/jan
1.8T je napisal/-a:Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici
Nixxon je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici
A ta mreža je zato, da živali ne pridejo v zadnji del avta, v prtljažnik?![]()
Ja kaj pa pol lahko sploh, sam kontrola dokumentov al kaj? Torej lahko jest mim njih s 180 padem pa me za to naujo mogl štrafat, al kaj?
1.8T je napisal/-a:Glede na to, da so imeli v prtljaznikih celade in neprebojen jopic, se pa dajaj z njimi ce upas![]()
1.8T je napisal/-a:Evo, danes zjutraj sem cakal na LPP-ju za homologacijo (v eni uri bil fertik, brez zapletov), pa vidim tri crne golfe TDI karavan, ki so imeli za zadnjimi vzglavniki namontirano tablo iz led diod, na katero ti napisejo, da so policaji in da moras ustavit. Cisto civilno zgleda avto, pa sem strica v enemu od njih malo povprasal, kaj je to. Pravi, da s tem tudi lahko ustavljajo avtomobile, nimajo vgrajeno za meriti brzino, imajo pa monazne plave lucke za na streho. Sicer jim teh tabel niso shomologirali![]()
, ker niso imeli prisraufanih vseh zadev pravilno
![]()
![]()
, ampak pomojem bodo kmalu na cestah z vsemi papirji. Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici in tablo, katero se pa slabo vidi od zunaj, ce ni prizgana, pazite se jih...
/jan
Snuff je napisal/-a:Ti golfi TDI so v policiji z povsem drugim namenom kot lovit divjake po cesti tko da lahk nakladanja in sanje v tej temi kr zaključite. Pa nič slabega nism mislil z tem. Pač vem kaj vse živo se bo zdaj napisalo.
Snuff je napisal/-a:Pod prve tist k pise Snuff je napisal, k si ti trosu bedarije zbris al pa poprav, nr drgac jih nima sam za to za lovit divjakov, sam ne vem kaj bojo roparju k ga bodo lovil spustil tablo policija ustavi!!!!
AIRbrush je napisal/-a:Snuff je napisal/-a:Ti golfi TDI so v policiji z povsem drugim namenom kot lovit divjake po cesti tko da lahk nakladanja in sanje v tej temi kr zaključite. Pa nič slabega nism mislil z tem. Pač vem kaj vse živo se bo zdaj napisalo.
Ja valda mene so pa za stos vstavl na avto cesti pa mi spustil talo policija ustavi, to bojo mel oni za po njivah dirkat pa tko, mislm ne z apo cest
Snuff je napisal/-a:Ja to so oni 200 kilometrov stran od meje, vsavlajo folk pa jih preverjajo ce so turki, dej sej je mozno sam ne pamatuj ker to so kriminalisti, ne pa policaji
benko je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Snuff je napisal/-a:Ti golfi TDI so v policiji z povsem drugim namenom kot lovit divjake po cesti tko da lahk nakladanja in sanje v tej temi kr zaključite. Pa nič slabega nism mislil z tem. Pač vem kaj vse živo se bo zdaj napisalo.
Ja valda mene so pa za stos vstavl na avto cesti pa mi spustil talo policija ustavi, to bojo mel oni za po njivah dirkat pa tko, mislm ne z apo cest
Misliš da se policija čist samo z prometom ukvarja?
Snuff je napisal/-a:Mene se zanc na avtocesti, proti novemu mestu ze ustavl, vozim 170 pa tko kar na enkrat prleti crn golf karavan pred mano pobremza pa spusti uno tablo, sor ustavi policija, jz ze vs panicen, kasna kazen spet k je valda nov zakon, je pregledu dokumente, pa men cudn zakaj me niso povabl pogledat posnetka, odnese dokumente v avto, rece se takj vrnemo, jz vs presren kaj bo zdej kok bo kazn, pa pride pa rece hvala lepa nasvidenje pa odivja naprej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov