Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maček
Stalni uporabnik

Zakaj glih BMW

Napisal/-a maček To avg 10, 2004 9:22 am

Berem forum, pa ne sam na enem mestu ampak na večih se sprevrže debata BMW zakon, BMW boljši od nevem kaj.

Zdaj me pa neki zanima zakaj BMW. A drugi avtomobili ne obstajajo. Sej nič ne rečem BMW-ji so vredu avtomobili. Sam zdej mi pa povejte ker model je tolk bolš od ostalih.
Mogoče M5 ne ga srat ma res velik konj ta nov seveda, ampak a ste kdaj pogledal k mercedesu primer SL 55 AMG k ma 0.7s boljše pospeške k ta nov M5. No pa je SL neprimerno dražji, pa poglejmo drugo skrajnost M5 ma 507 KM, Audi A4 ABR predelava motor 2.7 biturbo ma 409 KM, pospeške in končna je ista 4.9 s in 250km/h, pa nej mi kdo ne serje z blokado, kaj bi blo če bi jo dal ven, itak se tist ni še pelu več k 259 na uro, k je za navadno avtocest čez glavo.

Druga skrajnost nova sedmica, kaj je boljša od naprimer Audija A8, naj mi kdo pove, a ma boljš dizel a mabolšga becinarja, a ma boljš opremo al kuga. Še enkrat povem da so mi BMW-ji kul ampak tanova sedmica zgleda oprostite izrazu k ena truga sploh od spredaj od zadaj se mi zdi pa lep avto, no to je stvar okusa.

Ok gremo dalje BMW 3, se sploh vozi trenuto od švabarjev še kakšen starjši avto po cesti, ok razen passata ki itak ni v tej kategorij. MB c klasa in A4 sta novejša.

Nova 6 je lep avtomobil ampak me nse ne zdi tipičen BMW, prej kot kkšna nabildana ALfa. A zakaj, gledam sam oblikovno, Ledvičke se mi ne zdijo nič kaj agresivne, kokr bi se za ta model spodoble, lučke bi ble lohk bl agresivne, sicer je splošna linija orenk nabildana, sam osebno se mi zdi da detajli kvarijo kompletn dizajn.

No pa še notranjost, ja ubil direkt šus uglavo oblikovalcu, tako notranjost so mel BMW-ji v sredi 70-tih, pa nej mi ne reče kdo da je to retro, zame je grdo, grdo.
Prejšni BMW-ji so bli zame najlepši prov znotraj. A pa kakovost materialov, za tak avto bi bli lohk boljši, plastika je na otip slabša kot naprimer pri audiu, bi bla rečmo pogojno za v mojga golfa ne pa v BMW-ja.

OK zdej pa še vozne lastnosti. Kar sem jest vozu MB-je Audije in BMW-je pa ni blo tuko mal je moj mnenje tak. ČE hočeš voziti po idealni liniji s čim manj odrsavanja in čim večjim oprijemom si kup Audija Quattro, če mislš drset skozi ovinke, je najbolj primeren BMW, če pa hočeš met prestiž ja je pa še vedno zvezda.

Tko da vas lepo prosem vse fene BMW-jev, pa tud drugih, da ne serjete po drugih avtih, k v 90% primerov iz vas govori sam estetika, pa zdi se mi da gre tuki bolj k za zdrav razum za neke vrste religijo vero.

Sto objavo se nočem nobenmu zamert, ampak nekaterim hočem odpreti oči, da na svet niso sam BMW-ji, pa ALfe, pa Audi-ji, ampak je še dost dost drugih znamk, tako po kvaliteti, kot imenu, kot obliki... :wink: :!:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. To avg 10, 2004 9:28 am

BMWjevci so načeloma omejeni. Zato.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 9:39 am

Ne, tukaj sploh ne gre za omejenost, ampak za patriotizem...

Jaz sem VW patriot in bom valda reku, da je VW boljši od Opla, Peugeota, Fiata,... Roko na srce, verjetno ve to ni res oz. 100% to ni res, samo takšni "klani", kot so BMW, VW, OPEL, HONDA,... imajo svojo znamko za sveto... Kdo pa je rekel, da je Bog boljši od Alaha oz. Hindujskih bogov? Takšen patriotizem lahko enačiš oz. vsaj primerjaš z religijo oz. vero.

Bog je svet, vse ostalo je zabloda. ---> VW je zakon, vse ostalo so j***a. Kakšna podobnos?

Vsak zase navija in pri tem se seveda tudi pretirava... Tako je tudi pri tem...

Da ne bo kdo slučajo vzel tega kot kakšno provkacijo, sploh pa ne v zvezi z avtomobilskimi znamkami.

Sam sem ateist in VW patriot, kdo drugi je zaprisežen katolik in mu dol visi kater avto vozi, BMW, MB, Lada, al pa peš hod, treji pa so neopredeljeni pri veri in znamkah vozil...
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 10, 2004 9:42 am

HORSE je napisal/-a:Ne, tukaj sploh ne gre za omejenost, ampak za patriotizem...

Jaz sem VW patriot in bom valda reku, da je VW boljši od Opla, Peugeota, Fiata,... Roko na srce, verjetno ve to ni res oz. 100% to ni res, samo takšni "klani", kot so BMW, VW, OPEL, HONDA,... imajo svojo znamko za sveto... Kdo pa je rekel, da je Bog boljši od Alaha oz. Hindujskih bogov? Takšen patriotizem lahko enačiš oz. vsaj primerjaš z religijo oz. vero.

Bog je svet, vse ostalo je zabloda. ---> VW je zakon, vse ostalo so j***a. Kakšna podobnos?

Vsak zase navija in pri tem se seveda tudi pretirava... Tako je tudi pri tem...

Da ne bo kdo slučajo vzel tega kot kakšno provkacijo, sploh pa ne v zvezi z avtomobilskimi znamkami.

Sam sem ateist in VW patriot, kdo drugi je zaprisežen katolik in mu dol visi kater avto vozi, BMW, MB, Lada, al pa peš hod, treji pa so neopredeljeni pri veri in znamkah vozil...

Maš prov sam največ koristi majo pol znamke, najbolj ga pa najebejo tisti k so patrioti. Zakaj? Zato ker se patrioti na napake ne odzovejo burno, kar lahko tovarno uspava. Po statistikah nista ne BMW in ne MB dost visok, sploh radi crkujejo dragi avtomobili, zgodbic za ta forum je preveč.
Zato bi blo bolj če bi se vse vrtelo v okviru zdrave pameti, bi mel vsi potrošniki več od tega.

-djsly-
Novinec

Napisal/-a -djsly- To avg 10, 2004 9:49 am

Renault je zakon :D

mah to je bulšit govort nasploh da je ena znamka avtomobila zakon, valda vsak svoje hvali......

Tipično za honda in bmw farerje da kujejo svoje avteke med zvezde....

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 9:49 am

edit by horse
Zadnjič spremenil HORSE, dne To avg 10, 2004 9:51 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 9:50 am

MIKIMOUS je napisal/-a:
Maš prov sam največ koristi majo pol znamke, najbolj ga pa najebejo tisti k so patrioti. Zakaj? Zato ker se patrioti na napake ne odzovejo burno, kar lahko tovarno uspava. Po statistikah nista ne BMW in ne MB dost visok, sploh radi crkujejo dragi avtomobili, zgodbic za ta forum je preveč.

Zdej bom pa jst eno provokativno vn vrgel, čeprav sem s prvim postom prosil, da naj se to ne jemlje tako:

Kdo pa ma največjo korist od patriotskih vernikov? :roll:

Zato bi blo bolj če bi se vse vrtelo v okviru zdrave pameti, bi mel vsi potrošniki več od tega.

Se popolnoma strinjam. Kar se tega tiče, so najkvalitetnejši ravno sorumi, kjer se zadržujejo vozniki istie znamke, zato ker ni rivalstva in so odgovori pristni (in tak bi bil lahko tudi avtomobilizem, če se ne bi zatikalo ravno pri znamkah), najslabši pa so forumi v stilu mobisux, kjer je edin normaln post prvi, kjer nekdo nekaj sprašuje, vsi ostali pa so totalna bedarija...
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 10, 2004 9:53 am

HORSE je napisal/-a:edit by horse

Kaj pa če bi dodal rubriko napake vozil, pa bi vsi uporabniki pol pisali napeke svojega jeklenega konjička. Mislm, da bi se napake pri istih znamkah ponavlajle. Pol bi se pa skup dal kr je namen tega foruma in zatežil uvoznikom, da namo njihove bece in da nam za splošne napake priznajo kulanco.

Kaj pravte??

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To avg 10, 2004 9:53 am

-djsly- je napisal/-a:Renault je zakon :D

:bow

res se mi zdi da Hondaši in pa BMW-aši tuki res izstopajo, ko ima pa avto kako napako jo pa lepo potuhnejo :?

pa brez zamere, men je kul samo to da z vozom ni velikih stroškov,pa je lahko polski fiat :P
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 10:02 am

MIKIMOUS je napisal/-a:
HORSE je napisal/-a:edit by horse

Kaj pa če bi dodal rubriko napake vozil, pa bi vsi uporabniki pol pisali napeke svojega jeklenega konjička. Mislm, da bi se napake pri istih znamkah ponavlajle. Pol bi se pa skup dal kr je namen tega foruma in zatežil uvoznikom, da namo njihove bece in da nam za splošne napake priznajo kulanco.

Kaj pravte??

Tega glih ne štekam... :oops:
Aja, zakaj si citiral moj post, k sm ga z@j€b@l?

Pomojem, da ne bi bilo ravno veliko efekta, ke bi zelo malo ljudi priznalo napake svojih vozil...

Pa dejte se mal umirit in ne tok napadat BMW-jevcev in Honda-šev, ker som vsi patrioti krvavi pod kožo... Sej men se tut zdi, da konkurenca mal preveč hval svojo robo, samo to je valda logično, tko da...
Slika

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape To avg 10, 2004 10:05 am

-djsly- je napisal/-a:Renault je zakon :D

mah to je bulšit govort nasploh da je ena znamka avtomobila zakon, valda vsak svoje hvali......

ja kaj si pa ti druzga naredu za renault lih kar???

tko pač je!!!
ne vem zakaj gre enim tolk v nos če drugi pohval svoj avto???
a mu zavidate???
drgač pa čist brezvezna debata!!! :wink:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 10, 2004 10:05 am

In zakaj mam jaz občutek da se bo tudi ta tema znašla pod klučem ? ;)

Vsaj je za svojo znamko, eni bolj eni manj. Ljudje se razlikujemo in ne moreš pričakovat da bojo vsi meli radi vse znamke avtov... Eni so pač zagrženi. Isto pri fuzbalu, navijamo samo za en klub (LAZIO), druge sovražimo oziroma nam grejo na jetra...

Ljudje...Čudo narave...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To avg 10, 2004 10:07 am

Da se ne bo sprevrgla ta debata v kreganje :)

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 10:07 am

Ta debat bi bila čist vredu, če ne bi bila podana na konkretne primeru. Verjetno bi se tut gape drugače odzval, če bi bil primer dan na Hondi al pa VW-ju...

Sorry Courage™ , k se spet v tvoj post zatikam...
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 10, 2004 10:09 am

Ej narobe ste vse vzel.

Nimam nič proti femom BMW-jev, logično prvošim jim da ga majo, tud sam si bom enkrat ko en ta 3 al 4 avtomobil omislu zdej že pokojno serijo 8.

Ampak grozn mi gre na živce pa na spolni organ to, da nekateri pišejo bedarije kaj je najboljše, kokr, da je tisti osebek glih vse teste naredu, vse avtomobile vozi itd itd.

Po en stran me to razkur po drug je pa že kar patetično.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid To avg 10, 2004 10:10 am

ja bmw je za ene najbolsi za ene audi za ene mercedes za ene pa jugo, zate k se pa s takimi stvarmi obadas si pac cudn, k to je cist normalna stvar

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 10:13 am

Snuff je napisal/-a:ja bmw je za ene najbolsi za ene audi za ene mercedes za ene pa jugo, zate k se pa s takimi stvarmi obadas si pac cudn, k to je cist normalna stvar

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 10, 2004 10:16 am

HORSE je napisal/-a:
Sorry Courage™ , k se spet v tvoj post zatikam...

Kje... Nisem nič zasledil... :?: :oops: ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape To avg 10, 2004 10:17 am

HORSE je napisal/-a:Ta debat bi bila čist vredu, če ne bi bila podana na konkretne primeru. Verjetno bi se tut gape drugače odzval, če bi bil primer dan na Hondi al pa VW-ju...

v takem primeru se sploh ne bi odzval!!! :P
Zadnjič spremenil gape, dne To avg 10, 2004 10:18 am, skupaj popravljeno 1 krat.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 10, 2004 10:17 am

Snuff je napisal/-a:ja bmw je za ene najbolsi za ene audi za ene mercedes za ene pa jugo, zate k se pa s takimi stvarmi obadas si pac cudn, k to je cist normalna stvar

Logičn da je normalna stvar, ampak k en začne spraševat kaj nej kup za 1 miljonček, pol vsi feni naprimer BMW-ja lohk tud drugi sej sploh ni važn tišijo neka stara j***a.
Sam da je njihova znamka na ostale stvari pa ne gledajo.

Pol vas pa prašam a je ta forum kredibiln, če dotična oseba dobi take odgovore. :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov