Ivanl je napisal/-a:Zdravo vsem!
Jaz bi rad kupil oz. vgradil klimo v Golfa serija IV. Mi lahko kdo svetuje kam naj se obrnem oz. kje jo dobim in koliko približno me bo to stalo. Kupil bi tudi rabljeno.
Lep pozdrav, Ivan
borut007 je napisal/-a:knap je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:prodaj tega golfa pa ga kup z klimo najbols varjenta
Tko je najbolj ja
ne vem zakaj kupujete avtomobile brez klime, a samo da je golf al pa švaba! :P
pol pa rata vroče v golfu pa klimo za 400k sit not metat!se ne splača!
Ko kupuješ avto se ti smili 150k sit dat več za avto s klimo, potem pa ti je žal in te nadgradnja stane enkrat več.![]()
Zakaj je letos takšna sila za klimo, če pa sploh ni poletja? Jaz klime nič ne pogrešam.
borut007 je napisal/-a:knap je napisal/-a:borut007 je napisal/-a:knap je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:prodaj tega golfa pa ga kup z klimo najbols varjenta
Tko je najbolj ja
ne vem zakaj kupujete avtomobile brez klime, a samo da je golf al pa švaba! :P
pol pa rata vroče v golfu pa klimo za 400k sit not metat!se ne splača!
Ko kupuješ avto se ti smili 150k sit dat več za avto s klimo, potem pa ti je žal in te nadgradnja stane enkrat več.![]()
Zakaj je letos takšna sila za klimo, če pa sploh ni poletja? Jaz klime nič ne pogrešam.
čez kakšen mesec mi javi če ti je vročr v avtudrugače pa klima nudi več udobja ne samo poleti tudi pozimi in v deževnih dneh se šipe nič ne rosijo!!
Pa ti bom res javil! Sem si temo shranil, da ne bom pozabil kje je.
P.S. Zakaj pa bi se rosilo v avtu! Jaz ob takšnih priložnostih uporabim večje in udobnejše prostore. Legenzici mi niso preveč všeč.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov