gas pa men za rit... Joj ko sem na polno bremzo pohodu, pogledam v špegal se je tip tako usral da je dol s ceste zavil pa v koruzo

Mater jim je... ampak kaj češ nekdo dobi izpi pol je pa taglaven samo take je najboljš taktično zjebat

:twisted:
I feel the need for speed

benko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a benko Ne jun 06, 2004 5:07 pm

100 ljudi, 100 čudi!
lp

blaz

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne jun 06, 2004 6:47 pm

Ma vse živo maš. Mene je tut enkrat izival od NM proti mirni peči. Jz z mercedezom tako 80-100 kmh kar je za tisto cesto kr hitro(mal ovinku, mal previsov itd.). Ampak nč pretiraval. lepo na zihr. In zamenoj prleti en b**** ki se mu ni zdelo pametno dat kratke luči ker njega itak ne moti mene bo pa itak prec prehitu. Ene 4x je že levo potegnu da bo prehitu pa je zmeri ravnine zmankalo pa se je spet nazaj skril. Jz ga pa nisem j... 5 posto. Lepo svojo vožnjo naprej. In po nekaj km mi je šla tista luč že pošteno naživce. Lepo nažgem zadno meglenko ki je hudo močna in pol je nekak skapiral kaj mu hočem povedat. Se je lepo umirl naredu varnostno razdaljo in dal kratke luči in pol sem tut jz meglenke ugasnu.

Le bil vsaj tuk inteligenten da se je delo vse normalno zment. Drgač bi blo treba pa kakšne bol drastične ukrepe. :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne jun 06, 2004 7:25 pm

ah pač..taki smo. isto se j men naredl, k sm enga prehitevov in me res ni hotu spustit (jst z accentom 1.5 on s škodo oct. 1.8 t) in je pač ispadu frajr, k sm ga komej prehitu ane. pol sm ga pa tako lepo zjezov k sm šu 50 kjer je omejitev 90 lahko pa voziš 130 brez problema. prehitevat pa ni mogu :P Lp

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Ne jun 06, 2004 8:43 pm

Pred njega po bremzi pa na urgenco po ovratnico pa civilno tožbo zaradi izgube vrednosti vozila...
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Ne jun 06, 2004 8:47 pm

Ma sej to se skoz dogaja, idioti. To tud mene najbolj razpiz**, k mi fitr str voz mal manj kot pod stangasom in pol k ga hocs prehitet pa po gasu. K nevem kaj bi mu naredu, ustrelu bi ga ceb meu gun pr seb pomoje. Zgleda se treba navadt, pripravt in ignorirat to, sam men nazalost ne ratuje :?

LP
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Ne jun 06, 2004 9:00 pm

Kupte si močnej avte :roll:

Al pa res šrotarce treba začet s sabo nosit.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov