sector je napisal/-a:ravno to je, ker ne poznam nobenega lastnika novega lancerja. tastarega so vsi hvalili. v tem razredu nekako ne najdem enega normalnega karavana. trend danasnjega oblikovanja gre v smer "velike krave".
na ta nacin dobis res veliko prostora ampak meni je mesanec med kombijem in karavanom grd. sicer imam z renoji same dobre izkusnje(!) moti me le slampasta izdelava notranjosti - skripanje armature se zacne zelo zgodaj- celo pri laguni
pusta armatura in notranjost mi je zelo vsec. se bolj preprosta zasnova masine in manjek nepotrebne elektronike. marsikje danes se zarnice ne mores zamenjati sam. sedenje je udobno, nasploh je prostora spredaj na pretek. zadaj se nisem peljal. na zunaj res ni nic posebnega in je celo dolgocasen ampak moji avtomobili so delavni konji, ne sminka.
tako megane kot toyota s taksno opremo sta precej drazja poleg tega prideta v visji razred zavarovanja. za podobni denar ter istim stroskom zavarovanja si raje omislim originalno znizanega lancerja z 2.0l masino in 136KM ter opremo sport. ceprav ga niti ne potrebujem.
lancerja sem si zmeraj zelel, verjetno zaradi porekla
ha sam enga evo8 se pa nebi branu k gre k svinadrgac pa tut men reno ql mamo lagunco doma :P
Aja pa še to:Renoja se izogibaj
habbich je napisal/-a:Zakaj ze?
Spet en k je slisu od soseda, ki pozna cistilko ki je v sorodu z nekom..., da so renaulti zanic, ker mu je katra zarjavela...
Zdej bos valda napisu da ste mel doma 3 renaulte, ki so vsi bli vec na servisih k na cesti, in govoris iz lastnih izkusenj![]()
Renault je j**c![]()
bizi10 je napisal/-a:Kar se renojev tiče lahko podam še moje izkušnje. Torej prek nekaj več kot tednom sem šel z Megana 1997 letnik na Xsaro 2 letnik 2004. Primerjave med avtoma ne morem delati ker sta ko dan pa noč v prid Xsare (pač močnejši motor, udobnejši zici, dizl :P ). Moram pa povedat da z mojim Meganom nisem bil zadovoljen saj je bil precej pokvarljiv. Do 30.000 km je imel že kar nekaj servisov nad 50.000 SIT šle so pumpice, gumice, elektronika itd. Imel je kronične težave z elektriko na zadnjih lučeh ki jih niso na servisu nikoli dokončno odpravili, pri 100.000 km je začela zajebavat elektronika ki diktira prosti tek avtomobila in tako naprej in tako naprej. Skratka jaz z njim nisem bil zadovoljen le poraba je še bila dokaj zmerna cca 7,8 L/100 km. Pred njim smo imeli pri hiše še katro in Cliota 1 pa z nobenim ni bilo problemov oba sta lepo služila svojemu namenu ampak ta Megane je bil pa res šrot. Kot pravijo, in kot vidim res prve serije Meganov niso bile najboljše šele 98 leta so očitno začel bolj vzdržljive Megane delat. Isto se dogaja sedaj z Laguno kar poglejte si koliko Lagun iz letnika recimo 2001 se prodaja po raznih oglasnikih (njihova elektronika sux).
Nu-NRG je napisal/-a:habbich je napisal/-a:Zakaj ze?
Spet en k je slisu od soseda, ki pozna cistilko ki je v sorodu z nekom..., da so renaulti zanic, ker mu je katra zarjavela...
Zdej bos valda napisu da ste mel doma 3 renaulte, ki so vsi bli vec na servisih k na cesti, in govoris iz lastnih izkusenj![]()
Renault je j**c![]()
Pa daj prodaj ze megana, kaj se cakas?![]()
Jaz ne morm nic rect cez renoja .. specificno cez megana ali starega clijasa. Predvsem drugi je zelo trpezn avto.
Lp, Klemen
hanibal1 je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:habbich je napisal/-a:Zakaj ze?
Renault je j**c![]()
Jaz ne morm nic rect cez renoja .. specificno cez megana ali starega clijasa. Predvsem drugi je zelo trpezn avto.
Lp, Klemen
Poglej malo naslednja linka!
http://www.autokiste.de/start.htm?site= ... 4/3100.htm
http://www.autokiste.de/psg/0404/misc/3100.pdf
Gre pa za statistiko okvar za leto 2003!
No kot verjetno ugotoviš so Renaulti na samem koncu lestvice skoraj v vseh kategorijah
Tako,da vsaj ta statistika ne govori v prid Renaultuops:
JureT je napisal/-a:Vihta je napisal/-a:tko bom reku reno je cist kul!moj fotr ma ze ta druzga megana pa je ful zadovolen z njimi!!!res,sam nebi se branu pa kerga micota.sam raj bi renoja,res!moj next avto bo skor sigurn megane coupe!!
A bi bilo tako zelo težko pisati po slovensko?
metallic je napisal/-a:hanibal1 je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:habbich je napisal/-a:Zakaj ze?
Renault je j**c![]()
Lp, Klemen
Poglej malo naslednja linka!
http://www.autokiste.de/start.htm?site= ... 4/3100.htm
http://www.autokiste.de/psg/0404/misc/3100.pdf
Gre pa za statistiko okvar za leto 2003!
No kot verjetno ugotoviš so Renaulti na samem koncu lestvice skoraj v vseh kategorijah
Tako,da vsaj ta statistika ne govori v prid Renaultuops:
Kolikor je meni znano avtor topica kopuje nov avto in ne starega od 4-6 let, kar obravnava ADAC.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov