Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Frajerji na cestah!!!

Napisal/-a mare23 Če avg 12, 2004 5:42 am

.....in kaj se je zgodilo????

Včeraj se s punco vozim od Izole proti Kopru po obmorski cesti, nakar za mano pripiči en frajer z novim Fiat puntom 150 km/h. Vsekakor pa toliko, da je malo manjkalo, da bi ta Fiat razpadu od samega norega in grobega zaviranja. Ker je takih stuntman-ov kar precej na naših primorskih cestah, da ne bi slučajno začel naštevat,.....se se kaj malo oziral na to in lepo peljal naprej. Ker vsekako se je tipu zelo mudilo na domače stranišče in seveda ga je motilo, da pred njim vozi Renault 5, je pridobil pederski nagon, ter se začel sili v rit toliko, da sem komaj videl pokrov motorja v vzvratnem ogledalu. Kar je v moji navadi, sem parkrat grobo pritisnil na stopalko za zavore, tako da sem težavo rešil za nekaj časa. Seveda sem videl, kako lepo zabava svojo sopotnico, ker se je prav lepo zabavala. Ko se enopasovnica v Žusterni odpre na dvopasovnico, sem lepo nakazal da prehitevam, kar tudi sem. Seveda je bilo premalo, tako da je ponovno začel s svojim nagonom. Ko sem lahko, sem se mu odmaknil. Frajer prehiti, me pogleda, in nekaj pozdravlja z roko ter primerno opravlja s svojo sopotnico. Najmanj kar sem lahko naredil je bil sredinski prst skozi okno in beseda "b****r".

Mislim no.....kaj je mularija vsega zmožna, ko dobi mamin avto v roke in moč zabavnja sopotnice. Škoda, da nisem zapisal reg. tablice, da bi še kdaj kaj poklepetala na samem.

Upam, da ne nakladam.....samo povedal bi rad, da tudi sam kdaj rad pritisnem na plin, vendar še vedno v mejah normale pri nevarni vožnji v prometu.

LP in še vedno sončne obale.......Mare23

zivka
Nov uporabnik

Kraj: Žirovnica - Moste

Napisal/-a zivka Če avg 12, 2004 5:57 am

jah taki vozniki niso samo na primorskih cestah, ampak po vsej Sloveniji. Ampak itak jih nič ne izuči, dokler se jim kaj ne zgodi. (pa se takrat ni nujno da jih). Ce avto obvladas lahk vozis kakor hocs, sam da ne ogrozas drugih. :)

LP

Uporabniški avatar
gregy
Nov uporabnik

Kraj: okolica ljubljane

Napisal/-a gregy Če avg 12, 2004 6:01 am

poznam enga tazga
pol se je pa zaletu pa ni skor nc od njega ostal + je bil 3 masce v bolnici zdej se je pa mal umeru
14 dni nazaj je pa od mami avto na streho obrnu
zdej pa prav da bo nehu vozt :D
Mitsubishi Colt 1.3 Turbo

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater Če avg 12, 2004 6:34 am

hehe, tko pač je na naših cestah. Takih stvari si ne preveč gnati k srcu, ker kolikor opazujem je policijskih 'patrulj' ob cestah čedalje več, tako da bodo slej ko prej dobili voščilnico :wink:
Najbolj smešno pa je potem to, da ravno taisti vozniki na raznih tablah prosijo za predloge pritožbe. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če avg 12, 2004 7:17 am

Jooooj, totih pa je PUUUUNOOOOO v Sloveniji.

Najbolj me raspizdijo ko se dobesedno vležejo počez čez oba zica, ena roka skoz okno druga na volanu, sončne špegle gor ob deževnem vremenu pa vse šipe dol pa gremo vruuuum... takim se jaz samo smejem pa si mislim svoje...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR Če avg 12, 2004 7:26 am

@mare23 ti si tudi svojevrstno tele (b****r). Drugič pust b***** mimo pa ne boš mel problemov. Ko jst vidim da je tip za mano res k****n ga raje spustim mimo, kot pa fašem v rit.

Ne zamert, ampak za vsak problem obstaja enostavna rešitev.
http://www.raceland.si

zivka
Nov uporabnik

Kraj: Žirovnica - Moste

Napisal/-a zivka Če avg 12, 2004 8:17 am

ja jest tud ja... bols da ti popustis kakor pa da se ti zaleti v rit al pa cist popeni. pa se ti pol bolj mirno vozis in kolikor hitro zelis. ne pa da se ti poj izzivas usodo.

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Če avg 12, 2004 8:29 am

Mister x kot zgleda si ti vozil za Maretom al kaj?
E s tako izjavo si samo potrdil da si prepotenten voznik, nekaj takšnega kot je
Mare opisal. Take bi treba pa fajn prebiksat ko prasce !

lp :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če avg 12, 2004 8:32 am

Mare23: škoda ki nisi bil v roverju a? 8)

MisterX
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

idioti

Napisal/-a MisterX Če avg 12, 2004 8:34 am

Ne nisem jest vozil za Maretom, samo mi gre pa na živce, če se vozim po ljubljanski obvoznici 150 km/h pa pridem za en avto in se un neki drka in bramza in me ne spusti naprej, ker si misle tale s tem ku.. Cliotom me pa že na bo prehitel 8)

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin Če avg 12, 2004 8:50 am

ja ja ok, samo kaj ni omejitev na lj obvoznici 100 al kolko že? Vsekakor ni 150 !

Cesta Koper - Izola ali tako imenovana cesta smrti pa ni nobena hitra cesta ,
je ena slabših cest na Koprskem !! Če ti voziš tam 80 - 90 km/h je super dovolj in če ti pride en po domače povedano MONA s polnim gasom 140-¸150 km/h in ti leze u rit in podobno to pa ni dobro.Povej ti meni kam se češ umaknit na uni cesti v morje ali
v pinje ? Glej če takega prime v roke eden ki ga jaz poznam ne bo dosti ostalo od njega.
lp :con
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če avg 12, 2004 8:50 am

no poznam enega tukaj iz nasih krajev, najprej je razbil fotrovo laguno, potem bratovo petko, to se mu ni blo dovol, je vzel se mamin avto, mislim da je bil nek renault, ne vem tocno ker, mislim da 19ka, in se seveda frajer pela kolko je avto sel, cesta mokra, ga vrglo iz ceste, je podrl leseno el. stango, neke majhe drevce ko jih je en starejsi gospod mel nasajene od tam ga je vrglo na dvorisce na novega BMWja in se tega sosedu razbil, njemu sicer ni blo hudega, razn malo se je potrl ampak ok, zivi, ni ga pa to cist nic izucilo, dirja dalje ko zmesan
upam da nisem zabluzo

LP firestorm :hi

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Re: b****r!

Napisal/-a mare23 Če avg 12, 2004 8:51 am

MisterX je napisal/-a:Če je kdo tukaj b****r si to sigurno ti!! :/:o:/

Taki mi grejo najbol na ku... Si zgleda preveč prepotenten, da bi ga naprej spustil!!! Ne preneseš, da bi bil kdo hitrejši od tebe!

Prijatu......tip je vozil za mano po cesti, kjer bi lahko večkrat prehitel....ni hotel, je raje zafrkaval. Ker sem pa jaz na tistem kosu dvopasovnice bil še vedno pred njim, je jasno, da sem prej zapeljal na prehitevalni pas kot on. Umaknit se tudi ni problema, če imaš kam. Ko sem se lahko, sem se tudi umaknil. Do takrat pa je še vedno špilal pedra. Tako da "gospod b****r" pade na tvojo stran. Glede odmikanja na cesti...se tudi rade volje....me ne briga zadeva "kdo je hitrejši"!!!! Muči me to, da se ti en peder usran nabiva v rit, ker ne ve kako se prehiteva, takrat, kadar bi lahko.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če avg 12, 2004 11:28 am

Hm ja s takimi jst hitr opravm :P pa ves kako dvignm tempo voznje pa se pol vid kdo ma j***a pa kdo nima :) aja to mi je nabol tm okol novga mesta k so ovinki :P ko se mi kdo nalep na ris se gremo uno igrco :) zmanjsas na 40 te prehiti in pol mu ti vracas tko da ga sprovoceras pol pa k neznajo vozt se dokaj hitr umerjo :P

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če avg 12, 2004 11:49 am

PiLLLe je napisal/-a:Hm ja s takimi jst hitr opravm :P pa ves kako dvignm tempo voznje pa se pol vid kdo ma j***a pa kdo nima :) aja to mi je nabol tm okol novga mesta k so ovinki :P ko se mi kdo nalep na ris se gremo uno igrco :) zmanjsas na 40 te prehiti in pol mu ti vracas tko da ga sprovoceras pol pa k neznajo vozt se dokaj hitr umerjo :P

Lp PiLLLe

Seveda se nikol ne bo našel nekdo, k vozi boljše kot ti, pa boš ti pikiral malo v maline, on se ti bo pa smejal...ko bo s tabo opravu :roll:
Poleg tega pa...na cesti si pa res car, če dokazuješ da si hitrejši, j***a maš, pa nč druzga v glavi, če bi se rad s kom ganju, pejta na mobikrog, ne pa na cesti "dirkat"...
Sej jz tud vozim pretežno zelo hitro, dirkam pa nikjer na cesti z nobenmu, če če it naprej pa naj gre...to je muchos preveč riskantno, ker hitro zaradi takega dokazovanja j**c, nekdo zaj... in nastrada čisto en tretji...
Pejt na en makadam, pa sam sebi dokazuj kok si dober, pa kok avto obvladaš, mogoče boš presenečen...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Če avg 12, 2004 12:06 pm

men se pa sploh ne da zajbavat s takimi idioti k ti pol metra za ritjo vozjo,jest jim samo zadnjo meglenko pržgem pa čao :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če avg 12, 2004 12:10 pm

ma takih je itak ogromno. dons zjutraj grem v mesto in lepo čakam na semaforju (zelena) ker zavijam v levo in mi avti vozijo nasproti iz ovinka. Tudi če ga vidim da gre okoli 70-80kmh, brez problema zavijem v levo toliko še je daleč ovinek. Ko vsi odpelejo (nobenega nikjer) lepo speljem in naenkrat en moron z bmw 5-ko (taxi ) pripelje tolk, da sm mogu kr pošteno gas stisnt da sem prišel cez pas.Če bi bil tuki en stari čičo namest mene, bi ga un model po vsej verjetnosti razlimal in še sebe po celi cesti. norc je šel konkretno čez sto. za odvzet izpit in direkt v polje ga strpat.

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Če avg 12, 2004 12:17 pm

Škoda besed o takih norcih na cestah...

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Re: idioti

Napisal/-a Drey #24 Če avg 12, 2004 12:29 pm

MisterX je napisal/-a:Ne nisem jest vozil za Maretom, samo mi gre pa na živce, če se vozim po ljubljanski obvoznici 150 km/h pa pridem za en avto in se un neki drka in bramza in me ne spusti naprej, ker si misle tale s tem ku.. Cliotom me pa že na bo prehitel 8)

Omejitev je 130, na obvoznci 120 semizdi in kaj se maš tle za pizzzzdit, pač niso usi hitri vozniki oz. dirkači po cestah.
8)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če avg 12, 2004 12:33 pm

HEHE, kaj nisi preko puntota pelo :lol:
Eni so asi z maminimi avteki ja :D
Se najdejo taki i drugaci :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov