Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Slovenj Gradec - Ukradena denarnica - potrebujemo vašo pomoč

Napisal/-a GorazdO To jul 06, 2004 8:08 pm

Kolega s Honda foruma potrebuje pomoč:

V nedeljo na dragu v SG so mi ukradli ukradli denarnico s vsemi karticami in denarjem. Kartico so mi tudi koristli v neki gostilni v Braslovčah za 20k.
Natakar videl, da so prišli pa so z rdečo Hondo civic (96+model) 4 vratni model s 5 krakim felgami, po natakarjevih besedah kr fajn porihtano (dva tipa in dve ženski).
Ker je takih hond malo, me zanima, če mogoce veste za kakšno podobno, pa če imate mogoče kakšno sliko iz kakšnega srečanja.

Hvala za pomoc

Torej - išče se fotografija (registracija) vozila; glede na to, da je bilo tam 5000 obiskovalcev, ni vrag da avto ni bil slikan oz. posnet na video;
denarnica je bila ukradena ob pisti - v bližini speakerja; prosim vse, ki bi imeli posnetke s tistega dela, da se oglasite.

originalna tema:
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=9305
in
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=9303

------sporočilo lastnika denarnice--------

Ce ma kdo bilokaksno slikco kaksne rdece sedanke s petkrakimi alu felgami mi jo lahko poslje na mail matsme@yahoo.com.

Aja pa mojstri so si kr jastoga narocil na moj racun,zgleda da jim ni blo dost 15K v kesu.Najprej so placali en racun za 20K sit ,ko pa so hoteli placati naslednjega za 30K (WTf kva so jedl da je blo tak drag),vendar je bla kartica ksrec ze zablokirana-v tem primeru bi mogo kelner kartice zaplenit in poklicat policijo vendar jo na mojo nesreco ni.

denarnica pa mi je zmanjkala takrat ko sva se s punco mazala s kremo,torbico z denarnico pa sva dala na tla.Pred nama pa so v travi sedeli dva tipa in dve zenski ( kasno naklucje da so v gostilni jedli ravno dva moska in dve zenski).

LP matej
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jul 06, 2004 8:22 pm

upam da jih dobiš pol pa :/:o:/ pa :-:o ,
kake svinje so na svetu :evil:
Slika

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny To jul 06, 2004 8:26 pm

Če jih boš dobu, jim nazaj ven zbij tistga jastoga! :x :x :x
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To jul 06, 2004 8:33 pm

ma da jih :/:o:/ da bojo pozabl zakva so sploh dobil po pi.c.ki!!! to pa so prasci

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Napisal/-a GorazdO To jul 06, 2004 8:39 pm

Kaj bo lastnik denarnice naredu z njimi, ni moja stvar; upam pa da jim bo dal vedeti, da se tega ne počne; :ne :/:o:/ :DDD :noro

dekleta in fantje - raj slike in video posnetke pregledujte, če je kje kaka rdeča Honda civic šeste generacije (96+model) 4 vratni model s 5 krakim felgami, po natakarjevih besedah kr fajn porihtano :D oz. dva tipa in dve ženski v okolici napovedovalca (bo že izločeval "nepravilne".. :-))

še enkrat hvala!
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jul 06, 2004 9:48 pm

Trobec power :lol:
Ti želim da bi najdu tipe...in dubu tud dnar nazaj...mamu jim :evil:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 12:48 am

Slide je napisal/-a:Trobec power :lol:

Trobec se javlja na dolžnost! :hi Se javim, ko uočim voz nepridiravov! :evil:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 07, 2004 12:59 am

Kurim, kurim, kurim, kurim zene ali one malo manje kure mene. Zakurim jih 5 6 puta u roku od pet minuta....in se enkrat

Ce jih dobis povej jim bomo sli z macolo avto sesut pol pa se ene dve molotovk gor vrst. Jst to cis resno mislm. Pa dva resilca poklicat pa folk na mrtvo zbit, bom sestro sabo vzel, da ne bojo govoril da babe mlatm. Pol jim pa v bolnco poslat roze s sporocilom da jim zelimo cimprejsnje okrevanje.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Sr jul 07, 2004 1:29 am

prasci, sm prečekeru vse slike in nism zasledil, ker verjetno ni not pelu ampak je avto uzun pustu, tam pa nisem slikal.

Kartice morš itaq takoj preklicat.
Mene so oropal pa spizdil še pa još keša.

Glede kartic pa.
Kolegu so v lj. ukradl denarnico, je model šou na petrol in neki nabavu za 5000sit, pol je pa kasnej še enkrat pršu pa hotu neki za 10.000sit kup in ker na petrolu ne kupuješ glih množično, je prodajalc reku če lahk osebno, in je tat dal osebno od tega mojga kolega, je un pogledu in mu vrnu osebno in tat je normalno šel. Kasneje je reku prodajalc, ko ga je kolega uprašu, zakaj če ni vidu razlike, je reku, da ni vedu, da eni ljudje se itaq full spremenijo in da ne more vedt. in to je to.
Majo ga tud na videokaseti a mu ne pomgaga.

lpb

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 07, 2004 1:29 am

Hmm, pregledal sem ves razpoložljiv material pa nisem nič našel. :( Pomoje te je tale gostinec okol prinesel in te speljal na napačno pot. Na tvojem mestu bi ga tožil najmanj zaradi povzročitve škode iz malomarnosti.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr jul 07, 2004 10:04 am

Ma sigurno je kdo tud kej okol slikal al snemal sam pogledat je treba :roll:

Uporabniški avatar
Surfer_D
Nov uporabnik

Re: Slovenj Gradec - Ukradena denarnica - potrebujemo vašo p

Napisal/-a Surfer_D Sr jul 07, 2004 10:09 am

GorazdO je napisal/-a:Kolega s Honda foruma potrebuje pomoč:

V nedeljo na dragu v SG so mi ukradli ukradli denarnico s vsemi karticami in denarjem. Kartico so mi tudi koristli v neki gostilni v Braslovčah za 20k.
Natakar videl, da so prišli pa so z rdečo Hondo civic (96+model) 4 vratni model s 5 krakim felgami, po natakarjevih besedah kr fajn porihtano (dva tipa in dve ženski).
Ker je takih hond malo, me zanima, če mogoce veste za kakšno podobno, pa če imate mogoče kakšno sliko iz kakšnega srečanja.

Hvala za pomoc

Torej - išče se fotografija (registracija) vozila; glede na to, da je bilo tam 5000 obiskovalcev, ni vrag da avto ni bil slikan oz. posnet na video;
denarnica je bila ukradena ob pisti - v bližini speakerja; prosim vse, ki bi imeli posnetke s tistega dela, da se oglasite.

originalna tema:
in

Ce ma kdo bilokaksno slikco kaksne rdece sedanke s petkrakimi alu felgami mi jo lahko poslje na mail matsme@yahoo.com.

Aja pa mojstri so si kr jastoga narocil na moj racun,zgleda da jim ni blo dost 15K v kesu.Najprej so placali en racun za 20K sit ,ko pa so hoteli placati naslednjega za 30K (WTf kva so jedl da je blo tak drag),vendar je bla kartica ksrec ze zablokirana-v tem primeru bi mogo kelner kartice zaplenit in poklicat policijo vendar jo na mojo nesreco ni.

denarnica pa mi je zmanjkala takrat ko sva se s punco mazala s kremo,torbico z denarnico pa sva dala na tla.Pred nama pa so v travi sedeli dva tipa in dve zenski ( kasno naklucje da so v gostilni jedli ravno dva moska in dve zenski).

LP matej
Glede na podatke ki jih imaš bi pa tudi naša vrla policija lahko kej skočila u akcijo pičke radariraske...

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Re: Slovenj Gradec - Ukradena denarnica - potrebujemo vašo p

Napisal/-a tadejd Sr jul 07, 2004 10:23 am

Surfer_D je napisal/-a:
GorazdO je napisal/-a:Kolega s Honda foruma potrebuje pomoč:

Hvala za pomoc

originalna tema:
in

LP matej
Glede na podatke ki jih imaš bi pa tudi naša vrla policija lahko kej skočila u akcijo pičke radariraske...

se strinjam :x

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Sr jul 07, 2004 11:21 am

@GorazdO: Imaš PM, hitro preveri.

LP

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 07, 2004 1:18 pm

No zdej so pa že polcaji krivi :roll: Kaj bojo pa iskal...vse rdeče honde...bravo...
Drgač sm pa enkt pisu o eni prav takšni Hondi...Tm...ČASOPIS ZA VOLANOM...bordo rdeča...celo registracija je zapisana, Litija...mogoče maš pa srečo :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne jul 18, 2004 9:53 pm

ste jih dobili ?

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Če jul 22, 2004 10:04 pm

JOP, tudi mene zanima ce ste najdl tele asse?

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če jul 22, 2004 10:18 pm

kje je sploh poštenost dan danes :evil:
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Če jul 22, 2004 10:31 pm

take je treba sam :/:o:/ pa :-:o
drgač pa mislim da ni naklučje da so bli glih 2xtipa in 2x zenski pred tabo :evil:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov