Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

ženska na obvoznici(spet)

Napisal/-a blazz To jul 27, 2004 7:55 pm

Bilo je v petek v LJ, ravno po neurju in dež je še ulival. Jaz lagano pičim 100 po severni obvoznici iz Viča proti MB in naenkrat zagledam na odstavnem pasu lepo tera (ene 90 na h) en srebrn toledo (ta nov). Sm si mislu, OK, tip falil odcep, zdej se pa nazaj ne more vklučt (je blo kar prometa).
Eniwej, jest se pelem lepo mim in pogledam desno in vidim v avtu eno žensko. Hokaj, si mislem, da zdaj bi se pa že lahko vklučla nazaj, ker za mano ni bilo avtov. NE j**e ŽIVE SILE in fura naprej po odstavcu. Sm si mislu: živa štala. In kar naenkrat ---> priključek (dovoz, zadnji preden se razcepi na Koper in Maribor) na obvoznico. MA BABA FRDAMANA, s***** MI NA PROMETNI PAS DA NE BO PIZDARIJE!!! Baba pa nič, mirno se pelje dalje in izsili avto, ki se je pripeljal po dovozu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, češ glejga b*****, saj imam jaz prednost.
V špeglu sm vidu sm še besno blendanje in sem izginu za ovinkom.
Aja, in tablca je bla LJ, da ne bo kdo mislu, da bila kera izza Krpatov.

Mislem kva vse člouk ne doživi!!!!!

Symon
Poznavalec foruma

Re: ženska na obvoznici(spet)

Napisal/-a Symon To jul 27, 2004 8:17 pm

blazz je napisal/-a:Mislem kva vse člouk ne doživi!!!!!

Nisi prvi, ki je doživel kaj takega. Tut jaz sem enkrat vidu eno mamco, ki se je peljala po odstavnem pasu. In to tam ko greš pod Golovcem na jučni del obvoznice. Na tistem ovinku in potem še kar naprej. :shock: :roll: Mislm ej ženska se pomoje ne upa več peljat kot 80, 90 pa gre delat takšno štalo.
Pa saj to ni za nikamor. Za moje pojme bi bilo potrebno takšni osebi sam še izpit vzet. Ker če bi samo zagrozil ne verjamem, da bi zadostovalo. Preprosto je to ena velika pišukarija. Huje kot, če greš 140 po prehitevalnem na obvoznici.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jul 27, 2004 10:19 pm

hehe problm je v tem da ga mi ponavad skos picimo prevec hitr in takih stvari tut neopazs sam uzam si en dan cajta tko mal pa se furi okol 80 pa bos vidu kva vse se dogaja, no ja ce gledas z kamiona vids se vec kt bi moru pa ne nemislm da bi gledu kaki v minic al pa kj :P :) ampak vids kva vse folk dela npr zenska se sminka , pol ksn tovornjakar bere cjtng pol pa uni prekrski k jih delajo like k hocejo dol na izvoz pa si premisljo al pa se prepozn spomnejo da je treba dol zavti :) mislm zna bit kr zanimivo to :P

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To jul 27, 2004 10:23 pm

Ja no, sm ze dozvel, da je zenska ( enkrat clo tud en ata) vozila po pospesevalnem pasu 40 na uro.
Pa še se najde kej.
There is no time...

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To jul 27, 2004 10:35 pm

Fantje , hitro zakljucte temo al pa jo menjajte , ker bo ratala piz...a tle gor .
Je bla ze enkrat huda kri s strani neznejsega spola okrog iste teme...
LP.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jul 27, 2004 10:37 pm

Ja tisti vikend je bil cuden. Imam eno cvetko od stare zenicke, ko sem razlagal ze v enem drugem topicu. Sem pa srecal tudi enega starcka za volanom. Ravno iz juzne obvoznice razcep novo mesto maribor v smeri mimo pocivalisca bajer. Zavijal je levo, ampak se ni moral odlociti ali bi vozil po prehitevalnem pasu ali odstavnem. Pridem za njim hocem prehitet samo ko vidis situacijo lepo po bremzah in se je cakalo kaj se bo zgodilo. KOMEDIJA :har

Aja pa se ena je bila ob sobotnem vracanju domov. Takrat sn pa znoru za volanom. Se peljes po prehitevalnem, spredaj dva avtomobila. OK ni panike sta tam lepo se peljeta naprej, bomo sli mimo. In kar naenkrat skoci ta baba smotana s passatom ven in da se bo prehitelo. WTF. Kot da me ni ze prej gledala v ogledalu minuto, da se priblizujem. NEEEE takrat ko bom bil zraven Slika
Zadnjič spremenil X-Hair, dne To jul 27, 2004 10:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a tejo To jul 27, 2004 10:37 pm

pred par dnevi je en švaba sred dovoza na hitro cesto, direkt za ovinkom ustavu pa gledov zemljevid :x

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage To jul 27, 2004 10:38 pm

pa sej mi mamo radi nežnejši spol... sam treba razumet da jih večina pač ni rojenih voznic kot smo mi :]

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To jul 27, 2004 10:39 pm

Free Styler je napisal/-a:Fantje , hitro zakljucte temo al pa jo menjajte , ker bo ratala piz...a tle gor .
Je bla ze enkrat huda kri s strani neznejsega spola okrog iste teme...
LP.

Brezskrbi. Res je bilo nekaj tem ampak smo se tam s puncami vse zmenili kako pa kaj je s temi stvarmi. Tak da one so izvzete iz te debate, ce se ze omeni zensko.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler To jul 27, 2004 10:53 pm

:har OK. X, dobro sam da veste kaj delate... :P

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To jul 27, 2004 11:07 pm

Na Hrvaskem je na avtomobilski cesti na zaviralnem pasu 40 metrov pred ovinkom izvova za Delnice to nedeljo stal avtobus, ljudje so pa okol hodil. Nikjer nobenga trikotnika al pa kej.

Ene par mescov nazaj ob enajstih zvecer se je tip spravu stopat v ovink na koncu vkljucevalnega/pospesevlnega pasu LJ - Ig v smeri vzhod. Ni manjkal 20 centi, da bi mu roko odbil.

Voznja proti razcepu Malence in do tunela pod Golovcem po prehitevalnem pasu 80, ker se gospa pred mano ni mogla odlocit, a se bo peljala po voznem al po prehitevalnem. Ene pol kilometra je pac peljala po obeh... Nekaj ljudi pa 140 mim po voznem/odstavnem oz. nekje vmes.

Peljem po prehitevalnem pasu po taistem ovinku, me v speglu opazi stajerka v AXu in se nahitro umakne skoraj v avto na voznem pasu - mojga frenda - se dobr da je mel reflekse, da se je umaknu se bl desno.

O nekaj kilometerskih slonjih dirkah pa ne bi izgubljal besed, razen tega, da ljudje zgubljajo zvice za njimi.

Se ena zabavna dons... Stojim v kriziscu, da bom iz stranske ceste zavil levo na prednostno. Po prednosti iz moje desne pripelje en tip in zavije levo na stransko cesto... samo po moji desni strani, ne po levi. Od kdaj smo pa v Angliji?

In se strinjam, da je dost takih ljudi na cesti dosti bolj nevarnih, kot pa nekateri, k radi mal hitrejs vozmo. Vsaj ves kaj pricakvat...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 27, 2004 11:49 pm

Men gre pa na jetra, da ljudje ne znajo uporabljati pospesevalnega pasu in ko pridejo na avtocesto skor takoj zapeljejo na vozni pas in to s 70-80 Km/h. Ce vozim za njimi morm glih ene dva po pospesevalnem prehitet pa pol pred njih zapeljat, ker drugace nebi prisel kr tko mem < poln prehitevalni ker se kreteni s premajhno hitrostjo na voznega rinejo. Mislm zakaj pa so pospesevalni pasovi ? zato da dobis vsaj 100 not pa pol na voznega zapeles.Pa nebi reku da so prekratki, ampak so vecinoma dost dolgi. Papki :evil:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr jul 28, 2004 3:44 pm

Aja pa se v nedeljo ko sem sel na gorensko. Most na soci, odcep za podbrdo. Ni bilo nekaj kilometrov naprej avto za ovinkom stal, brez trikotnika, brez smerokazov :shock: v nasproti smeri moje voznje. In ravno takrat pride en gospod z crno bemwlo ampak je bil tolk prseben da je zaviral. Eni res ne pomislijo ampak ama NIC. Verjetno je lastnik kmetoval na njivi. :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jul 28, 2004 3:55 pm

Ej ljudje jst tut po obvoznici nočem več kot 90 do 100 vozit - pa ob tej hitrosti lahko gledam kako ljudje bedasto vozjo. Vsak dan se narežiš.
Old subarus never die, they just get faster!

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr jul 28, 2004 4:43 pm

Jaz se vecinoma "gibljem" po Ljubljani in sem kar dosti v avtu. In skoraj vsak dan opazim kakega tujca ali neljubljancana, ki se lovi po nasih cestah (npr: vcer je en Koprcan zapeljal v kriziscu v napacno smer - Litostrojska; danes je en Kranjcan v kriziscu pri Tivoliju zapeljal cist mimo svojega voznega pasu - na tisti predel za pesce in kolesarje; med vikendom, na sredi izvoza z avtoceste stal en tujec z avtom+prikolico in studiral zemljevid... itd...itd...).

In se sprasujem: a imamo mogoce tako cudno oznacene ceste, vozne pasove in druge cestne povrsine, da prihaja do takih zmedenih in nevarnih situacij?

In, ja: res je, naso drzavo zlo redko zapustim (z avtom), tako da ne vem kako je zunaj.

PS: sicer ni garancije, da se izognem kaksnim neprijetnim posledicam zaradi takih zmed na cesti, ampak precej pocas vozim zadnje case, prej opazim te "sale", predvsem se pa na tujce (neSLO + neLJ reg) ne jezim - pac nasih cest ne poznajo tako, kot jih mi, ki se po njih vozimo dnevno.
Zadnjič spremenil Qwerty, dne Sr jul 28, 2004 4:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jul 28, 2004 4:44 pm

Ja imamo čudne oznake, pa še preveč tabel in se hitro zmedeš, če si prvič pri nas.
Čeprav imajo v tujini(hrvaška) tut kr dost zmede na cestah.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 28, 2004 5:14 pm

No ko ste glih pr tej temi...
Jz sm se v nedeljo pelu na morje...in kaj vidm, ob strani na odstavnem pasu, češka Škodica, familija pa lepo zajtrkuje al malca al krkol že, vsak svoj sendvič in ham ham...Mogoče so tud mašino hladil, ampak malcat pa vsejn ne gre sred avtoceste :shock:
Ok...dobr tek jim želim, ampak ko si predstavlaš kaj bi tovornjak z njimi naredu...
No čez neki minut, so se že peljali naprej, vem ker so me prehiteli...Vsaj preživeli so...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jul 28, 2004 7:36 pm

nebivedu je napisal/-a:Ej ljudje jst tut po obvoznici nočem več kot 90 do 100 vozit - pa ob tej hitrosti lahko gledam kako ljudje bedasto vozjo. Vsak dan se narežiš.

:lol: :lol:
Ni slaba ideja.
Drugače pa še par novih cvetk. Se peljem čez BTC pa en ata pred mano pred krožnim križiščem da LEVI smerkokaz. :shock: Sem se že ustrašil, če se mu meša nakar čisto na izi pelje desno. WTF? :?
Pa danes se nek Makaronar v P307 ni znal odločit po katerem pasu bi se peljal. Voznem ali prehitevalnem? Nakar sem se mu samo pripičil na rit in se je odločil, da se odmakne na vozni. Si je najbrž mislil: "Saj nikoli ne veš kakšna mona je un zadaj, da se bo kar zaletel. Škoda težav v Sloveniji." :P
Skratka Nebivedu imaš dobro idejo. Lepo počasi pa gledat kaj to ljudje počnejo (šminkanje je zelo pogosta oblika, potem je brskanje po nosu :P ...).
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jul 29, 2004 7:34 am

Samotar je napisal/-a:Men gre pa na jetra, da ljudje ne znajo uporabljati pospesevalnega pasu in ko pridejo na avtocesto skor takoj zapeljejo na vozni pas in to s 70-80 Km/h. Ce vozim za njimi morm glih ene dva po pospesevalnem prehitet pa pol pred njih zapeljat, ker drugace nebi prisel kr tko mem < poln prehitevalni ker se kreteni s premajhno hitrostjo na voznega rinejo. Mislm zakaj pa so pospesevalni pasovi ? zato da dobis vsaj 100 not pa pol na voznega zapeles.Pa nebi reku da so prekratki, ampak so vecinoma dost dolgi. Papki :evil:

In potem ven povleces eno srotarco in zacnes strelat ;)
To mi gre uber v nos! Nas bodo policaji dejansko pofukal zato ker smo peljali 15km/h prehitro .. uni ki pa grejo z 60km/h na vozni .. nekateri tudi na PREHITEVALNI pas .. te pa niso nevarni. Potem pa se clovek uprasa koga ustrelt? Policaja ali onega voznika? Ceprav na trenutke je najbolj samo mal uci zapret pa dvakrat globoko udihnt. :twisted:
Pa se moj primer .. eno noc sem se pejlal do grosuplja .. nazaj grede grem nazaj na ban in gledam ena fiesta pred mano .. se pelje 50 .. pa se kar pelje .. pa pelje .. pa pelje .. pišuka nism mogu verjet .. jaz pa tik pred zakljuckom gas do podna in na vozni pas .. seveda z vsaj 80 .. gledam spegu .. un po nekem casu .. ocitno sezmer z 50km/h iz takrat ze odstavnega pasu na vozni pas .. pa si recem ..Clovek uprasaj se kaj pa ce te poci tovornjak z vsaj 30km/h razlike (glede na to da tovrnjakarji na banu majo vsaj 90km/h ;)).

LP, Klemen

Pa se to .. kar se tice dolzine zaviralnega ali pospesevalnega pasu .. so ZELO dolgi. Imam 1100KG tezak avto (po prometni) pa 90KM in lahko v dolzini tega pasu dosezem cca 150km/h in sm mnenja da tudi ce imas punta ali kako fiesto ene 60km pa ce pohodis gas dosezes vsaj 80 - 100 ce ne vec.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Če jul 29, 2004 7:54 am

Nu-NRG je napisal/-a:Pa se to .. kar se tice dolzine zaviralnega ali pospesevalnega pasu .. so ZELO dolgi. Imam 1100KG tezak avto (po prometni) pa 90KM in lahko v dolzini tega pasu dosezem cca 150km/h in sm mnenja da tudi ce imas punta ali kako fiesto ene 60km pa ce pohodis gas dosezes vsaj 80 - 100 ce ne vec.

problem je v tem, da obstaja določena vrsta ljudi, ki ne zna pritisnit gas do konca. No, ne vem ali ne zna, ali noče, v glavnem, s pol gasa se j***a, skor povzroči nesrečo, potem si pa ti norec, ker kdaj pa kdaj nabiješ vrtljaje više od 3000. Isto se dogaja pri prehitevanjih. Ravnica dolga, vse prazno, se končno spravi kak ata prehitevat. Avto dober, seveda samo pol gasa, in prehiteva celo ravnico, na koncu pa še v škarje pride. Ne vem, najbrž mislijo, da visoki vrtljaji mašino vn fuknejo al kaj. Potem je pa itak mašina zamorjena, pa tut če bi hoteli ne bi šlo več nikamor...

Hmm, kar se pospeševalnih pasov tiče, je moja sestra čist ista... Njej nikakor ne morem dopovedat, da če je na voznem pasu kolona, pospeševalni se pa že končuje, da ne smeš bremzat, ampak pospešit. Ker ne razume, da enkrat ko imaš brzino kolone, se boš lahko v vsako luknjo vrinil, ker ne bo treba nikomur zavirat.
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov