Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Kraj: Ljubljana

Dobre TV oddaje s tematiko avtomobilizma. Kda? Kje?

Napisal/-a enarf Po jun 07, 2004 1:02 pm

Zadnje čase opažam, da je kar nekaj oddaj s tematiko avtomobilizma, ki so vredne ogleda. Preferiram sicer tiste bolj športno, tuning ali styling usmerjene, vendar takšnih ni veliko. Obožujem tudi Top Gear, Motorvision (Classic) + še kaj…Me pa zanima kaj gledate po TV vi, na katerem kanalu in kdaj – sam se trudim že lep čas, da bi si naredil nekakšen razpored pa mi ne uspe.
Žua d vivre...

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Po jun 07, 2004 1:05 pm

Gledam tisto kar zasledim, drugace pa najvec na DSF Motorvision al pa Reportage(ko je pac primerna tema :wink: )

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 07, 2004 1:07 pm

Tuning TV na dsf, resda je kratka odaja, sam pol ure sam useen kar zaminivega zmes :D

sleby
Nov uporabnik

Napisal/-a sleby Po jun 07, 2004 1:29 pm

topgear (bbc) in rides (discovery)

dsfja ne maram ker ne maram nemcev

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po jun 07, 2004 2:12 pm

Čeprav nisem motorist, mi je oddaja "American Choper" (Discovery) ful zanimiva! Včasih še ulovim "Rides" in "Tuning TV"....

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Po jun 07, 2004 2:23 pm

Hja, fino, ampak nihče ni omenil kdaj je to na sporedu. Sam lovim BBC Prime in BBC World ampak o Top Gear ne duha ne sluha. Izgleda, da je tu ne prdvajajo več?

American Chopper rula!! Obvezno! Če mi je ne rata ujet v petek ob 23ih, obvezno gledam ponovitev v soboto ob 2eh...ja, ob dveh zjutraj :shock: ...

Rides? Kaj pa je to? Kdaj? Kje?
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Po jun 07, 2004 2:39 pm

Za top gear in fifth gear poglejte tole...
http://gear.viper007bond.com/
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po jun 07, 2004 3:10 pm

Top gear predvajajo sigurno na BBC World, zdi se mi pa, da tudi na BBC Prime.

Meni osebno sta najbolj ušeč prav Top gear in Motorvision na DSF. Zanimivo pa je tudi kdaj pogledati Tg2 Motori na RAI 2 ali pa še boljše Manuel na La 7.

Pri nas sem zasledil samo oddajo Automobille, ki pa je za moj dolgočasna, predvsem pa preveč suhoparna. Pa še nekaj mi ni jasno pri tej oddaji: naslov! Kako lahko to besedo preberejo kar automobile (to bi blo kvečjemu v italijanščini, ampak nikakor ne z dvemi L). Lahko bi bilo samo še v francoščini, vendar se pod nobenim pogojem ne prebere tako :ue

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 07, 2004 3:38 pm

Top gear sigurno NE predvajajo VEČ na BBC world, že skor od novga leta ne mnde...Sranje to, drgač so ble pa itak drugačne epizode na BBC world, je pa res škoda da ni več te oddaje, ker je za moje pojme najboljša tovrstna oddaja, pa še voditelja take vn pihata da umreš od smeha... :cry
Drugač pa moj spisk : DSF-Motorvison, Tuning TV, jokam pa za Sport Auto TV :cry: k so jo ukinl :evil: ; VOX-Auto Motor & Sport; Kabel 1-Abenteuer Auto; TV3- Automobile(redko)...hmmm ni več mnde...smola, jz bi še :cry: No, ja mrbit še Motobike na DSF včas, sam me preveč potre k nimam vč motorja :cry:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po jun 07, 2004 3:56 pm

Rides je v petek ob 10h zvečer na Discovery, pred American Chopper (ki je tud sploh zakon oddaja). V slovenskih časopisih itak delajo smrdlivci, k se jim ne da niti na net skočt pogledat o čem govorijo, zato ponavad v programu piše: :evil:
Discovery:
-
-
-
22.00 Vožnje :DDD
23.00 Ameriški helikopterji :cry
-
-

Kako je to pol ponovitev za Chopperja? A iz petka na soboto al iz sobote na nedelo?

Drugač pa si z neta snamem tud kakšno epizodo od "Pimp My Ride", oddaje na MTV-USA kjer Xzibit išče reveže z razturenimi avti, jim jih odpele in pusti pri West Coast Customs, da avto spedenajo... O West Coast Customs je govorila tud ena oddaja Rides, res so hudi modeli.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Po jun 07, 2004 6:16 pm

Ponovitev Helikopterjev :lol: je v Soboto ob 2eh zjutraj...pozn, pa briga me. Vredno ogleda!

BBC World ne predvaja več TOP GEAR, tko, da ne vem kje jo vi vidite?

Rides? A so to slučajno prevedli kot Medicinski detektivi :lol: ? Ker tako namreč piše v sporedu...
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 07, 2004 7:10 pm

Stratus_ je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:No, ja mrbit še Motobike na DSF včas, sam me preveč potre k nimam vč motorja :cry:

LP

a dej no dej! :D
kko boš pa driftu z motorjam tko kukr z avto a? :lol: :wink:

Stratus_, driftu ne driftu, sam pa ni bolšga ko noben avto ne more mim tjabe... :twisted:

Avto ma pa tud svoje čare ku gre pošrek ja...

P.S ne smema ircat tle :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po jun 07, 2004 7:22 pm

Am jst pa na VOX-u tkrt k zasledim (sj je že prej en napisov kero oddajo) pa na nedeljsko popoldne na Slo1 :P pa na tv3, sam ni nvem kašna kvaliteta, sam avtomobili so pa le :wink:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po jun 07, 2004 7:53 pm

Na hrvaškem je bla še ne dolgo nazaj ena dobra oddaja (mislim da je ni več) in to vsake 2 tedna.
Drugače pa pri meni skos DSF laufa.
Aja pa Abenteuer Auto je huda oddaja. Lih zdej Freelanderja pa Defenderja rihtajo, podobno kot VW2 project.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po jun 07, 2004 8:02 pm

Zdej je biv film od Enzota Ferrarija, 1 del na TV 3, morm pogledat kdaj je drugi del.
Res super, njegov zacetk in drugo, zdej je probavov driftanje
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To jun 08, 2004 9:23 am

Ponovitev Helikopterjev je v Soboto ob 2eh zjutraj

Ja no sej, ampak v sporedu ni spljoh, tko da sprašujem, a je za vas Sobota ob 2h zjutraj v noči iz petka na soboto al iz sobote na nedelo? K če bi rcimo mel tak šiht, da bi se mi začel v Soboto ob 2h zjutraj pomeni, da moram v petek zgodi spat, če ga grem pa v soboto zvečer žurat, mi je pa ob 2h zjutraj že nedela... No sej previdevam da ste misnli iz petka na soboto. :wink: (matr sem zabluzil.)

Na BBC (zanč enkrat sem ga pa tud na Discovery-ju zasledil) mi je hud tud un model k ma oddaje "A Car is Born", "Making a Sports Car", "Building a Plane" in podobne, k doma v garaži sam sestavla zadeve... En Anglež. Je naredu repliko Cobre, obnovil Jaguarja, pa še par hudih zadev.
Zadnjič spremenil Mare9mm, dne To jun 08, 2004 12:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. To jun 08, 2004 9:25 am

monster_d je napisal/-a:Tuning TV na dsf, resda je kratka odaja, sam pol ure sam useen kar zaminivega zmes :D

Poleg dobrih avtov tut dobre babe :D ..Skratka vredno ogleda.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov