Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Policaji probali homologirat svoja vozila :)

Napisal/-a 1.8T Če avg 19, 2004 7:52 am

Evo, danes zjutraj sem cakal na LPP-ju za homologacijo (v eni uri bil fertik, brez zapletov), pa vidim tri crne golfe TDI karavan, ki so imeli za zadnjimi vzglavniki namontirano tablo iz led diod, na katero ti napisejo, da so policaji in da moras ustavit. Cisto civilno zgleda avto, pa sem strica v enemu od njih malo povprasal, kaj je to. Pravi, da s tem tudi lahko ustavljajo avtomobile, nimajo vgrajeno za meriti brzino, imajo pa monazne plave lucke za na streho. Sicer jim teh tabel niso shomologirali :twisted: :twisted: , ker niso imeli prisraufanih vseh zadev pravilno :cry :con :/:o:/ , ampak pomojem bodo kmalu na cestah z vsemi papirji. Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici in tablo, katero se pa slabo vidi od zunaj, ce ni prizgana, pazite se jih...

/jan
Zadnjič spremenil 1.8T, dne Če avg 19, 2004 8:27 am, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Če avg 19, 2004 8:10 am

Zanimivo...
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Re: Policaji probali homologirat svoja vozila :)

Napisal/-a Nixxon Če avg 19, 2004 8:23 am

1.8T je napisal/-a:Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici

A ta mreža je zato, da živali ne pridejo v zadnji del avta, v prtljažnik? :lol:

Ja kaj pa pol lahko sploh, sam kontrola dokumentov al kaj? Torej lahko jest mim njih s 180 padem pa me za to naujo mogl štrafat, al kaj? :?
Slika

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Če avg 19, 2004 8:26 am

Nixxon je napisal/-a:
1.8T je napisal/-a:Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici

A ta mreža je zato, da živali ne pridejo v zadnji del avta, v prtljažnik? :lol:

Ja kaj pa pol lahko sploh, sam kontrola dokumentov al kaj? Torej lahko jest mim njih s 180 padem pa me za to naujo mogl štrafat, al kaj? :?

Eh, nekaj bi ze nasli da bi te strafali. Glede na to, da so imeli v prtljaznikih celade in neprebojen jopic, se pa dajaj z njimi ce upas :)

/jan

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 19, 2004 8:52 am

1.8T je napisal/-a:Glede na to, da so imeli v prtljaznikih celade in neprebojen jopic, se pa dajaj z njimi ce upas :)

A tako, mislim da se ne upam.
Slika

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če avg 19, 2004 8:56 am

Mene se zanc na avtocesti, proti novemu mestu ze ustavl, vozim 170 pa tko kar na enkrat prleti crn golf karavan pred mano pobremza pa spusti uno tablo, sor ustavi policija, jz ze vs panicen, kasna kazen spet k je valda nov zakon, je pregledu dokumente, pa men cudn zakaj me niso povabl pogledat posnetka, odnese dokumente v avto, rece se takj vrnemo, jz vs presren kaj bo zdej kok bo kazn, pa pride pa rece hvala lepa nasvidenje pa odivja naprej.

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Če avg 19, 2004 8:59 am

Verjetno je dosegel svoj ucinek... a si se divjal z nedovoljeno hitrostjo naprej?

/jan

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če avg 19, 2004 9:01 am

Ne jz sm prve pelu tko 130 pol sm pa pospesu, sam sm se ful usrov k sm mislu kok bom kazni dobu, on me je pa sam preveru pa tko pol pa je reku, izvolite dokumente, nc pa drugic mal pocasneje, al pa ne vec tko hitr vozt, sam preverjanje dokumentov in to je to, jz sm biv tok hepi da kr ni blo res.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 19, 2004 6:57 pm

1.8T je napisal/-a:Evo, danes zjutraj sem cakal na LPP-ju za homologacijo (v eni uri bil fertik, brez zapletov), pa vidim tri crne golfe TDI karavan, ki so imeli za zadnjimi vzglavniki namontirano tablo iz led diod, na katero ti napisejo, da so policaji in da moras ustavit. Cisto civilno zgleda avto, pa sem strica v enemu od njih malo povprasal, kaj je to. Pravi, da s tem tudi lahko ustavljajo avtomobile, nimajo vgrajeno za meriti brzino, imajo pa monazne plave lucke za na streho. Sicer jim teh tabel niso shomologirali :twisted: :twisted: , ker niso imeli prisraufanih vseh zadev pravilno :cry :con :/:o:/ , ampak pomojem bodo kmalu na cestah z vsemi papirji. Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici in tablo, katero se pa slabo vidi od zunaj, ce ni prizgana, pazite se jih...

/jan

Ti golfi TDI so v policiji z povsem drugim namenom kot lovit divjake po cesti tko da lahk nakladanja in sanje v tej temi kr zaključite. Pa nič slabega nism mislil z tem. Pač vem kaj vse živo se bo zdaj napisalo.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če avg 19, 2004 7:10 pm

kakšen pa je sploh potem njihov namen? :?
Slika

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če avg 19, 2004 7:31 pm

Ti golfi TDI so v policiji z povsem drugim namenom kot lovit divjake po cesti tko da lahk nakladanja in sanje v tej temi kr zaključite. Pa nič slabega nism mislil z tem. Pač vem kaj vse živo se bo zdaj napisalo.[/quote]

Ja valda mene so pa za stos vstavl na avto cesti pa mi spustil talo policija ustavi, to bojo mel oni za po njivah dirkat pa tko, mislm ne z apo cest

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 19, 2004 7:41 pm

Snuff je napisal/-a:Ti golfi TDI so v policiji z povsem drugim namenom kot lovit divjake po cesti tko da lahk nakladanja in sanje v tej temi kr zaključite. Pa nič slabega nism mislil z tem. Pač vem kaj vse živo se bo zdaj napisalo.

Ja valda mene so pa za stos vstavl na avto cesti pa mi spustil talo policija ustavi, to bojo mel oni za po njivah dirkat pa tko, mislm ne z apo cest[/quote]

Misliš da se policija čist samo z prometom ukvarja?

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če avg 19, 2004 7:44 pm

Pod prve tist k pise Snuff je napisal, k si ti trosu bedarije zbris al pa poprav, nr drgac jih nima sam za to za lovit divjakov, sam ne vem kaj bojo roparju k ga bodo lovil spustil tablo policija ustavi!!!!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 19, 2004 8:18 pm

Snuff je napisal/-a:Pod prve tist k pise Snuff je napisal, k si ti trosu bedarije zbris al pa poprav, nr drgac jih nima sam za to za lovit divjakov, sam ne vem kaj bojo roparju k ga bodo lovil spustil tablo policija ustavi!!!!

Si kdaj slišal za Specializirano enoto za nadzor državne meje, ki se vozi po celi sloveniji in ustavi marsikatero vozilo ter ga v detajle pregleda? Očitno ne.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če avg 19, 2004 8:23 pm

Ja to so oni 200 kilometrov stran od meje, vsavlajo folk pa jih preverjajo ce so turki, dej sej je mozno sam ne pamatuj ker to so kriminalisti, ne pa policaji

benko
Novinec

Napisal/-a benko Če avg 19, 2004 8:37 pm

AIRbrush je napisal/-a:
Snuff je napisal/-a:Ti golfi TDI so v policiji z povsem drugim namenom kot lovit divjake po cesti tko da lahk nakladanja in sanje v tej temi kr zaključite. Pa nič slabega nism mislil z tem. Pač vem kaj vse živo se bo zdaj napisalo.

Ja valda mene so pa za stos vstavl na avto cesti pa mi spustil talo policija ustavi, to bojo mel oni za po njivah dirkat pa tko, mislm ne z apo cest

Misliš da se policija čist samo z prometom ukvarja?[/quote]

nas so tud z golfom TDI ustavl na avtocesti tko da res nimajo drugza dela k studente zajebavat.
lp

blaz

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 19, 2004 8:54 pm

Snuff je napisal/-a:Ja to so oni 200 kilometrov stran od meje, vsavlajo folk pa jih preverjajo ce so turki, dej sej je mozno sam ne pamatuj ker to so kriminalisti, ne pa policaji

A kriminalisti niso policaji. Mal se pozanimaj in boš videl da ta enota deluje na celem območju republike slovenije ne samo na meji. Tud v Ljubljani jih je možno opazit. Gre se pa za to da lovijo voznike ilegalcev, kateri se pa pač NE vozijo samo po meji ampak po celotni sloveniji. So pa v civilu ja. Kdo pa je rekel da so v uniformi? Dddddddddd.... :roll:
Brez skrbi da točno vem zakaj se gre. Tebe so pa samo ustavli in zdaj kr neki govoriš na svojo pamet no. Nimaš prav veš.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 19, 2004 8:56 pm

benko je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

Misliš da se policija čist samo z prometom ukvarja?

nas so tud z golfom TDI ustavl na avtocesti tko da res nimajo drugza dela k studente zajebavat.[/quote]

Itak. Samo na študente se spravljajo. Kako pa? :roll: :roll:

Daj se no mal beri kaj pišeš. Kot da jim je naročeno zjutraj :" danes pa 29 študentov štrafajte!" Haloooooooooo....

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Če avg 19, 2004 8:58 pm

Snuff je napisal/-a:Mene se zanc na avtocesti, proti novemu mestu ze ustavl, vozim 170 pa tko kar na enkrat prleti crn golf karavan pred mano pobremza pa spusti uno tablo, sor ustavi policija, jz ze vs panicen, kasna kazen spet k je valda nov zakon, je pregledu dokumente, pa men cudn zakaj me niso povabl pogledat posnetka, odnese dokumente v avto, rece se takj vrnemo, jz vs presren kaj bo zdej kok bo kazn, pa pride pa rece hvala lepa nasvidenje pa odivja naprej.

Aja, pa vidi se kolk se dejansko na zadeve spoznaš. NIČ. Nov zakon začne veljati z 01.01.2004.

BTW: mal off topic, menda se dobi ena knjižica ki se kliče :" Zakon za jurja" in je točno napisan kako bo zgledal od 01.01.2004.

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če avg 19, 2004 9:20 pm

Najbrž misliš 2005? :?
SlikaSlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov