Jonas je napisal/-a:Zdej me skrbi se to, da avto ni slucajno ukraden. ceprou dvomim, ker je imel prometno napisano na njegovo ime.
Osebno se nebo dobil, to mi je pojasnil se v enem SMSu, na GSM je pa nedosegljiv. Klical sem na informacije, za domaco cifro, vendar na tistem naslovu ne obstaja oseba s tem priimkom, je pa res za gre za stanovanjski blok.
Po drugi strani me pa spet skrbi, ce jz placam po prevzetju, ali lahko preden dam 60k, odprem in pogledam kaj je notr. Da mi nebo kaksnega papirja poslal. Ker potem ga grem pa ustrelit.
LP
Rippy je napisal/-a:Če je v pogodbi napisano da za to ceno tebi pripadajo še litke in zimske gume, pol ti je on ukradeu prometno, tukaj mu lahko ti devaš grožnje z sodiščem in boš dobiu če se za to odločiš. V nasprotnem primeru da ni, je pa tvoja napaka se lahko pod nosom obrišeš, ni usak človek pošten![]()
GorazdO je napisal/-a:v ponedeljek pokliči na Zavod za varstvo potrošnikov in vprašaj kaj in kako...
http://www.zavod-zvp.si/
Koprska ul. 94, 1000 Ljubljana, Slovenija
Telefon +386 01 423 13 21
Fax +386 01 256 88 77
menjekul je napisal/-a:Jonas je napisal/-a:za feltne sm mu dal potem se dodatnih 100.000, vendar to nikjer ni napisano. To je bila pac moja napaka.
ja,napaka. na napakah se učimovedno vse na papir,če ni na papirju ni nikjer....in zato ti zdaj sere po glavi
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov