...evo koncno ena ohcet, sam da tokrat jest vozm nevesto....HURA! glede teh rozic odspredi in trakov na ogledalih..me zanima kdor ma iskusnje..a to vse zrihtajo u cvetlicarni al se mors sam pozabavat kako to nardit da se bo obdrzalo na pokrovu...skrbi, skrbi pa se to ce kdo ve , kok ta spas kej kosta, pomoje ni prov pocen.
k je mu moj tamav poroko in je mu šopek odspredej na havbi , je dobil poseben podstavek , k pa pritrdiš tako , da iztisneš vakum z eno ročico !1
Pa raje pojdi k cvetličarju pa ti bodo svetoval kaj je najbolje 1
Volkswagen Golf MK1 motor 1.1 letnik 1978 v obnavljanju ter Golf MK4 1.9 TDi 130 Konj letnik 2003
Zadeva je sledeča- vse ti uredijo v cvetličarni ampak pazi!
Vakum zadeva je super samo ne za na pokrov motorja,ker ko se segreje odstopi!
Smo na obvoznici poberal šopek.Najbol sigurno je dobro privezat.
Sploh pa odpade na alumini varjanti.Imel sem A8 tam sploh hitro odstopi!
jaz sem ko sem sestrično spremlal imel samo mašnice... po 1 na špeglu in 2 zadaj na spojlerju...
vse sm strgal pa smo se peljali max.140... pač tko natrgalo se je vse
...mater je drago tole..res pod 60 jurjev se ne dobi? Ja to z magnetom pod pokrovom se mi zdi pametno, sam ne vem ce je pr passatu kj placa za kaksn magnet, ker pomoje more bit kr velik da drzi vse to gor.
Bo ze kako, cvetlicarji ze vedo!
Pri moji teti majo cvetličarno pa dajo tanek magnet velikosti A4 debeline kak mm direkt na havbo na zgornji del je pritrjena košara za pušelc.Sem se spomnu-tak magnet kot je za smuči prevažat.
l.p.