Lep pozdrav!
Ja evo jst sem tist Bimmer
Glede na to, da si pripravljen dat (samo)3mio boš lahko dobil od 3-ke starejši model (E36), pa še ta z oznako 325, kakšen novejši letnik od 98 (nova serija E46) pa že težko. No ja mogoče, kakšen 3-serie Sedan še, coupeja pa za toliko ne bo.
Nevem, najprej povej o katerih modelih razmišljaš, a o novi seriji 3 al še o stari? Pa o 5-ki, a še staro serijo 5 (E34) al novo 96+(E39)?
Za 3mio, bi že lahko dobil kakšen 96+ letnik nove 5-ke.
Glede vprašanja...malo zakomplicirano je odgovorit na tole!
Seriji 3 in 5 sta pomolnoma drugačna avtomobila, s precej različnimi lastnostmi!
Če bi rad bolj sporty car, pol nimaš kej razmišljat, 3-ka je namenjena bolj dinamični, športni vožnji. Pospeški so pri 323 osupljivi, tudi prožnost motorja je fenomenalna! Če imaš družino oz. če zadaj prevažaš ljudi se bodo zadaj vozili malo bolj utesnjeno (sploh če si večji). Vidim pri mojem, zadaj je zelo malo placa za noge! 5-ka je razred zase! Mnogi pravijo, da šele s 5-ko vstopiš v BMW svet! Moj fotr ima 528iA in avto je avion! Po mojem okusu še vedno eden najlepših avtomobilov, popolna dovršenost, tako zunaj kot noter! Seveda luxsuz prinese nekaj več stroškov tako pri servisu, kot na bencinski črpalki! Lakho pa ti povem, da se z zmerno vožnjo da priti z 2.8 motorjem tudi pod 10l/100km.
Torej, povej malo želje, za kaj misliš avto imet, bolj za luxsus al za bolj športno vožnjo
Vsekakor karkoli boš kupil, boš najbrž izredno zadovoljen, vsaj po tvoji izbiri sodeč (323,523)!!! 6-valjnik RULES
Če bi jst kupoval namesto tebe bi najbrž vzel 323ci (coupe), ampak takega boš težko našel pod 5-6mio!
Če te še karkoli zanima pa vprašaj ali pa obišči našo stran:
http://www.bmwslo.com