ales18 je napisal/-a:Dobil so nove forde......
Včeraj sem enga opazil in imel skor bližnje srečanje ampak hvala bogu ni bilo nič.....
Se pelem po hribu navzdol pol pa je en blagi ovinek na desno in ti vidiš tipa ki je prtiskal do konca ta novega forda (mislim da je bil ford mondeo) nasprot mene in tip pelje po moji strani ceste![]()
![]()
in to se je glih naredilo takrat ko se začne ovinek....dobro da smo nekak se rešili situacijo
![]()
Na koncu koncu pa dobr da ni nič bilo pa da je avto cel pa jest. Kakšno sranje bi imel jest če bi bila forča? Uradna oseba in jest "smrkovc" 18 let kateremu bi vrjeli?
Ni imel lučke oz. sirene........pol pa pravijo da upoštevajo vse predpise![]()
Če bi mi stolkel avto ga jest stovčem njega in avto![]()
Lp
Templar je napisal/-a:Kot ste lahko dosti brali bojo policaji dobili 100 fordov fokusov karavan 1.8tddi
Vse lepo in prav ampak poglejte vendar specifikacije tega avta.
90KM, 200Nm, 12.8 pospešek do 100, 11,4 od 50-100!!!
Pa sej bojo še počasnejši ko jih boš rabu kot sedaj!!
Avto ma 69KM na eno tono teže. to je manj kot clio 1.2 16V!!!
Pa bog ne daj da not vržeš še dva do tri 90kilske policaje kolikor jih je ponavadi v patrulji pa ga lahko prehitiš s lamborginijevim traktorjem!!!
Mazda 6 ki so jo testirali pred kratkim je 81KM na tono pa še več navora.
Sej če te ne bodo lovili z alfo jim uideš na kolesu!!
¸maky je napisal/-a:jah kva pa prčkaujete? al to al pa spet povišanje davkov ker policija rabi za bencin ta je pa itak vsak teden dražji.pol bi se pa spet pizdili. malo logično razmišlajte no. kolk nardi policijski avto na dan? 150km+? res se pol splača met bencinarja ane![]()
![]()
zame je tole čisto logična poteza. pač čim bolj zmanjšat stroške za prevoz. tako da jaz podpiram tak nakup.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov