Novinarji ki testirajo avtomobile so po mojem mnenju glede na prebrano poni sami sebe. Samo oni vedo kaj je dobro in kaj ni, sam oni znajo vozt avtomobile, vsi ostali smo sam nepotrebni udeleženci v prometu.
Zakaj tako mislim? Zato ker v službi kjer delam mamo enga takega. Resnica je pa mal drgač. Te ljudje ne veje po enem tednu, kva majo v avtu za en motor ni mi jasno, pri dveh takih novinarjih se to nonstop dogaja. Glede nato, da so vsak dan v stiku z avtomobili bi lahko že napamet vedl kakšno opremo ma avtomobil, kaj je seriska oprema kaj dodatna itd.... Pojma nimajo.
Najbolj kr me pa razkuri je pa vožnja. V Ljubljan se mi je zgodl to da mi se z enmu juncem od avto magazina skor trešla to pa zato k ne ve da je treba pr rdeč ustavt. Kuko vem da je bil od Avtomagazina ja nalepko majo gor, oziroma za šipo.
No pa še to res me zanima če majo ti novinarčki kkšno licenco. V Avtomagazinu so se hvall, jest za novinarsko avtomobilsko licenco nisem nikdar slišu tud si ne predstavlam kaj bi to blo.
Končna ocena tistih nekaj novinrčkov z gorenjske ocenjujem kot zelo neodgovorne voznike, ki morajo pretiravat na vsaki cesti ne glede na omejitve podlago itd...
Zardi takih nočem več brat avtotestov in se raje prepričam o vozilu s prve roke