Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

kako se fantje v ameriki pripravljajo na drag

Napisal/-a RegY Ne jul 18, 2004 6:09 am

no, v ameriki je zelo malo ilegalnih dragov, čeprav še vedno so, ampak večina se z nafriziranimi avti odpravi na drag stezo in tam preiskušajo avtomobile, zakar tudi plačajo po cele dneve

da citiram "kolega" iz drugega foruma, ki je dodal še sliko:

Valgar @ hyundaiperformance.com forums je napisal/-a:Can't wait, 2-day race weekend back up at thunderhill, have the new tires all ready, need to replace the oil, get some welding done, and slap on some new brake pads.

Getting all itchy again just thinking about it :D

(And my apt smells GOOOOOD with all the fumes coming off the new rubber :)
Slika

sedaj pa primerjajmo legalnost, vložen denar, trud in podobno med slovenijo in ameriko. preberite še enkrat kaj vse bo naredil samo za en dan užitka, preden komentirate.

le zakaj meni slovenija ni všeč, pa se hočem dol selit nekam? zahod...

p.s.: če vas zanima kaj vozi... http://www.hyundaiperformance.com/membe ... php?c=4085 - kar nam pove, da ni lih najbolj pri kešu, glede na tamkajšnje okoliščine, ampak si vseeno to privošči
Slika

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Re: kako se fantje v ameriki pripravljajo na drag

Napisal/-a MapleLeaf Ne jul 18, 2004 8:16 am

Potem pa si res zelo slabo obvescen.Lahko ti iz prve roke povem da je ravno v ameriki zelo veliko ilegalnih dragov, kar tudi opazam na svoje oci!!!!

RegY je napisal/-a:no, v ameriki je zelo malo ilegalnih dragov, čeprav še vedno so, ampak večina se z nafriziranimi avti odpravi na drag stezo in tam preiskušajo avtomobile, zakar tudi plačajo po cele dneve

da citiram "kolega" iz drugega foruma, ki je dodal še sliko:

Valgar @ hyundaiperformance.com forums je napisal/-a:Can't wait, 2-day race weekend back up at thunderhill, have the new tires all ready, need to replace the oil, get some welding done, and slap on some new brake pads.

Getting all itchy again just thinking about it :D

(And my apt smells GOOOOOD with all the fumes coming off the new rubber :)
Slika

sedaj pa primerjajmo legalnost, vložen denar, trud in podobno med slovenijo in ameriko. preberite še enkrat kaj vse bo naredil samo za en dan užitka, preden komentirate.

le zakaj meni slovenija ni všeč, pa se hočem dol selit nekam? zahod...

p.s.: če vas zanima kaj vozi... http://www.hyundaiperformance.com/membe ... php?c=4085 - kar nam pove, da ni lih najbolj pri kešu, glede na tamkajšnje okoliščine, ampak si vseeno to privošči
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Ne jul 18, 2004 10:58 am

HMMMM....
NOV KOMENT!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Ne jul 18, 2004 11:03 am

njegouga auta pa ne vidim :(

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Ne jul 18, 2004 12:14 pm

Tudi jaz ne... predvidevam, da ma kakega Scupeja... vsaj zarad gum. Sam ne me linčat, če sm butnu kako neumnost!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne jul 18, 2004 12:38 pm

Tip vozi Hyundai Coupe I gen; rahlo modificiranega. Ima pa smešen opis barve avta: Black; with scratches and rust :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne jul 18, 2004 12:46 pm

Jaz sem tudi pred mobikrogom menjal olje v motorju, menjalniku in diferencialu pa gume sem mel "nove" gor... Nevem kaj je to takega, itak morš avto zrihtat preden greš na dirko. To spada zraven in tudi to je svojevrsten užitek.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jul 18, 2004 12:49 pm

Jaz tudi mocno dvomim da je v ameriki zlo malo ilegalnih dirk...
Nausezadnje vec je folka in vec je dobrih avtov :wink:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jul 18, 2004 1:01 pm

iKst je napisal/-a:Jaz sem tudi pred mobikrogom menjal olje v motorju, menjalniku in diferencialu pa gume sem mel "nove" gor... Nevem kaj je to takega, itak morš avto zrihtat preden greš na dirko. To spada zraven in tudi to je svojevrsten užitek.

Upam da ne menjaš olja v diferencialu kaj šele menjalniku vsakič preden greš na mobikrog...to bi bla mal potrata $$$, sploh če ne delaš glih ogromno km... :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Ne jul 18, 2004 1:59 pm

Slide je napisal/-a:
iKst je napisal/-a:Jaz sem tudi pred mobikrogom menjal olje v motorju, menjalniku in diferencialu pa gume sem mel "nove" gor... Nevem kaj je to takega, itak morš avto zrihtat preden greš na dirko. To spada zraven in tudi to je svojevrsten užitek.

Upam da ne menjaš olja v diferencialu kaj šele menjalniku vsakič preden greš na mobikrog...to bi bla mal potrata $$$, sploh če ne delaš glih ogromno km... :wink:

LP

To itak da ne :) Bi bankrotiral. Ampak zdaj sem bil 2x na MK pa sem obakrat menjal olje v motorju prej. Na cca 5000km. Nevem zakaj je ta slikca kaj posebnega, oziroma kaj je v USA tolk boljš. Sej pr nas mamo tut priprave preden se gremo kam zares vozit, pa vsaj jaz ves nestrpen čakam kak teden prej pa tuhtam kaj na avtu bi lahko še poštimal...

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Ne jul 18, 2004 2:08 pm

RegY je napisal/-a:sedaj pa primerjajmo legalnost, vložen denar, trud in podobno med slovenijo in ameriko. preberite še enkrat kaj vse bo naredil samo za en dan užitka, preden komentirate.

Ce sam nic ne postoris, tvoj problem, pa se seli v Ameriko, ce mislis da bos potem bolj motiviran da bos potem kaj postoril za en dan uzitka. Ce sam ne pomignes s prstom ne pomeni da drugi spijo. Letos se je kar nekaj avtov postimalo cez zimo, kar se je videlo ze v SG. In vrjemi, dosti je takih ki si stimajo avto za uzitek. Res ne vidim kje je smisel posta. No, mogoce slovenci res ne palimo na tunanje Hyundai-ev. ow come on :lol: :oops: :lol:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jul 18, 2004 4:13 pm

eXtreme je napisal/-a:Res ne vidim kje je smisel posta. No, mogoce slovenci res ne palimo na tunanje Hyundai-ev. ow come on :lol: :oops: :lol:
cist BTW, CRXa je v SGju fico dol vrgu... :twisted: :lol: :lol: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Ne jul 18, 2004 4:19 pm

pac fan rizevih narastkov saj ni panike pa sej lahko pise ni prepovedano a ne !!! :D

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Napisal/-a eXtreme Ne jul 18, 2004 8:59 pm

Zok je napisal/-a:
eXtreme je napisal/-a:Res ne vidim kje je smisel posta. No, mogoce slovenci res ne palimo na tunanje Hyundai-ev. ow come on :lol: :oops: :lol:
cist BTW, CRXa je v SGju fico dol vrgu... :twisted: :lol: :lol: :lol:

Vem, zato k je biv postiman, pa ne v Ameriki! V Ameriki neb tazga srecov, turbo ficka :P

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Ne jul 18, 2004 11:15 pm

gajo_g je napisal/-a:pac fan rizevih narastkov saj ni panike pa sej lahko pise ni prepovedano a ne !!! :D

eJ TI šTEFANI PEČENKA! j*** SE, KAR SE TIČE RIŽEVIH! jAZ MAM DVA, PA NE KLATIM TAKIH NEUMNOSTI! dAJ BODI TAKO DOBER, PA PREMISLI, KAJ JE TIP SPLOH NAPISAL.!

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Ne jul 18, 2004 11:16 pm

sori za kaps ni blo namerno!

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Napisal/-a eXtreme Ne jul 18, 2004 11:31 pm

daj pejd spat pa jutri trezn pisi

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po jul 19, 2004 8:53 am

NoSpeedNoFun je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:pac fan rizevih narastkov saj ni panike pa sej lahko pise ni prepovedano a ne !!! :D

eJ TI šTEFANI PEČENKA! j*** SE, KAR SE TIČE RIŽEVIH! jAZ MAM DVA, PA NE KLATIM TAKIH NEUMNOSTI! dAJ BODI TAKO DOBER, PA PREMISLI, KAJ JE TIP SPLOH NAPISAL.!
ti pa res klatis neumnosti ti pa premisli kaj sem js napisal ce ti je filing si pa kupi se kak narastek :D

Klausz
Novinec

Napisal/-a Klausz Po jul 19, 2004 8:57 am

Itak je treba vedt da v doloceni ameriski zvezni drzavi je lahko cist drugacna situacija kot v drugi, valda pa majo po kaksnih selih, bogu izza nogu kar naprej ilegalne drage, pa najbrz se jih se serif udelezuje, tezit si pa itaq ne upa, da bo pac naslednjic spet zvoljen (serifi se volijo na neposrednih volitvah).

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 20, 2004 12:19 am

Ja Serifi se volijo. Samo me zanima a majo predvolilno kampanjo za to al kaj ?
Samo kako si potem ucinkovit, ce imas sluzbo zagotovljeno le z izvolitvijo ?
Pol ti vsak serje po glav ti si pa ne upas nic samo zato da te spet izvolijo ?
Svasta :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov