Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

ključavnica za volan al nekaj takega

Napisal/-a menjekul Pe avg 13, 2004 3:57 pm

skratka. rabim mnenje glede ene zadevice in sicer tiste "ključavnice", ki gre čez volan. avto imam čez noč parkiran daleč od stanovanja in kar težko spim :? . ne vem ali je to zaščita, ki kaj "pomaga" ali znajo (ti ki imajo namen nekaj ti vzet) tudi to odpret kot vse ostale ključavnice :?: :roll: v trgovini vprašat za mnenje... sigurno bo pritrdilno :roll: . če že pišete mnenja, dajte prosim zraven še konkretno napisat kaj oz. zakaj ni to vredu. kakšna izkušnja vas, vaših kolegov, znancev tudi ne bo odveč.

p.s:mogoče je malo glup post oz. sam nakup zadeve ampak...avto je nov...pa me mal zvija ko hočem zaspat :oops: :(

danke bosanke :mrgreen: , mirko

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe avg 13, 2004 4:01 pm

itk so te stavrce dobre ce ne ze k bo model pogledu notr bo vidu da se nesplaca ukvarjat se z njo :P :) itk je pa bols vec kt mas teh stvari bolje je :P :)

lp PiLLLe

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Pe avg 13, 2004 4:28 pm

Vstran vržen denar, bi jaz rekel.

V avtomagazinu je bil enkrat test vseh teh pripomočkov in "mojster" ni za nobeno od teh zadev porabil več kot minuto časa, da jo je odstranil iz volana, menjalnika, ključavnice etc.

Edn asitent na EPFu je dajal na volan to stvar sredi belega dneva in to v centru Maribora (Razlagova ulica). :ue Zmeraj ko sem videl njego avto in zadevo na volanu sem se moral nasmejat. :har

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 13, 2004 4:40 pm

[YuGo] je napisal/-a:Vstran vržen denar, bi jaz rekel.

V avtomagazinu je bil enkrat test vseh teh pripomočkov in "mojster" ni za nobeno od teh zadev porabil več kot minuto časa, da jo je odstranil iz volana, menjalnika, ključavnice etc.

mi poveš številko tega avtomagazina, da jo naročim in preberem :D . se strinjam da stvar ni ne vem kaj ampak tako kot tisti lovilci radarjev stanejo eni veliko eni so krš in stanejo malo.

glede vlomilcev. so vsi "mojstri" :?: mislim zna vsak, ki vlamlja v avtomobile vse grife in pozna vse kljuke na tržišču al samo redki :?:

Uporabniški avatar
Drasoss
Novinec

Napisal/-a Drasoss Pe avg 13, 2004 4:46 pm

http://www.lavlja-kandza.com/index.htm

Lions Paw. Loh samo dodam da je to iz Srbije in Crne Gore in da jo tam vsi uporabljajo, ker jo baje se niso uspel unict. Stvar je patentirana. PRIPOROCAM. Sicer je pa res da je sam za cez noc ker je tezka (storasta) od 5-7 kg. Tko da jo lah furas v prtlazniku, zvecer pa gor.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe avg 13, 2004 5:29 pm

Saj ti lahko tut stopalko za bremzo odzagajo pa je.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Pe avg 13, 2004 5:59 pm

Al pa volanski obroč precvikajo, pa novga dajo gor.
Kaj pa rally mehanizem za snet volan?
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe avg 13, 2004 6:15 pm

lol? prežatajte volan pa pedalko za bremzo... k****a jaz sem jo da sem jo prevrtal porabil vsaj 5min. da o žaganju volana ne zgubljam besed.
sicer pa če ima nekdo namen samo vlomiti v avto in spizdit radio,torbico,... se ne bo niti spravil na zaščito. če pa ima namen spizdit avto pa vrjemi da ti ga bo spizdil z to zaščito ali brez.

aja jaz mam tud eno za 3k :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe avg 13, 2004 6:53 pm

Če hočeš malo bolši spat zavarvej avto proti kraji :P
Še posebi k je now ker v prvih 11. mesecih če narediš totalko al ti ga ukradejo se ti povrne VES DENAR ki si ga vplaču ko si ga kupu :!:

LP 8)
Slika

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Pe avg 13, 2004 6:59 pm

OFF TOPIC: Gremo enkrat v BiH na čavape in uleti mednarodna policija(jest, ne sikat). Mi pojemo in gremo ven in kva vidm :shock: : so mel na volanu to ključavnico.
Mi smo dol padl :cry

Mi smo mel tut to zadevo v avtu, če nič drugega je placebo učinek. Drugače je pa res, da bo to vsak mojster hitr zrihtu, če bo hotu tvoj avto.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Pe avg 13, 2004 7:01 pm

To si je moj bratranec dal enkrat gor ko je šel v Ljubljano. Dal ono na volan, zakleno avto in šel. Ko pa je prišo nazaj pa je mel avto zaklenjen ono čudežno stvarco pa je mel na zicu in gor sporočilo HA-HA-HA.

Kaj te vem, do neke mere pomaga, samo profičom pa je to mala malca. Zdaj se recimo vedno bolj vgrajuje ona zadeva ko ti jo noter v menjalnik zmontirajo in pol zakleneš ko greš. Samo ta zadeva je dokaj draga, mislim da od 70k naprej. Vsaj za Golfa V pride 90k.
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 13, 2004 7:18 pm

Doctor206 je napisal/-a:Če hočeš malo bolši spat zavarvej avto proti kraji :P
Še posebi k je now ker v prvih 11. mesecih če narediš totalko al ti ga ukradejo se ti povrne VES DENAR ki si ga vplaču ko si ga kupu :!:

LP 8)

joj ne mi o registraciji me je tok prišla da :roll: ..... sem se vprašal kako je u polno registrirat novega avta od 20milj naprej. mora bit grozn :?

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe avg 13, 2004 7:19 pm

matcho je napisal/-a:Kaj te vem, do neke mere pomaga, samo profičom pa je to mala malca. Zdaj se recimo vedno bolj vgrajuje ona zadeva ko ti jo noter v menjalnik zmontirajo in pol zakleneš ko greš. Samo ta zadeva je dokaj draga, mislim da od 70k naprej. Vsaj za Golfa V pride 90k.

Tisto za menjalnik zaklent je baje še najboljša zadeva. Se menjalnik zaklenje in se ne da več odkleniti brez ključa. Odšraufati napravo se pa ne da, ker naj bi imela vijake, ki se deformirajo pri poskusu odmontaže. Vsaj nekje sem bral o tem. Skratka najbolj uporabna zadevica.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 13, 2004 7:19 pm

borut007 je napisal/-a:Jaz pravim, da je prava zaščita tista za katero veš le sam. Tu imam v mislih predvsem kakšna stikala za izklop bencin pumpe, ...

ah bo pa že vedel profi kaj pa kako, ko bo videl, da nikamor ne gre. vsaj pomoje

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 13, 2004 7:24 pm

maky je napisal/-a:sicer pa če ima nekdo namen samo vlomiti v avto in spizdit radio,torbico,... se ne bo niti spravil na zaščito. če pa ima namen spizdit avto pa vrjemi da ti ga bo spizdil z to zaščito ali brez.

ma saj ravno to vem. radia tak ne bom menjal, ker se mi zdi original čisto ok. zaščita bi bila gor ponoči, da "lažje spim" :P . torbice in ostali rekviziti niso nikoli razstavljenji :wink:

uh j * * * * ti život :? :D

danke bosanke

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe avg 13, 2004 7:54 pm

Jz bi tko reku, če je gor, se bo mogoče "g. nebodigatreba nepridiprav" sprehodil do drugega podobnega avtomobila in basta, ker bo mel manj dela z njim, razen če maš Mitsubishi EVO-ta, ki ga ne srečaš na vsakem koraku...Drugač pa tko ko so rekli, lahko kr zavrtajo v ključavnico, lahko odžagajo bremzo, lahko preščipnejo volan, ampak v končni fazi, se bojo še zmir raj lotl avta, ki tega nima, ker je manj nevarnosti, da jih dobijo in manj majo dela pa tud stroškov...moje mnenje...razen če maš kokr sm že reku kak posebn avto, ki bi si ga omenjeni gospod na vrhu prav posebej želel :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Pe avg 13, 2004 8:28 pm

če bo kdo hoto ukradit avto bo ukrado nč ga nebo preprečo če je majstor v tem

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe avg 13, 2004 8:37 pm

Kaj pa alarm ? Garaza z alarmom in v avtu alarm pa se original blokada motorja pa se ta kljuka pa se kabl s cinspule dol snem vsakic, pa na klocne ga dajej, .....

Kaj si pa kupoval tak avto (kerga pa sploh mas ?) ce sedaj spat ne mores zaradi tega ? :-P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov