Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

petrol in njihovo pranje

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 12:25 pm

čustveni izliv če lahko :evil:

danes zjutraj vstanem pogledam ven in seveda vreme v ljubljani kot vedno usrano. al bo dež al ne nima veze grem prat avto. najprej mal mrčesa sprat potem samo felge, pa cel avto dvakrat!! okol. pucal sem od 730-900h. ob cca. 1100h mi je malo dolgcas in si rečem, da grem nekaj kupit. po vožnji po mestu grem tankat. pridem v šiško (lj) na tisto huge pumpo (pri oplu & nissanu) da bom tankal.
pride ena mala in vpraša, če lahko šipe spuca? pa pravim, da je avto čist, kej ni (začudeno) odgovorim. ona pa je uočila eno piko, ki je jaz med vožnjo pač nisem in pravi meni, da se ji ne zdi ravno. o ti pra**** mala predzrna :evil: :!: (ti si tudi grda pa ti tega ne povem - zdaj mi je žal da ji tega nisem rekel :evil: ). od mene do kolega je imela 10 metrov, vmes ji je goba dvakrat padla na tla in niti da bi jo (gobo) splahnila krula mala :evil: :evil: .
kot prvo so na petrolu teli čistilci vsiljivi kot drugo ne znajo dobro očistit kot tretje pa čist nikoli niso pripravljeni zastojn spucat (kljub temu, da vsi vemo, da so ravno zato plačani :!: :evil: ), ko zavrneš njihovo uslugo dobiš grd pogled :roll:
tisti kruli sem se nasmejal sam sem bil pa jezen ko s*** . sem hotel enemu notri (ki je zgledal kot "vodja" - zaposlenemu je nekaj razlagal kaj in kako) nekaj rečt pa nekako nisem. nisem, ker nisem vedel, če sploh ma smisla kaj rečt :? .

kako vi reagirate na te čistače :?: kakšno maste mnenje glede njihove prijaznosti, sposobnosti čiščenja stekel, ste kdaj do njih nesramni, ipd...

danke bosanke

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So avg 14, 2004 12:45 pm

ti bi samo reko: ni treba, sem ga ravno opral!

pa se obrno pa sel tankat.
kaj so samo od napitnin placane?
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado So avg 14, 2004 12:46 pm

Ja,te studentke ali karkoli ze,so res dobre.....No ja,ce je kaka lustna,pol itak,da mi ocisti sipo :lol: ,se kako dodatno smet poiscem :-P :P ,drugace pa...... :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik So avg 14, 2004 12:50 pm

men so jo letos sam enkrat opral na slovenskem morju in lahko recem da se je kar potrudila pa se fletna je bla :P

C0B0
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a C0B0 So avg 14, 2004 12:50 pm

Na omw samo napitnine na petrolu 300 al 350 na uro + napitnine.

In ja to so najboljs vsiljivi mozni ljudje. Ce me vprasa zmeraj recem JA ce pa ne vprasa pa tut ce mam 1 kg dreka na sipi mu ne dam NIČ prokleti voluharji. Se najbolj mi gre pa na jetra ko stoji zravn ko tankas in ne mrdne pol pa ko gres placat gre pa pucat :x :x :x

Zato tankam ponoči oz pozno zvecer ko teh dripcov ni vec.
SlikaHonda Civic 1.4i - Who needs VTI when you have Da BiNgO

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So avg 14, 2004 12:52 pm

jaz dam vedno 100 al pa 200 sit, da si nea misli, da sem k.urba za delavce.....
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So avg 14, 2004 12:58 pm

Asterix je napisal/-a:jaz dam vedno 100 al pa 200 sit, da si nea misli, da sem k.urba za delavce.....

stran vržen denar :roll:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So avg 14, 2004 1:00 pm

nikoli ne pustim spucat šipe ker je pol bolj umazana kot prej!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte So avg 14, 2004 1:09 pm

Jaz sem pa glede tega precej šovinističen. Če je lepa, pa da zgleda, da bo mela mokro majčko (prednost velikega avta - se je pač potrebno precej stegnit :lol: ) potem rečem, naj pomije šipo. Če je bila akcija "uspešna" :twisted: in če je zraven še šipa res zgledno obrisana in čista... sežem v žep. V Kopru se je ena res lepotička orenk potrudla... sem ji kar jurja stisnu v roko. Ahja... res nas znajo hitr okol obrnt. :lol:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So avg 14, 2004 1:12 pm

Asterix je napisal/-a:ti bi samo reko: ni treba, sem ga ravno opral!

saj sem napisal, da sem ji rekel ; kaj ni čist? ker je bil in ker je še lep ko suza 8)

mislim vidi se kdo rabi pranje in kdo ne :?

pa mal prijaznosti tudi ne bi škodilo. čakam, da kdo napiše, če je kdo komu od teh čistača že kakšno grdo rekel (izključno zaradi njihove napake seveda).

Uporabniški avatar
zelen00ka
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a zelen00ka So avg 14, 2004 1:20 pm

mah oki te so se ql (nikol slabe izkusnje) uni ma morju pac hrvaska scena to pa sam da v koloni kje stojis se ti dobesedno nalep na avto in noce stran. Sva mela s Cobotom enga tazga ko sva cakala na trajekt in je zacel morit gor in dol pa kr pucat in pac mi2 pa nic kun v drobizu kaj nej mu dam 100 kun al kaj da mi je mal pomalu sipo :) hehehe pol mu je cobo kr tolarje dal 300 sit sam kok si bo kej s tem pomagu na cresu pa ne vem hehehe
wroooom wroooom

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So avg 14, 2004 1:23 pm

Jaz pa ponavad vedn tankam na MOL-u v Slo. bistrci kjer je zaposlena kot prodajalka sestrična od moje punce :P in vedn ko me vidi mi prileti ven šipe spucat..... pa še napitnine noče met :twisted:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

vR5GTT
Novinec

Napisal/-a vR5GTT So avg 14, 2004 1:27 pm

Jst sem delal na petrolu v Kranju kot študent sem pucal šipe! Imel sem 350 na uro plus napitnina in to vse skupaj je blo 500 na uro! Res pa je da vi ne vidite vsega porabijo te za vsaka stvar od pospravljanja polic do nošenja jeklenk plina ni da ni!! Najbl vesel sm bil ko sm zunaj pucal šipe noben mi ni težil, pa še užival sem ker mi je pomembno da je avto čist pa ne samo moj ampak tud pr folku sm se potrudu!!! Gobo sem spiral in menjal vodo v kanticah kjer je bilo čistilo! Ne moreš vsakega obtožit da je za en k... če ne veš točn a se trudi al ne!!!! Moje skromno al pa ne skromno mnenje!!!
R5 GTT

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy So avg 14, 2004 1:40 pm

Mene pa mot edino to, da te ne upraša, če ti spuca šipo, ampak samo navali. Pa še takrt jo bol za en drek spuca. Če se pa potrud, pa ni panike, stisneš neki keša.

Drgač bom pa mogoče točno to jst počeu septembra, če mi bo ratl zrihtat. In oblubm da se bom trudu :lol: . Če dobim job, vam bom povedu kje delam, boste lahko h men hodil šajbe pucat...ĐABE :roll: ...razn če nimate kamjona al pa avtobusa :P

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B So avg 14, 2004 1:59 pm

No, jaz moram rect, da zelo malkrat vidim te studente/ke ki pucajo sipe na crpalkah. Mogoce pa vedno prepozno hodim tankat ;) No v glavnem, ko jih ze vidim, vedno recem da ni potrebno spucat, cetudi imam cist usrano sipo. Rajsi potem, ko natankam, sam vzamem v roke gobo in brisalec in si sam lepo spucam vse sipe na avtu. Tako se vsaj potrudim in so res ciste. To delam zato, ker sem na zacetku, ko sem avto dobil, najprej pustil da so mi jih pucali, pa NIKOLI ama NIKOLI niso ble sipe spucane tako kot se zagre. Vedno so ostale lise, z umazano vodo in gobo so gor pacali, brisalec so uporabli ravno za vzorec mal, da so na hitro podrgnili gor... Tako da sem po parih njihovih ciscenjih zacel stvar lepo zavracat in pred njihovimi ocmi potem SAM spucam vse sipe (ce se mi zdi potrebno seveda), pa ce me grdo gledajo al pa ne.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan So avg 14, 2004 2:05 pm

eh jst jim pustim da mi šipe pucajo če jim pač to paše
tringelta ne dam ker je benz predrag
če pa slabo spuc, pa pač pred njo pošpricam šipe in zalaufam brisalce (pol pa ona sam :shock: :shock: )
podpis

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So avg 14, 2004 2:17 pm

MGsax je napisal/-a:nikoli ne pustim spucat šipe ker je pol bolj umazana kot prej!

Se pridružujem.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So avg 14, 2004 2:19 pm

tisti ki pravite da ne dajete tringlta za vas mam samo tole:

PIČKE ŠKRTUŠKE!!!!!!

Pismo študente nas že tako jebejo na vsakmu vogalu pol pa še taki... sej ne rečem da vsi dobro spucajo ampak eni pa res dobro. mi je zanč en model spucal konkretno vse šipe + luči+špegle(jah k*** 65 litrov pa pošasna pumpa pa traja pa traja). ja hudiča kako naj mu pol ne dam vsaj 200-tke? sm ga še uprašu če je 200 premal pa je reku da je vesel če sploh kaj dobi!res je težko dati vsaj 100 sitov :roll: :roll: :roll:

aja moj fotr si je že ufff dolgo nazaj kupil še spačka takrat samo z pucanjem šip. mal si zračunite kolko cajta je pucal šipe. sploh pri takih šktruhih kot so nekateri.
SlikaSlika

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec So avg 14, 2004 2:25 pm

jst sem eno zje... sem se prpelu na bencinsko stopim ven iz avta, vzamem tisto za šipe pucat, si jo lepo spucam, tko kot se je men zdel se vsedem v avto in odpeljem :twisted: Ona je pa pol mogla enmu starmu pucat, pa se vsake tolk časa me je sam izpod čela pogledala :P Sem si reku rajš se mau razmigam pa si jo sam spcam, kot da morem dat uni 100+ sit! Sem tut sam študent,...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov