danes zjutraj vstanem pogledam ven in seveda vreme v ljubljani kot vedno usrano. al bo dež al ne nima veze grem prat avto. najprej mal mrčesa sprat potem samo felge, pa cel avto dvakrat!! okol. pucal sem od 730-900h. ob cca. 1100h mi je malo dolgcas in si rečem, da grem nekaj kupit. po vožnji po mestu grem tankat. pridem v šiško (lj) na tisto huge pumpo (pri oplu & nissanu) da bom tankal.
pride ena mala in vpraša, če lahko šipe spuca? pa pravim, da je avto čist, kej ni (začudeno) odgovorim. ona pa je uočila eno piko, ki je jaz med vožnjo pač nisem in pravi meni, da se ji ne zdi ravno. o ti pra**** mala predzrna

kot prvo so na petrolu teli čistilci vsiljivi kot drugo ne znajo dobro očistit kot tretje pa čist nikoli niso pripravljeni zastojn spucat (kljub temu, da vsi vemo, da so ravno zato plačani

tisti kruli sem se nasmejal sam sem bil pa jezen ko s*** . sem hotel enemu notri (ki je zgledal kot "vodja" - zaposlenemu je nekaj razlagal kaj in kako) nekaj rečt pa nekako nisem. nisem, ker nisem vedel, če sploh ma smisla kaj rečt

kako vi reagirate na te čistače

danke bosanke