Komu jih zaupate?
Jaz sem se enkrat matral sam spucat avto a sem porabil toliko casa in energije, da sem si rekel jebes ni vredno! Raje dam tistih par tisocakov, pa mi fantje zrihtajo avto tako kot je treba - pa se presvicam se ne.

No do sedaj sem avto opral v dveh razlicnih rocnih avtopralnicah:
1. Avto Horvat (Savlje): S pranjem sem bil kar zadovoljen. Fantje so se kar potrudili, brisali so tudi ze pol ko so kao ze koncali a sem jim tezil, kaj ko bi tu se malo pa tam se malo... pa kaj ko bi mi z zrakom se malo spihali armaturko... no sej so mi zato zaracunali 2000 SIT (drugace naj bi bilo 1500 zunanje pranje, a se mi je mudilo pa nisem ravno razglabljal).
2. BHS (Štepanjsko naselje): Tam sem dal 3000 SIT za komplet pranje (zunanje 1500 in notranje 1500) pa so fantje tut dobro opravili delo (oziroma odvisno kdo je delal... so imeli neke kao nove, pa so bili malo bolj povrsni) a si pol malo pojamral pa so se enkrat podrgnili. Skratka, tut uredu opravljeno delo... edino mogoce mal prevec vodnih flekov je ostalo po pranju.
Ima se kdo kaksne pozitivne/negativne izkusnje z avtopralnicami? Slišal sem za avtopralnico Urška v Mostah - naj bi bila dobra...
Pa mogoče še eno podvprašanje... poliranje? Kam se splača avto odpeljati na poliranje. Jaz sem vprašal v obeh avtopralnicah in so mi rekli, da mi ga spolirajo za 25 oziroma 30 tisocakov. Pa baje je treba avto z navadno crno barvo znati polirati in uporabljati posebne scetke, ker drugace ostanejo lise po avtomobilu. Tako mi je bilo receno. Eden me je svaril, da naj pazim kam ga bom peljal polirati. Kao, lahko da ti ga bo kdo poceni spoliral - samo se lahko zgodi da ti ga se bolje userje, ce nebo dobro naredil. Ker kao crne in druge temne je malo tezje spolirat kot kaksne srebrne in svetlejse avtomobile.