lazo je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Če je jaguar boš rabu homologacijo delat... :P
gre se za totalno nov avto ni blema,sam to me zanima ce je kdo kej saznanjen z hrvaskimi zakoni da nasi sosedje navjo kej pizdili ,ka se bo on gor dol pelu avto name regrestriran slovenskega drzavljana
Pugi je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Če je jaguar boš rabu homologacijo delat... :P
gre se za totalno nov avto ni blema,sam to me zanima ce je kdo kej saznanjen z hrvaskimi zakoni da nasi sosedje navjo kej pizdili ,ka se bo on gor dol pelu avto name regrestriran slovenskega drzavljana
Tako kot je nekdo že rekel. Na lep listek papirja napišeš pač pooblastilo, da pooblaščaš prijatelja, da v časovnem obdobju od .. do .. lahko uporablja avto reg., št šasije... na območju republike slovenije in hrvaške... Podpis obeh dveh in pomoje bi mogl bit ql.
LP
PaGeR je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:lazo je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Če je jaguar boš rabu homologacijo delat... :P
Tako kot je nekdo že rekel. Na lep listek papirja napišeš pač pooblastilo, da pooblaščaš prijatelja, da v časovnem obdobju od .. do .. lahko uporablja avto reg., št šasije... na območju republike slovenije in hrvaške... Podpis obeh dveh in pomoje bi mogl bit ql.
LP
Seveda podpis + overitev pri notarju!!!
LP
dobek je napisal/-a:ne vem kako majo to hrvati, ampak v slo nas drzavljan ne sme upravljat vozila s tujo registracijo (mogoce se je ze kaj spremenilo medtem, ampak, saj pravim....bog ve kako kako je to pri njih)
dobek je napisal/-a:ne vem kako majo to hrvati, ampak v slo nas drzavljan ne sme upravljat vozila s tujo registracijo (mogoce se je ze kaj spremenilo medtem, ampak, saj pravim....bog ve kako kako je to pri njih)
NoSpeedNoFun je napisal/-a:Ti bom jaz pomedal kaj je najlažje...
Pokliči na AMZS d.d. v Lj., tel. 01/530-53-00 to je informacijski center ali pa E-mail: info.center@amzs.si.
Oni ti bodo vse znali povedati, ker oni tudi izdajajo uradna pooblastila, ki veljajo brez problema tudi za tuje policiste!
Če lahko posodiš te bo stalo 2.000 sit! Brez notarjev in ostalega, kot pisejo drugi!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov