Včeraj smo se ob Velenjskem jezeru (bila naj bi Noč ob jezeru pa je bilo prestavljeno, pa vendar smo bili tam tisti ki tega nismo vedeli, bilo nas je kr velik ) po naklučju srečali z parimi savinjskimi f&f fanti in dekleti. Namreč, ne vem, če ste vsi vedeli ampak v Mozirju se naj bi se savinjski avtomobilistični fani združili v klub imenovan VeniVidiVici. " Pobudnik" je pobral članarino, organiziral eno srečanje takoj ob ustanovitvi v Varpolju ,skasiral vstopnino in to je to. Zbrisan je njihov page, člani klicarijo pobudnika kdaj se bodo kaj dobili, kaj naj bi bilo s tem klubom, kdaj se jim bo začelo kaj dogajat...? on pa nič. Vse je utihnilo. Govori se tudi, da klub naj nebi bil sploh registriran.
Tisti s katerimi smo se včeraj srečali in so plačali članarino v ta klub so besni, ker majo filing da jih je pobudnik nategnu vse po vrsti, in me je kr mal stisnilo,ko sem slišala grožnje, dobr, mal je bil kriv alkohol ampak vseeno.
Če klub ni registriran nima nihče pravice zahtevati plačila, če je registriran in pobere članarino ob včlanitvi in vodstvo kluba potem pokaže svojo "neaktivnost in nezainteresiranost" , mi lahko prosim kdo obrazloži kaj pri tem lahko storijo člani? Je torej pobudnik "veni vedi vici"?