kdk pravi:
Za oviranje prometa zaradi prepočasne vožnje ( in s tem prekršek ) se smatra hitrost , ki je 50% nižja od predpisane.
Armin pravi:
Ma stari ne vem,bolje bi bilo da bi jih prehitel,pa k*** gleda.Ceprav so lahko tolk v pi...,da ti napisejo kazen za nevarno vozjo oz.prehitevanje kolone,kar spet ni dovoljeno.
MGsax pravi:
saj lahko pelješ 50% pod omejitvijo tako da je vozil po predpisih in ne moreš čisto nič, sploh pa je to težko dokazati
(3) Kadar je hitrost vozila, za več kot 50 % nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, mora voznik takega vozila vklopiti vse štiri smernike. Ko se za njim nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, mora zapeljati na prvem primernem kraju izven vozišča in pustiti mimo kolono vozil.
SAFRANE pravi:
STARI ZA POLICAJE BI PA PRAV DAL NA STRAN ENE 10 MIO-AMPAK NE ZA PODKUPOVANJE AMPAK ZA MAFIJO KATERO BI NAJEL DA JIH PREFUKA-PJM!
do sedaj so me že 2x ustavili:
1 krat so mi z pištolo šipo razbili me vn vrgli-na havbo vse pišuka kt da bi bil največji gangster -->zato ker sem prehiter vozil in ker jim nisem takoj ustavil(jest jih pa res takoj sploh nisem dojel in zato sm peljal naprej)
njihova obrazlaga: smo mislili da si tisti ki je pred pol ure ukradel avto v radovljici in sedaj ko si nas videl si pa hotel spizditi!????
22.500 sm jim mogu vržt : prehitra vožnja + nism takoj ustavil
pišuka če bi mu takrt en kol pr sebi bi ga tok prefukov ej!+jao*
druga varianta je bila pa ta ko sem ponavedoma ( zato ker so ene 3 avti pred mano pa 3 za mano) peljali po eni cesti katero so ravno obnavljali. No in jest pol čakam ( zato ker so bile ene letve na moji strani ) da grejo iz nasprotne strani mimo potem bom šel pa jaz.
No in grejo mimo eden pa kr čaka-pa mu jest poblendam češ : pejd že naprej!-->ja je bil pa policaj in takoj:'a je slaba vidljivost?'
jest: prosim? on: a je slaba vidljivost? jest: kaj aja nene samo poblendal sem mu ker sem mu hotel povedati da ga bom počakal in naj pelje
on: aja -kaj pa meglenke? -sm pa imel res prižgane-pizda!-
jest: ooo ojej se opravičujem-nism videl
on: a poznate znake?iz kje pa ste?
jest: ja iz______*v glavnem ene vasi ki je pol km oddaljene od te
on: ja kle je samo za domačine zele
jest: *o f**** --ja se zelo opravičujem ne bom se več kle vozil itd.*res sem se mu ponižal prascu*
on: ja nč zdej poste pa kle takoj obrnil
je bil pa na moji strani tak robnik da če bi gor zapeljal bi vse na avtu zjebal
pa jest;: a dejte no še tistih 10m pol je pa itak že spet navadna cesta
sam pol on: kaj?odgovarjali se mi boste?-mislem tak odnos do uniforme
faaaaaaak: tak odnos do uniforme jest sm mislu da ga bom ruknu ene 2x
pič*******
no pol sva se še en cajt jebala -5.000SIT kazni
k sreči mam sestrično ki je _________ v glavnem nad njim in zdej ma da ga zjeba prasca---če pa nič ne bo--vam pa sedajle obljubim-brez zajebancije:_DA BOM NAJEL ENE (PA NAJ STANEJO KOT HOČEJO-ITAK MI DENAR NI PROBLEM) IN GA NAJ TOLK PREFAKAJO DA GA NA KLINIČNEM NE BOJO SKUP ZLIMAL-RES!
k zej mam pa dost te zajebancije da me bo en PO***AN kaps jebal kle v glavo kot da je on zaradi une ku**** uniforme vse in da vse lahko dela---o.k. pol bomo pa drugače-tud jest znam na grd način
se vam opravičujem da sm take besede uporabljal samo morem ker sm tolk jezen
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov