Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Prva nesreca - tema Nr.2

Napisal/-a Nu-NRG Sr jun 23, 2004 1:13 pm

Moja prva (da sem bil za volanom) in z mojim prvim avtom. No ja .. sicer je ze 19 dni mimo .. ampak bom se jaz objavil fotke :)

Slika

Slika

Slika

Vec slik na http://ford.krneki.org/thumbnails.php?album=11

Do sedaj sta samo dva, ki sta iz prve po slikah uganila kako tocno sem letu dol in kje se je to zgodilo (bucko2 & mako). Tako, da vsi, ki nameravate pisat o kaksnem ABSu, preveliki hitrosti ali nevem kaj, raje ne pisat - vsak je po bitki lahko general. Aja .. meni nic, punci nic razn mela sva ovratnice pa sezmer na fizioterapijo hodiva.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Sr jun 23, 2004 1:15 pm

Sam takih stvari pa ni nikol lepo vidt. :?
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr jun 23, 2004 1:18 pm

JOYride je napisal/-a:Sam takih stvari pa ni nikol lepo vidt. :?

Vem .. sm jokal tm na travi poleg avta ;) Zato ker mi je tako zal avta (ceprav ni velike skode) in zato ker je bla punca poleg in kaj ce bi se njej kej zgodil.

LP, Klemen

Uporabniški avatar
JELO
Novinec

Kraj: MENGEŠ

Napisal/-a JELO Sr jun 23, 2004 1:20 pm

:vrum :hi
VOLVO FOR LIFE!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 23, 2004 1:25 pm

Sama sreča da je z vama vse uredu...pleh se da poravnat...in kaj se je zgodil? Nam zaupaš...enkrat si že reku da je blo na ravni cesti :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 23, 2004 1:29 pm

Sicer ne vem kako si zletu ampak bom probal opisat zgodbo kot mislim da bi se lahko zgodila. Nej vnaprej povem da je pohvalno od tebe da si znak nazaj postavil in ne da bi ga kr pustu v travi.

Zaradi meni neznanega razloga te je obrnilo. Na prvi sliki se vidijo sledi gum, ki so preveč skupaj in gredo še v konus. Sklepam da si ritensko priletel najprej v znak kjer si poškodoval prtljažnik, potem v grmovje, kjer si poškodoval blatnik in potem pristal na travi, kjer si odlomil zadnji odbijač, prednja feltna pa je poškodovana ker si udaril ob tisto skalo na travi.

Pleha je sicer škoda ampak se vse popravi. Sam da je glava cela oz. obe glavi.

Dej povej če sem vsaj približno zadel zgodbo.

Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 23, 2004 1:29 pm

FAck, pa je dobu u rito :twisted:
No upam da nisi ze isti dan zacel se dret da te vrat boli in da rabis ovratnico :wink:

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Sr jun 23, 2004 1:41 pm

tomaz40 je napisal/-a:Sicer ne vem kako si zletu ampak bom probal opisat zgodbo kot mislim da bi se lahko zgodila. Nej vnaprej povem da je pohvalno od tebe da si znak nazaj postavil in ne da bi ga kr pustu v travi.

Zaradi meni neznanega razloga te je obrnilo. Na prvi sliki se vidijo sledi gum, ki so preveč skupaj in gredo še v konus. Sklepam da si ritensko priletel najprej v znak kjer si poškodoval prtljažnik, potem v grmovje, kjer si poškodoval blatnik in potem pristal na travi, kjer si odlomil zadnji odbijač, prednja feltna pa je poškodovana ker si udaril ob tisto skalo na travi.
Tomaž

JP men se tud zdi da ti je ritko odnesl, pa si nekam usekal in je ritka tam počakala, poj je pa spreden del zaplužu u neko grmovje??

Moja sestra je mela glih tak avto in ji je enkrat na mokrem v ovinku odneslo rit, nasrečo nobenga nasprot pa še v mehko zemljo seje zabila, pol je pa spredn del spet naprej potegnl pa v grmovje!
avtu pa nič!! par praskic ki so se dale spolirat!aja obe levi gumi ji je potegnlo iz roba feltne tko da sta spustili! Nista počli :wink:

Ja tko k so že rekl pleh se poprav sam da sta vidva cela!
Upam da ne bo predrago popravilo!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 23, 2004 1:44 pm

Nu-NRG, a nisi zadnč reku, da se je to zgodil na ravni cest? Zakaj ti je pol zadn konc odnesl? Razsvetli nam obzorje :wink:
Pomoje bi blo možno tud da bi ga kdo u rit nabil, pa bi ga zarad tega zasukl pa s ceste zmazal...ne vem mogoče..

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Sr jun 23, 2004 2:19 pm

dobr sta jo odnesla :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr jun 23, 2004 3:16 pm

ASenna je napisal/-a:dobr sta jo odnesla :wink:

Madona si rekel kot da je bil avto 2x na strehi in na koncu pristal v avtobusu. :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr jun 23, 2004 3:47 pm

Tomaz40
Zelo natancno .. razlog je bil, da je pred to ravnino konec ovinka v desno .. in potem ko sem se ustrasil nasproti vozecih sem se malo zategnil volan v desno pa bremzo do podna prtisnu in ostal trd. Zato je sla rit naprej. Drgac pa si tocno ugotovil. Dobis pir ;)

Monster_d
Ne nisem klical policajev pa isti dan nisem nic bil v lj. Smo samo avto do mehanika odpeljali in sva sla z punco potem h njej in po celem dogodku sla spat. Zjutraj pa je vrat bolel ko p*****a in sva sla potem popldne do urgence. ;)

Gricko
Poskodb razn vidnih .. NI. Razn sveda felge in pa poskodbe na levi roki in koncniku. Vrata se normalno odpirajo linije so tudi vse OK.

JELO
Ti pa itaq dobis gajbo pira pa felgo ti prnesem enkrat ob priliki ;)

Torej sledece:
Nova prtljazna vrata
Nova odbijaca
Nova roka in koncnik
Optika
Kleparija boka in riti
Strihanje korespondentnih delov
Potem pa je tu se felga, ki mi trenutno ni nevem kolk prioritetna
Bojim pa se za most in volansko letev .. upam, da je to celo ker drgac mi bo pa ze financno slo za nohte ampak bom. Pa seveda se potem po nekoliko prevozenih se kaki lezaj pokaze ali kaj podobnega.
Skupni strosek brez felge nekje cca 200.000 SIT

LP, Klemen

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 23, 2004 3:50 pm

X-Hair je napisal/-a:Madona si rekel kot da je bil avto 2x na strehi in na koncu pristal v avtobusu. :?

Pa pride kontrolor pa rece: "Dze su tiketi?!" -Gospod, nimava, sej sva lih prisla "I imata i kola sa sobom?!!?! To ce bit truplo cena! Ajt izvadi pare sad i suti dok ne zovem policiju ili mozda cu te bar ja zasamarit mali jednom!"

:roll:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 23, 2004 6:37 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Monster_d
Ne nisem klical policajev pa isti dan nisem nic bil v lj. Smo samo avto do mehanika odpeljali in sva sla z punco potem h njej in po celem dogodku sla spat. Zjutraj pa je vrat bolel ko p*****a in sva sla potem popldne do urgence. ;)

LP, Klemen

Jup, ql pol upam da sta usaj kaj zavarovana da bota kaj kesa pobasala... :wink:

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jun 23, 2004 8:37 pm

monster_d je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Monster_d

LP, Klemen

Jup, ql pol upam da sta usaj kaj zavarovana da bota kaj kesa pobasala... :wink:

Jah, kako, če pa ni prijavu kreša. :?

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams Sr jun 23, 2004 8:41 pm

Tok si se zaletu, da si še avspuh razbil :lol:

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Sr jun 23, 2004 9:46 pm

Iz AO plus po mojem ne bo nič, saj se nesreča uradno sploh ni zgodila. Sej je tud pr kasku treba vedno prijavit policiji, da ti povrnejo škodo.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr jun 23, 2004 10:23 pm

Skratka pri detajlnem pregledu se izkaze se kar nekaj fuc zadev. Most.. koncnik volanske letve in pesto.

Lp, Klemen
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne Če jun 24, 2004 7:09 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Sr jun 23, 2004 10:34 pm

hmm...kasko...nm se je že 2x zgodl da se je en zabu u avto pa je šel...pa smo šli na zav. pač oceni škodo itd. in to je to. kasko mislm da velja. seveda če maš tud prot temu (na parkirišču...)

McWill
Nov uporabnik

Napisal/-a McWill Če jun 24, 2004 11:00 am

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Iz AO plus po mojem ne bo nič, saj se nesreča uradno sploh ni zgodila. Sej je tud pr kasku treba vedno prijavit policiji, da ti povrnejo škodo.

Ni res!! Tudi če se ne kliče policija povrnejo škodo!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov