Samo kaj pa je če greš ti delat izpi pri 18 letih

Ga delaš kot po zdajšnjem(starem zakonu) al moraš že spet kaj vozit s starši

P.S.:če je pa ta tema že kje bila napisana, naj mi kdo pove kje je ker meni se ni dalo iskat po 2247 zadetkih

LP
GReddy_ je napisal/-a:Živijo! Mene pa zanima če mogoče kdo ve malo več o teh novih cestnih zakonih...zanima me predvsem tema o pridobitvi vozniškega izpita. O tem vem da se bo lahko delalo izpit že!!! pri 16,5 letih in da se bo moralo furat s starši.
Samo kaj pa je če greš ti delat izpi pri 18 letih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ga delaš kot po zdajšnjem(starem zakonu) al moraš že spet kaj vozit s starši![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.:če je pa ta tema že kje bila napisana, naj mi kdo pove kje je ker meni se ni dalo iskat po 2247 zadetkih![]()
![]()
![]()
LP
killah bee je napisal/-a:GReddy_ je napisal/-a:Živijo! Mene pa zanima če mogoče kdo ve malo več o teh novih cestnih zakonih...zanima me predvsem tema o pridobitvi vozniškega izpita. O tem vem da se bo lahko delalo izpit že!!! pri 16,5 letih in da se bo moralo furat s starši.
Samo kaj pa je če greš ti delat izpi pri 18 letih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ga delaš kot po zdajšnjem(starem zakonu) al moraš že spet kaj vozit s starši![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.:če je pa ta tema že kje bila napisana, naj mi kdo pove kje je ker meni se ni dalo iskat po 2247 zadetkih![]()
![]()
![]()
LP
hehe a nisi reku da že furaš,zdej te pa zanima glede izpita
Doctor206 je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Predvsem precej cenejsi in bolj diskreten. Hoces pelat punco na pico pa se na kaj, pa ti mat zravn svet
Do zdej pa te je mogla mati peljat na pico s punco (če nisi mel 18 )
LP
HORSE je napisal/-a:Pašeto:
Mal poglejte po cajtngih, kdo se ubija: 18-letni voznik ubil sebe in dve sopotnici (17 in 18 ). Ali pa: 19-letnik zapeljal z vozišča in zbil mlado družino...
Skratka, bil sem tudi sam star 18 let in sem veliko prevozil (še vedno), pa se mi vseeno zdi, da več kot polovica še vedno ni dovolj zrela, da bi lahko vozila... Znanc ma dobr let izpit in je še 5-krat zbil avto... Vedno zaradi svoje napake, je pa prepričan, da zelo zelo dobro vozi... Kr neki... Tudi takrat, ko smo z vrstniki en za drugim dobival izpite, jih je večina v roku 3 mesecev naredilo vsaj eno veliko pizd@rijo. TOK, TOK, TOK, jaz še nisem poškodoval avtomobilske pločevine, razen obdrsanega odbijača (noč, nizka škarpa, slabe rikverc lampe..., neizkušenost - par mescev izpit)...
Tko da sem mennja, da so starši OBVEZNI, če bodo sprejel teh 16, 5... Bi prej rekel, da naj ostane 18 in da so prvi let tut starci zravn...
Še enkrat povem:
Na to gedam čist drgač, ker pač že neki časa nisem več voznik začetnik, samo ko pogledam nazaj, bi kar nekaj ljudi prišparalo veliko $$$, če bi bili starci zraven, ko je šel v trgovino po kruh in mleko, potem ga je pa nazaj grede še mal prtisnu... Seveda star 18-let... Pa nimam nič proti 18-letnikom, samo se mi zdi, da je to res spodna meja, k se lahko usedeš za volan...
GReddy_ je napisal/-a:In najbolj me pa zmrazi ob misli da bo nekdo v kakšnem dotalno zagužvanem križišču spustu sklopko in bo ratala pizd@rij@![]()
![]()
![]()
In kaj tle lohk naredijo starši(oz.ožji sorodniki)![]()
![]()
![]()
MOLIJO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov