Debate, ki niso vezane na ostala področja...

BMW M
Nov uporabnik

Podatki o vozilih

Napisal/-a BMW M To avg 10, 2004 7:43 pm

Živjo!

Sodelujem pri raziskavi o zadovoljstvu lastnikom avtomobilov:
- FIAT: Punto, Stilo
- OPEL: Astra, Corsa, Vectra
- VW: Polo, Golf, Passat

Prosim vse lastnike teh avtomobilov, ki so 1. lastniki in, ki so avto prvič registrirali od septembra 2002 do avgusta 2003 ( FIAT, OPEL) oz. do maja 2003 (VW), če mi lahko kot zasebno sporočilo pošljejo njihovo ime in priimek, domači naslov in telefonsko številko.

Podjetje GRAL-ITEO vam bo na dom poslalo kratko anketo o zadovoljstvu z avtomobilom.

Vaše podatke bom uporabil zgolj v namene raziskave in jih ne bom zlorabil.

Hvala že vnaprej! Naredili mi boste veliko uslugo.

lp,
Miha

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To avg 10, 2004 8:51 pm

One word! > :shock: :roll: WTF?
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To avg 10, 2004 9:04 pm

BTW, tu ne razumemo arabskega naglasa :D
zjasni se ded :D

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To avg 10, 2004 9:09 pm

Pa kvadafak bo se iz tega foruma ? dj zakaj neb dodal poleg tovarnje znanja komercialni oglasi ?!?!?!

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Slakutar
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a Slakutar To avg 10, 2004 9:18 pm

PiLLLe je napisal/-a:Pa kvadafak bo se iz tega foruma ? dj zakaj neb dodal poleg tovarnje znanja komercialni oglasi ?!?!?!

Lp PiLLLe

ja en kup sranja bo iz tega foruma, če boste same take komentarje gor srali, pismo že dobro leto in pol spremljam forum, na začetku mi je bil ful dober zaj pa mi grejo že pošteno na kura* takele izjave , ma saj je vsak 28 post nekaj pametnega drugače pa vsi sam nekaj šimfate....mislim ej sami nepotrebni komentarji.

PS: Vem da je tud moj komentar nepotreben in niti približno povezan z naslovom sam ej, če bi bli mal manj "pametni" bi bil forum dost bolj kul.

Lep pozdrav in brez zamere
***406 Coupe***

BMW M
Nov uporabnik

Napisal/-a BMW M Sr avg 11, 2004 12:48 pm

Zdaj mi je že kar žal, da sem to sploh napisal sem na ta forum, kjer se najde redko kdo, ki pove v enem tednu en pameten in razumljiv stavek.

Za tiste, ki ste ravno zdaj padli iz Lune ali priplavali po juhi, Vam še enkrat skopiram moj tekst iz prvega posta te teme in si ga lepo še enkrat preberite (če Vam branje že gre) in mi potem pošljite zasebno sporočilo ali pa na blebetajte v tej temi, če ne veste povedati nič pametnega in ne nabijajte postov po nepotrebnem.

Živjo!

Sodelujem pri raziskavi o zadovoljstvu lastnikom avtomobilov:
- FIAT: Punto, Stilo
- OPEL: Astra, Corsa, Vectra
- VW: Polo, Golf, Passat

Prosim vse lastnike teh avtomobilov, ki so 1. lastniki in, ki so avto prvič registrirali od septembra 2002 do avgusta 2003 ( FIAT, OPEL) oz. do maja 2003 (VW), če mi lahko kot zasebno sporočilo pošljejo njihovo ime in priimek, domači naslov in telefonsko številko.

Podjetje GRAL-ITEO vam bo na dom poslalo kratko anketo o zadovoljstvu z avtomobilom.

Vaše podatke bom uporabil zgolj v namene raziskave in jih ne bom zlorabil.

Hvala že vnaprej! Naredili mi boste veliko uslugo.

A bo zdaj jasno?!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov