Slide je napisal/-a:Matr...smili se mi punca...res![]()
Pavlea...se čist strinjam...če bi to naredu moji punci(in če bi bil on kriv, v tej zgodbi ne vem kdo je bil, sklepam pa da pjani voznik) bi ga najbrž tudi fental...samo če 2x potuhtam...pol bi punca ostala še brez mene...to se pa ne splača...sem raj tkolez njo, ko pa za rešetkami ...ampak kokr se poznam, čist cel najbrž ne bi ostal povzročitelj...matr sm zafilozofiru...hja, kaj čem...zatuhtu sm se...
Alkohol in volan ne gresta skp, to smo že večkrat ugotovili...
Aja...jz ne pijem, ko vozim...u bistvu skor nikol ne pijem![]()
Halo...ravno take izjave...če že pijem, pol vozim 2x previdneje...kako lahko rečeš tako bedarijo...kako boš vozu previdneje, če nisi SPOSOBEN vozit previdneje zarad vpliva alkohola...MATR EJ ME RAZKURJO TAKE IZJAVE...![]()
Oprosti grooooobemu tonu, mogoče ne spiješ več k 2 piva in si tko mislu, samo poglej to tko...mogoče je tud tale pjanc iz naslova, tko razmišlju ko ti...verjetno se mu je zdelo, da previdneje vozi...v resnici se je pa preveč z tuhtanjem ukvarju, pa premal z vožnjo
...sej ni nujno da je prletu 150...že 40 v bok je lahko preveč...
![]()
LP
Golfy je napisal/-a:zadnjič je en spiu zlo dost k skor hodt ni mogu pol pa ga vidiš čez 10min u autu pa pod ročno pa take....
Jonas je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:zadnjič je en spiu zlo dost k skor hodt ni mogu pol pa ga vidiš čez 10min u autu pa pod ročno pa take....
Jz sm biu tud prica temu pred kakim mesecem. Star fotr z ene 4 leta staro puncko, on pije in pije mala se pa igra. Nakonc ga je mala skor mogla drzat da ni padu po tleh, pa gre lepo na parking, v hyundai coupeja, rikverc po gasu, direkt v parkiranga audija a6, pol pa gasa dam. Ce se mu ze zase jeb*, naj vsaj na ostale misl. Tazga folka res ne razumem.
LP
Golfy je napisal/-a:Jonas je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:zadnjič je en spiu zlo dost k skor hodt ni mogu pol pa ga vidiš čez 10min u autu pa pod ročno pa take....
Jz sm biu tud prica temu pred kakim mesecem. Star fotr z ene 4 leta staro puncko, on pije in pije mala se pa igra. Nakonc ga je mala skor mogla drzat da ni padu po tleh, pa gre lepo na parking, v hyundai coupeja, rikverc po gasu, direkt v parkiranga audija a6, pol pa gasa dam. Ce se mu ze zase jeb*, naj vsaj na ostale misl. Tazga folka res ne razumem.
LP
un je meu puntota,.... pa je delu kroge po portorožu.... pod ročno, pa oprasku je ene 4 parkirane aute.... zravn pa žena TREZNA!!! in se mu veselo smeje
spela je napisal/-a:Sicer že nekaj časa nisem pisala na tale forum, ga pa precej redno spremljam. Zdel se mi je pač primeren, da na njemu objavim dva linka, na katerih boste našli skrajno žalostno zgodbo, v kateri "sodeluje" pijan voznik.
Zgodba izhaja iz tematsko povsem drugam usmerjenega foruma. Vem, da tule sodelujete pretežno moški, zato ob branju pomislite, da bi se to lahko zgodilo tudi vašemu dekletu oz. ženi. Komurkoli izmed nas!
http://www.ringaraja.net/forumi/sporoci ... 999&idk=91
http://www.ringaraja.net/forumi/sporoci ... 340&idk=91
lp
Mate je napisal/-a:Se ne strinjam z uveljtavitvijo 0,0 za alkohol, se pa strinjam z mocno visjimi kaznimi za alokohol nad 0,5 ali pa morda se manj.
Mate je napisal/-a: pomeni kozarec vina, mogoce dva pri obilnem kosilu. Pa se potem ne vozit vsaj pol ure.Samo eni tega ne zastopjo... in ne vidjo, kolk se dejansko poslabsajo sposobnosti zaznavanja ze ob zelo majhnih kolicinah.
Upam, da bo cim manj takih zgodb, pa da se bo vsaj ta dobro koncala. Se ne strinjam z uveljtavitvijo 0,0 za alkohol, se pa strinjam z mocno visjimi kaznimi za alokohol nad 0,5 ali pa morda se manj.
Slide je napisal/-a:Al pa kr tko...malo za šalo malo zares...od 0,0- 0,5 bi bilo dovoljeno(kozarček rdečga ob dobri večerji)...od nekje 1,0 naprej pa enostavno kar kaznivo dejanje in ne prekršek...in bi jih dal lepo v čuzo za 5 dni...zdaj si pa predstavljajte...piješ v petek zvečer, te ustavijo, torek dočakaš na hladnem, greš domov te žena najprej napere, pa še ob šiht si...mogoče bi se pa spametovali...ampak pomoje se vseeno ne bi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov