marquiz je napisal/-a:Kupujem novega BMW 530 d. Ali mi kdo lahko priporoči kakšnega zanesljivega uvoznika. Cena v SLO mi je previsoka !
poršejček je napisal/-a:zivjo safrane!
dj si prosm zame uzam 5 minut cajta pa mi neki povej!
fotr se zanima za uvoz teh avtomobilov :
vw passat 1.9 tdi (130km) ali pa 2.5 tdi 4 motion (ni pa nujno), tam letnik od 2001 naprej, kovinske barve (modra, srebrna, grafitno siva), do ene 60000km, limuzina vsekakor, kake lepe feltne (original 16 ali 17 col), po moznosti usnje a ne obvezno ( notranjost vsekako tmne barve, bez odpade), brez avtomatskega menjalnika, in s cim vec serijke opreme!
audi a4 1.9 tdi (130)ali pa 2.5 tdi quatrro (ni pa nujno), od 2001 naprej...uglaunem taka prema kot passat!
ali pa a6 1.9 tdi (130) ali pa 2.5 tdi (150-180) od 2001 naprej...-podobna oprema kot zgornja dva!
aja da nau kdo kej godrnjav!!!razlicne motorj sem napisal zato ker ce ni ne vem kasne razlike v ceni bi se odlocili za mocnejsi motor!
kake bi bile kaj cene??
ze v naprej se ti zahvaljujem za odgovor!
LP, porsejcek
poršejček je napisal/-a:ma tisti passati so karavani (kar nikakor ne pride v postev) un plav pa sicr ni slb ampak ce se ne motm ma rocno klimo??sj da bi se odlocil za menjavo s tem kar mamo zdj bi mogu bit avto k bi ga kupl najmanj tok dobr upremlen (automatska klima, alu 16 col, senzor za dz, usa elektrika, 4xAIR BAG, uglaunm use razn ledra)
avtoemoni![]()
sj pol se pa z mojim tastarim mogoce na vidz poznata(uglaunm tm puznamo 3/4 folka)!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov