Robi007 je napisal/-a:Kaj pa če želim samo avto na 4x4 pogon. Katerega mi predlagate. Cena do 5mio. SIT
PaGeR je napisal/-a:Robi007 je napisal/-a:Kaj pa če želim samo avto na 4x4 pogon. Katerega mi predlagate. Cena do 5mio. SIT
Ka se ti zdej zajebavaš!!! Najprej neki rabš, pol bi pa že neki druzga...
Sicer pa za 5mio (ki newem če jih imaš - sklepam zato, ker si gledu kangooja), se da dobiti že veliko zadevic, samo ti se moraš zjasniti kaj hočeš!!! Terenec, športni, dostavni, ...
LP
Robi007 je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Robi007 je napisal/-a:Kaj pa če želim samo avto na 4x4 pogon. Katerega mi predlagate. Cena do 5mio. SIT
Sicer pa za 5mio (ki newem če jih imaš - sklepam zato, ker si gledu kangooja), se da dobiti že veliko zadevic, samo ti se moraš zjasniti kaj hočeš!!! Terenec, športni, dostavni, ...
LP
Potrebujem avto z 4x4 pogonom. Pritplažni prostor ima pa itak vsak avto, a ne. Eni imajo pač mal težji dostop do njega.
Če pa imam jaz 5mio te pa naj ne skrbi, mogoče jih imam še več.
PiLLLe je napisal/-a:Robi007 je napisal/-a:PaGeR je napisal/-a:Robi007 je napisal/-a:Kaj pa če želim samo avto na 4x4 pogon. Katerega mi predlagate. Cena do 5mio. SIT
LP
Potrebujem avto z 4x4 pogonom. Pritplažni prostor ima pa itak vsak avto, a ne. Eni imajo pač mal težji dostop do njega.
Če pa imam jaz 5mio te pa naj ne skrbi, mogoče jih imam še več.
Je reku svizc iz zaviu cokolado v folijo
Lp PiLLLe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov