Zdaj me pa neki zanima zakaj BMW. A drugi avtomobili ne obstajajo. Sej nič ne rečem BMW-ji so vredu avtomobili. Sam zdej mi pa povejte ker model je tolk bolš od ostalih.
Mogoče M5 ne ga srat ma res velik konj ta nov seveda, ampak a ste kdaj pogledal k mercedesu primer SL 55 AMG k ma 0.7s boljše pospeške k ta nov M5. No pa je SL neprimerno dražji, pa poglejmo drugo skrajnost M5 ma 507 KM, Audi A4 ABR predelava motor 2.7 biturbo ma 409 KM, pospeške in končna je ista 4.9 s in 250km/h, pa nej mi kdo ne serje z blokado, kaj bi blo če bi jo dal ven, itak se tist ni še pelu več k 259 na uro, k je za navadno avtocest čez glavo.
Druga skrajnost nova sedmica, kaj je boljša od naprimer Audija A8, naj mi kdo pove, a ma boljš dizel a mabolšga becinarja, a ma boljš opremo al kuga. Še enkrat povem da so mi BMW-ji kul ampak tanova sedmica zgleda oprostite izrazu k ena truga sploh od spredaj od zadaj se mi zdi pa lep avto, no to je stvar okusa.
Ok gremo dalje BMW 3, se sploh vozi trenuto od švabarjev še kakšen starjši avto po cesti, ok razen passata ki itak ni v tej kategorij. MB c klasa in A4 sta novejša.
Nova 6 je lep avtomobil ampak me nse ne zdi tipičen BMW, prej kot kkšna nabildana ALfa. A zakaj, gledam sam oblikovno, Ledvičke se mi ne zdijo nič kaj agresivne, kokr bi se za ta model spodoble, lučke bi ble lohk bl agresivne, sicer je splošna linija orenk nabildana, sam osebno se mi zdi da detajli kvarijo kompletn dizajn.
No pa še notranjost, ja ubil direkt šus uglavo oblikovalcu, tako notranjost so mel BMW-ji v sredi 70-tih, pa nej mi ne reče kdo da je to retro, zame je grdo, grdo.
Prejšni BMW-ji so bli zame najlepši prov znotraj. A pa kakovost materialov, za tak avto bi bli lohk boljši, plastika je na otip slabša kot naprimer pri audiu, bi bla rečmo pogojno za v mojga golfa ne pa v BMW-ja.
OK zdej pa še vozne lastnosti. Kar sem jest vozu MB-je Audije in BMW-je pa ni blo tuko mal je moj mnenje tak. ČE hočeš voziti po idealni liniji s čim manj odrsavanja in čim večjim oprijemom si kup Audija Quattro, če mislš drset skozi ovinke, je najbolj primeren BMW, če pa hočeš met prestiž ja je pa še vedno zvezda.
Tko da vas lepo prosem vse fene BMW-jev, pa tud drugih, da ne serjete po drugih avtih, k v 90% primerov iz vas govori sam estetika, pa zdi se mi da gre tuki bolj k za zdrav razum za neke vrste religijo vero.
Sto objavo se nočem nobenmu zamert, ampak nekaterim hočem odpreti oči, da na svet niso sam BMW-ji, pa ALfe, pa Audi-ji, ampak je še dost dost drugih znamk, tako po kvaliteti, kot imenu, kot obliki...