Mam nekaj vprašanj glede karambola ki sem ga imel včeraj zvečer.
Zgodilo se je pa takole:
S službenim avtom (VW Caddy) sem se pelu za nekim Golfom 2.Pelala sma se čez naselje.Ko sva prišla do dela ceste kjer se cesta zoži,je tip pred mano začel bremzat.Bremzu sem tut jest,on pa se kar naenkrat ustavi!!Jest seveda po bremzi in ker je bila mokra cesta mi začen caddy špuro vlečt in na juriš prot golfu pred mano.Ko sem vidu da ni kej preveč za nardit,sem spustu bremzo tulk da so se kolesa začela vrtet in potegnem volan v levo (nasprot ni bilo nobenga) da bom probu puhnt mim golfa.Pa mi je zmanjkalo slabih pol metra in sem s svojim prednjim desnim koncem poču v njegov zadnji levi konc.Pol pa kličem šefa mu povem in nato še policijo kot sta mi naročila dva obmejna policista ki sta se prpelala na kraj 5 sek. po karambolu.Pride šef za njim pa trije kapsi

In mi dajo alkotest pod nos.Jest pihnem 0.0 un tip z golfom pa 1.79

Kaj se tiče nesreče evropskega poročila nismo napisal (zaenkrat),kupon iz moje police ni šou ker je policaj reku da ni treba in da se zavarovalnice same pol zmenjo,jest sem dubu kazen zarad prekratke var. razdalje 15.000 sit (če jo plačam v 8-ih dneh pa 7.500)
Zdej ma pa zanima sledeče:
1. Glede na to da je policist ocenu nesrečo 1. kategorije (samo materialna škoda brez poškodb) ali me lahk un tip kej toži?
2. Kdo krije poškodbo na njegovem avtu glede na to da evropsko poročilo ni bilo napisano in kupon ni bil vročen (a sem to jest al je zavarovalnica,al je on sam ker je tak orenk pihnu)?
3.V bistvu me zanima kulk lahk jest najebem.
V naprej se zahvaljujem za odgovore.
LP!