BritishSpirit pravi:
naša uradna stran za Waterjet.Si je http://www.spekter-projekt.si/Waterjet.Si/
Tole je razmeroma pocen v primerjavi z dano kvaliteto - ker pa vem da je za avto že tko vse drago, bi se lahko zmenl tud za kako protiuslugo - kaj pa vem... bi tud js rabu kakšno uslugo ker enga Roverja 200 pedenam u nulo, pa kr velik dnarja pride vse, al pa že kakšen pametn nasvet bi pršu prou...
skratka se bi že dal kej orto pocen zment
pošlte mal več kaj točn bi delal, material, al ga mormo mi nabavt... pa lah približn zračunam NIZKO ceno... al pa pokličte
P.S. - js sm si tud zlo lepo odrezo polico v avtu zadaj za ovalce... pa kake lesene škatle za wooferje bi se dale, pa stopalke, mrežce za "grill-e", lhk tud lukne na havb al pa kej podobnga... VSE
za alu tepihe bi se splačal zment, ker me že moj frendi fehtajo k hudič, sam alu tud ni pocen... če bi se vas pa mal več najdl, pa s popustam kupm alu pa ga vsem narežem pa lh tud s kako gumo oblepmo... pa bi po moje dost cnej blo kot pa če vsak posebej kupuje
še moj gsm: 041/782-715 po 14:00 ker mam šolo ponavad dopoldne
BritishSpirit pravi:
"Jst bi mel prou tepihe iz alu in nebi prbije alu plošče u podn" -
ali lahko nekdo razloži zgornji citat??? Alu tepih je iz alu plošče, al kaj, res ne zastopm.
Drgač pa so različne debeline plošč (bolj mehke ali bolj trde) narisat bi blo najbolj fajn po rač. če pa kdo ne zna pa lahko tudi opiše npr. nariše skico v slikarju in napiše dolžino spodnjega roba, zgornjega, stranice, kje se začne ožit, kakšni so radiusi (ukrivljenosti) robov... pa tud v Wordu se da kr dobr narest... lhk pa tud na papir pa v kuverto in na pošto.
Povejte kakšen material bi vam najbolj odgovarjal (debelina, vzorec...), lahko tud kdo pripne sliko tepiha (z neta, al pa s srečanja...) - ker drugače ne morem vprašat za ceno materiala - če je potrebna še gumi obroba, povejte tudi to, da še za gumo pogledam cene...
cresh pravi:
dejmo se že za te tepihe zment.
BritishSpirit pravi:
Pomoč - mal me matra za material - če kdo ve kje bi se dal pocen kupit naj prosim pove... tam kjer sem imel to ogledan so vse prodal ker so trgovino zapiral... in zdej noben ne ve kje to majo.. majo aluminij, pločevine... sam rabmo narebričene plošče, ki ne drsijo... pomoč zaželjena...
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov