Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

ENO VPRAŠANJE

Napisal/-a lazo Če jul 22, 2004 10:04 pm

Nevem kok ste kej saznanjeni z zakoni iz Hrvaške ,me zanima pač bi kupil avto nov tle v Sloveniji,in bi dal ponemoč kolegu ki je Hrvaški državljan,po domače povedano malo je tle malo v Hrvaški ,a so kakšni zapleti,a hrvati kej morijo glede tega,kok ste kej saznanjeni sa tem ,hvala vam za bilo kakšno pomoč.
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če jul 22, 2004 10:06 pm

Ma kej bi ga pri nas registriru??

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 22, 2004 10:10 pm

Če je jaguar boš rabu homologacijo delat... :P
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če jul 22, 2004 10:10 pm

Doctor206 je napisal/-a:Ma kej bi ga pri nas registriru??

ja jaz bi ga nase regristriru sam bi dal kolegu ponemoč da bi se on lahko furu ubistvu on bi kupu avto in ga name regrestriru,in to je to a so kaksni zapleti,hvala vsem za odgovore
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če jul 22, 2004 10:13 pm

Pugi je napisal/-a:Če je jaguar boš rabu homologacijo delat... :P

gre se za totalno nov avto ni blema :D ,sam to me zanima ce je kdo kej saznanjen z hrvaskimi zakoni da nasi sosedje navjo kej pizdili ,ka se bo on gor dol pelu avto name regrestriran slovenskega drzavljana
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Če jul 22, 2004 10:14 pm

Ma pomoje če ma tvoje pooblastilo ne more bit nč...lahko se pa motim k tisti tam dol so ene M_ _ _ LP 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 22, 2004 10:21 pm

lazo je napisal/-a:

gre se za totalno nov avto ni blema :D ,sam to me zanima ce je kdo kej saznanjen z hrvaskimi zakoni da nasi sosedje navjo kej pizdili ,ka se bo on gor dol pelu avto name regrestriran slovenskega drzavljana

Tako kot je nekdo že rekel. Na lep listek papirja napišeš pač pooblastilo, da pooblaščaš prijatelja, da v časovnem obdobju od .. do .. lahko uporablja avto reg., št šasije... na območju republike slovenije in hrvaške... Podpis obeh dveh in pomoje bi mogl bit ql.

LP
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Če jul 22, 2004 10:22 pm

a imamo na forumu kaksnega hrvaškega člana da bi njega vprašali ,pomoje bi on najbolje poznal te zakone,baje kolegu je en povedu kao da ni mozno da je kazen 7.000 evrov,ma kaj sploh da povem drzava lopovov ,lče je to res
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Če jul 22, 2004 10:23 pm

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Če jul 22, 2004 10:32 pm

Edini problem bi bil v tablici, na kateri bi verjetno bil evropski znak in po komentarjih nekaterih ljudi so hrvatje zelo ljubosumni ker smo v "Evropi" :?:

Bi ga blo treba kasko zavarvat :wink:

LP

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a PaGeR Pe jul 23, 2004 6:54 am

Pugi je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:

Tako kot je nekdo že rekel. Na lep listek papirja napišeš pač pooblastilo, da pooblaščaš prijatelja, da v časovnem obdobju od .. do .. lahko uporablja avto reg., št šasije... na območju republike slovenije in hrvaške... Podpis obeh dveh in pomoje bi mogl bit ql.

LP

Seveda podpis + overitev pri notarju!!!

LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 23, 2004 7:06 am

PaGeR je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:
lazo je napisal/-a:

LP

Seveda podpis + overitev pri notarju!!!

LP

Točno to sem hoto dodat. Samo dva podpisa sta nič, boš kr lepo mogo k notarju pa overit.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe jul 23, 2004 7:22 am

ne vem kako majo to hrvati, ampak v slo nas drzavljan ne sme upravljat vozila s tujo registracijo (mogoce se je ze kaj spremenilo medtem, ampak, saj pravim....bog ve kako kako je to pri njih)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo Pe jul 23, 2004 9:25 am

dobek je napisal/-a:ne vem kako majo to hrvati, ampak v slo nas drzavljan ne sme upravljat vozila s tujo registracijo (mogoce se je ze kaj spremenilo medtem, ampak, saj pravim....bog ve kako kako je to pri njih)

ja saj to ,ampak kaj pa naprimer ce bi nas drzavljan meu tko overjeno pri notarju,a pol nebi bilo problemov,saj kao v hrvaski je zagrozena kazen 7.000 evrov ,sam ce bi blo tko overjeno pri notarju ,mislim da nebi smelo biti problemov,ko bi se le kaksni hrvaski drzavljan na to vprasanje odzval,bi ble vse tezave resene :wink: ,bi malo bolj vedli na čem smo
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Pe jul 23, 2004 10:01 am

Ti bom jaz pomedal kaj je najlažje...
Pokliči na AMZS d.d. v Lj., tel. 01/530-53-00 to je informacijski center ali pa E-mail: info.center@amzs.si.
Oni ti bodo vse znali povedati, ker oni tudi izdajajo uradna pooblastila, ki veljajo brez problema tudi za tuje policiste!
Če lahko posodiš te bo stalo 2.000 sit! Brez notarjev in ostalega, kot pisejo drugi!

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Pe jul 23, 2004 10:04 am

dobek je napisal/-a:ne vem kako majo to hrvati, ampak v slo nas drzavljan ne sme upravljat vozila s tujo registracijo (mogoce se je ze kaj spremenilo medtem, ampak, saj pravim....bog ve kako kako je to pri njih)

lahko... vendar ne več kot 2 meseca in ob ustreznem dokazu, da pač lahko....
Ali družinski član ali kaj podobnega....
Ni blema, jaz sem vozil od starga fotra avtomobil celo poletje, pa so me ustavili brez pooblastila pa nisem imel tezav. Je pa res, da je bil enak priimek!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Pe jul 23, 2004 10:05 am

NoSpeedNoFun je napisal/-a:Ti bom jaz pomedal kaj je najlažje...
Pokliči na AMZS d.d. v Lj., tel. 01/530-53-00 to je informacijski center ali pa E-mail: info.center@amzs.si.
Oni ti bodo vse znali povedati, ker oni tudi izdajajo uradna pooblastila, ki veljajo brez problema tudi za tuje policiste!
Če lahko posodiš te bo stalo 2.000 sit! Brez notarjev in ostalega, kot pisejo drugi!

točno to!
zelena knižica (pooblastilo) s katerim ne bi smel met problemov :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov