Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

zaščita pred radarji

Napisal/-a MGsax Ne jan 05, 2003 1:33 pm

ali veste če policaji že kapirajo da maš zaščito proti radarjem, tisto ko se na nos avta namontira pa pol cajceki ne morejo zmeriti hitrosti - pojavijo se ?????

koliko stane ta naprava in koliko stane ter kolika je kazen če ti policaji to najdejo
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Re: zaščita pred radarji

Napisal/-a BiMMER Ne jan 05, 2003 1:46 pm

Kje si slisal za to zaščito!

Zaenkrat so bila vsa znana zaščitna sredstva proti radarjem neuporabna! Enkrat je policija naredila test, z raznimi zaščitnimi sredstvi:
1. CD obešen na vzvratno ogledalo - brez uspeha
2. lexsi steklo čez tablico (kao vpije laserski žarek) - brez uspeha
3. Neke zaščitne folije ki naj bi prav tako vpijale laserske žarke - brez uspeha
4. radar detektor - ko je začel opozarjati na radar je bila hitrost že izmerjena!

Nevem no, tak radar detektor, ki nekaj velja stane vsaj 1500-3000€,pa še za te ni zagotovljen uspeh, tko da nevem, če se splača!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Napisal/-a din Ne jan 05, 2003 1:59 pm

Mogoče je MGsax mislil nekaj takšnega http://www.avtomobilizem.com/viewtopic. ... 1200#12572
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne jan 05, 2003 2:16 pm

zascitne (pravzaprav bolj refleksivne folije) se dobijo samo za slucaj stacionarnega radarja, tistega ki dela klasicne posnetke, kjer zarad flesa pride do mocnega odseva in tablico prevec osvetli...samo se se vedno vidi nasmejan ksiht na sliki :)

za laser je jammer po moje nemogoce realizirat, ker je premala moznost, da najdes tocen izvor zarka

nisem pa se sprobal detektorjev (predvsem zarad cene)...sicer pa me ponavadi tako se samo iz provide snemajo :)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Re: Re: zaščita pred radarji

Napisal/-a MGsax Ne jan 05, 2003 2:18 pm

BiMMER pravi:
Kje si slisal za to zaščito!

Zaenkrat so bila vsa znana zaščitna sredstva proti radarjem neuporabna! Enkrat je policija naredila test, z raznimi zaščitnimi sredstvi:
1. CD obešen na vzvratno ogledalo - brez uspeha
2. lexsi steklo čez tablico (kao vpije laserski žarek) - brez uspeha
3. Neke zaščitne folije ki naj bi prav tako vpijale laserske žarke - brez uspeha
4. radar detektor - ko je začel opozarjati na radar je bila hitrost že izmerjena!

Nevem no, tak radar detektor, ki nekaj velja stane vsaj 1500-3000€,pa še za te ni zagotovljen uspeh, tko da nevem, če se splača!

enkrat sem videl da je mel en bmw serije sedem tam med režami spredaj (ledvički) tka napravica ki je potem čez sprednji del naredila neki zaščitni sloj, nevem mogoče laserski
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Feltna
Nov uporabnik

Napisal/-a Feltna Ne jan 05, 2003 9:01 pm

Obstaja neka napravica.Sem enkrat uštopal enga modela z golfom gti in mu je ziher ene 2-3 kilometre prej zacelo piskat pred radarjem.

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Ne jan 05, 2003 10:42 pm

Hm ja jst bom pa tkole reku:mel sem oz ga se imam radar detektor in vam povem da me niso niti enkat zmerl,so probal al ni ratal,ko sem ga tisal recimo z Vro po Celovski skor 190kmh (prej sem tipu reku ce nenadoma zabremzam pomen da so kapsi,pa sva sla)in res pr avtomontazi so stal kaPSI pa sva mela pr En-pubu ziher polnih 180komh pa mi je ze v krizisu zaznal kontrolo ker oddaja signal pa sem pr Lppju ze dobr zmanjsal sam ne dost ko pa je nameru vame sem pocaku da je zatulu detektor pol pa sam slalom po svojem voznem pasu odpelu pa je blo fertih kaPSOVIH upov,da me bo dobu pa smo se lepo mim odpeljal...pol pa spet gasa proti sentvidu:))A psu prov nc ni blo jasn je kr gledu pa unmu sodelavcu neki z roko zugal.Pa ni to edini primer mene je detektor resu ZIHER cez 300ksit kazni pa sem premal reku,ker sem se norca delu,ker sem vedu da deluje,in se splaca samo fora je v tem,da mores nabavit nekaj kar deluje,to pa je tudi pogojeno z visjo ceno kot pa "navadni" detektorji!:))Nevem no moje izkusnje so POZITIVNE,kdar je bla pa kontorla dokumentov pa je kaps prasal kaj mate tist na sipi,sem pa reku da senzor za vzratno voznjo:)))
Ma pa foter blinder-motilec,ki se ga pa sploh vid ne,tm so pa total nemocni,si lahko sam pofafajo splovilo,ne morm rect drgač:)))

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po jan 06, 2003 10:15 am

VTI pravi:
Hm ja jst bom pa tkole reku:mel sem oz ga se imam radar detektor in vam povem da me niso niti enkat zmerl,so probal al ni ratal,ko sem ga tisal recimo z Vro po Celovski skor 190kmh (prej sem tipu reku ce nenadoma zabremzam pomen da so kapsi,pa sva sla)in res pr avtomontazi so stal kaPSI pa sva mela pr En-pubu ziher polnih 180komh pa mi je ze v krizisu zaznal kontrolo ker oddaja signal pa sem pr Lppju ze dobr zmanjsal sam ne dost ko pa je nameru vame sem pocaku da je zatulu detektor pol pa sam slalom po svojem voznem pasu odpelu pa je blo fertih kaPSOVIH upov,da me bo dobu pa smo se lepo mim odpeljal...pol pa spet gasa proti sentvidu:))A psu prov nc ni blo jasn je kr gledu pa unmu sodelavcu neki z roko zugal.Pa ni to edini primer mene je detektor resu ZIHER cez 300ksit kazni pa sem premal reku,ker sem se norca delu,ker sem vedu da deluje,in se splaca samo fora je v tem,da mores nabavit nekaj kar deluje,to pa je tudi pogojeno z visjo ceno kot pa "navadni" detektorji!:))Nevem no moje izkusnje so POZITIVNE,kdar je bla pa kontorla dokumentov pa je kaps prasal kaj mate tist na sipi,sem pa reku da senzor za vzratno voznjo:)))
Ma pa foter blinder-motilec,ki se ga pa sploh vid ne,tm so pa total nemocni,si lahko sam pofafajo splovilo,ne morm rect drgač:)))

kje se da toti neviden motilec nabavit in koko je cena? ma to res pravočasno radar zazna?
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jan 06, 2003 1:39 pm

Lej blinder-motilec naredi sloj 1m pred avtom 180c in oddaja SVOJE sifre-signale in ko te kaPS nacila mu pokaze (nas naprimer:v tisocinkah sekunde menja podatke:30-180-20... ...)da te bo pa on zmeru bo pa rabu en cajt konstntnih podatkov k jih bo pa dobu samo pr navadnih smrtnikih!:)Cena je krepko cez 200ksit z vsemi stroski,DELUJE PA MIO %!!:)Preverjeno,stestirano,....!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po jan 06, 2003 1:55 pm

VTI pravi:
Lej blinder-motilec naredi sloj 1m pred avtom 180c in oddaja SVOJE sifre-signale in ko te kaPS nacila mu pokaze (nas naprimer:v tisocinkah sekunde menja podatke:30-180-20... ...)da te bo pa on zmeru bo pa rabu en cajt konstntnih podatkov k jih bo pa dobu samo pr navadnih smrtnikih!:)Cena je krepko cez 200ksit z vsemi stroski,DELUJE PA MIO %!!:)Preverjeno,stestirano,....!

pa te nena policija ven postavi pa ti celi avto pregleda?
kje lahko to nabavim??
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Po jan 06, 2003 4:06 pm

Zarad radarjev, mam js tud napravo za zaznavanje radarjev, ki mi ze kake 3 leta zelo dobro dela... Pri navadnih, avtomobilskih, radarjih ga zazna kak kilometer prej, pri lasarskemu radarju, te pa more itaq 4s merit, v tem času pa ti že zmanjšaš za 15km/h, ko pa to narediš pa more un še enkrat začet, zaradi prevelike razlike v začetni in končni hitrosti... pol pa spet 4s :)
V Sloveniji radar detektor še ni prepovedan, ravno zaradi neuspešnega testiranja! Tako, da v sloveniji ne morejo težiti, lahko pa dobis visoko kazen v Italiji, EU, HRV,...!!! Vendar pa je radar detektor neuporaben za nove radarje pri kapsih, ki imajo v avtu za slikat in merit, poleg tega pa imajo še en now čip za zmanjševanje oddajanja signala. LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jan 06, 2003 6:51 pm

Ne prov nobeden še ni šu pregledat avtomobila,ker 1ni z zakonom prepovedano 2blinderja sploh najdu ne bo (ok detector bo k je na sipi).Cana blinderja,ponavljam je krepko cez 200ksit.uvoz,če gres pa prek kake firme se pa sploh ne splaca ker majo take marze da nakonc pride izdelek-dobr predrago v vseh pogledih.Pa v vecini firme pri nas ki uvazajo ne omogocajo dobave kakih SE izdelkov,ker tud če jim denar ponujas,kreteni niso za biznis,kr ena politika:).
Uglavnem blinder-motilec deluje mio %,proti providi je pa nemocen ker un pa SNEMA in belezi svojo hitrost nato pa se vaso,tko,da je bolj malo moznosti.Sam za vsako stvar se najde "zdravilo" in verjamem da bojo tud kej za to razvil,če ze niso!:))

Kar se pa cipa za zmanjsevanje signalov tiče pa je ze zdravilo za to in ga ne morejo čist utišat ker nekaj mora oddat,ker to so signali.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po jan 06, 2003 7:04 pm

VTI pravi:
Ne prov nobeden še ni šu pregledat avtomobila,ker 1ni z zakonom prepovedano 2blinderja sploh najdu ne bo (ok detector bo k je na sipi).Cana blinderja,ponavljam je krepko cez 200ksit.uvoz,če gres pa prek kake firme se pa sploh ne splaca ker majo take marze da nakonc pride izdelek-dobr predrago v vseh pogledih.Pa v vecini firme pri nas ki uvazajo ne omogocajo dobave kakih SE izdelkov,ker tud če jim denar ponujas,kreteni niso za biznis,kr ena politika:).
Uglavnem blinder-motilec deluje mio %,proti providi je pa nemocen ker un pa SNEMA in belezi svojo hitrost nato pa se vaso,tko,da je bolj malo moznosti.Sam za vsako stvar se najde "zdravilo" in verjamem da bojo tud kej za to razvil,če ze niso!:))

Kar se pa cipa za zmanjsevanje signalov tiče pa je ze zdravilo za to in ga ne morejo čist utišat ker nekaj mora oddat,ker to so signali.

daj napiši kakšen net naslov kilahko to nabavim, kaj te je 200k ko pa te 5-krat dobijo pa maš to noter,pa še pik ne dobiš, daj napiši prosim kaki net naslov po možnosti v nemškem jeziku, ker angl. ne zastopim
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jan 06, 2003 7:17 pm

Hm tlele bo pa mal problem,ker sem pred kratkim disk menjal pa nimam vec starih podatkov,dej uporab kak brskalnik (google al pa yahoo)pa ti bo najdu vse zivo vseh raznih firm pa mal preglej ponudbo.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Po jan 06, 2003 7:24 pm

VTI pravi:
Hm tlele bo pa mal problem,ker sem pred kratkim disk menjal pa nimam vec starih podatkov,dej uporab kak brskalnik (google al pa yahoo)pa ti bo najdu vse zivo vseh raznih firm pa mal preglej ponudbo.

kaj ti malo rajo napizduješ??
ne vem kaj maš od tega!!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov